WordPress-hosting

WordPress-hosting

Uanstrengt installasjon, rask oppsett og umiddelbar online eksponering med billig WordPress-hosting.
Det er enkelt med Hostinger.

Kom i gang NÅ
 • Garantert 99,9% oppetid
 • Overlegen hastighetsytelse
 • Utmerket Support Chat
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
as seen on forbesas seen on mediumsom sett på techradarsom sett på trustpilotsom sett på huffpostsom sett på bloomberg

Hosting selskap som elsker WordPress

WordPress Support 24/7

Hostinger kundesupport er der for å hjelpe deg med dine WordPress-spørsmål og forespørsler hele dagen, hver dag. Med 24/7-støtte, slik at du ikke trenger å bekymre deg, fordi våre WordPress-eksperter vil løse eventuelle problemer knyttet til din nye nettside på kort tid. Ingen jobb er for stor eller liten for Hostinger sitt kundeservice team!

1-klikks WordPress-installasjon

Glem de overkompliserte og tidkrevende WordPress-oppsettene som ble brukt tidligere. Etter at du har fylt ut vårt enkle skjema med Hostinger, er alt du trenger å gjøre, åpne ditt vertspanel, skriv inn detaljene dine, og klikke på en knapp for å installere WordPress. Det er så enkelt.

Bygget for ytelse

Ikke vær redd for å stole på Hostinger sin lynraske WordPress-hosting. Gjennom bruk av HTTP/2, PHP7.4, NGINX og tilpassede, forhåndsinstallerte caching WordPress-plugins, oppnår vi utmerkede lastehastighet for alle våre kunder. Dine besøkende må ikke vente på at tekst, grafikk eller filer lastes inn.

Enchanted Security

Hostinger oppdager, forsvarer og ødelegger alle cyberangrep som utføres på våre kunders nettsteder ved å rekruttere den beste sikkerhetsteknologien fra BitNinja. Vårt partnerskap betyr at alle nettsteder som er vert med oss, er beskyttet av BitNinja's all-in-one-beskyttelse, og tilbyr fullstabilt forsvar mot alle automatiserte angrep.

Klar for utviklere

Dette er ikke første gang du utvikler WordPress? Da er du heldig! I stedet for bare å holde filene dine bortgjemt i skyen, tar Hostinger en proaktiv tilnærming til hosting av nettsider eid av utviklere. Nyt WP-CLI og GIT og få maksimal kontroll over WordPress-utviklingen din.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Vi er så sikre på at alle over hele verden bare vil elske den enkle, rimelige og hurtige hastigheten til vår WordPress-hosting, som vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake garanti prøveperiode. Host din nettside uten å måtte betale på forhånd, og få mest mulig ut av alle våre medlemsfunksjoner og fordeler. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Velg din WordPress hosting plan

30-dagers-pengene-tilbake-garanti.

WordPress Starter

kr129,55
Spar 82%
kr
23
35
/måned

kr24,65 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset antall nettsider
 • 20 GB lagringsplass
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Ukentlige automatiserte sikkerhetskopier
 • Jetpack gratis
Mest populær

WordPress Premium

kr314,39
Spar 74%
kr
80
79
/måned

kr132,99 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset antall nettsider
 • 40 GB lagringsplass
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Daglige automatiserte sikkerhetskopier
 • Jetpack personlig

WordPress Business

kr628,79
Spar 74%
kr
162
09
/måned

kr265,99 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset antall nettsider
 • 80 GB lagringsplass
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Daglige automatiserte sikkerhetskopier
 • Jetpack Premium
 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

øyeblikkelig live-støtteøyeblikkelig live-støtte

Sikker betalingSikker betaling

Prøv tjenesten vår i 30 dager uten risiko!30-dagers risikofri prøveperiode!

Vi er Raske. Sånn er det bare.

Hostinger hastighetsstatistikk

Svaret er 0 ms. Raskeste nettside lasting hastighet.

SiteGround hastighetsstatistikk

Svarstid er 0 ms i gjennomsnitt.

Har du allerede Wordpress-hosting en annen plass?

Mens andre hosting-leverandører tar mye betalt for nettstedoverføringer, vil våre kundeagenter gjøre det gratis!

Hvorfor WordPress Hosting?

Hvorfor WordPress?

28% av hele internett består av WordPress-sider, og det er av en god grunn. Det fungerer som et enkelt inngangspunkt til førstegangs nettsidebyggere og er ekstremt allsidig for erfarne utviklere. Med tusenvis av utvidelser, maler og kapasiteten til å administrere alt innholdet ditt på ett enkelt grensesnitt, du trenger ikke lete lenger? Sett opp WordPress på Hostinger i dag.

Multifunksjonell

WordPress kan brukes til å lage alt fra en destinasjonsside til et fullt fungerende medlemskap i fellesskapet. Ved hjelp av WordPress kan du administrere innholdet, oppsettet og funksjonaliteten til nettsiden din, alt fra ett enkelt dashbord-område. Verden er din med WordPress.

Lett å lære

Enten du er en profesjonell utvikler eller en komplett nybegynner i verden av nettsteder og koding, har WordPress deg dekket. Å være den mest populære CMS i verden, kommer WordPress også med en uendelig tilførsel av opplæringsprogrammer, walkthroughs og utviklingsguider for å sikre at du aldri blir igjen i mørket.

Så mye mer

Med uovertruffen katalog med utvidelser, add-ons, widgets, maler og temaer, er WordPress den perfekte lekeplassen for alle domeneeiere som ønsker å tilpasse utseendet på deres nettside. I tillegg, er WordPress SEO-vennlig, og har alt du trenger for å bli funnet og etablert på nett.

WordPress-hosting : Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Svar på vanlige spørsmål om WordPress og WordPress-hosting.

WordPress er åpen kildekode, og et sofistikert verktøy som kan installeres på webserveren din for å hjelpe deg med å lage din nettside, forum, blogg eller nettverk. Det er skrevet i PHP og er allment vurdert som det enkleste, men likevel det mest effektive og kraftfulle innholdsstyringssystemet (CMS) som eksisterer i dag. WordPress brukes av mange Fortune 500-selskaper og andre berømte blogger som TechCrunch og Mashable. Med en rekke gratis opplæringsprogrammer, temaer, plugins og utvidelser tilgjengelig, er WordPress like gunstig for nybegynnere og utviklingseksperter.

WordPress startet i utgangspunktet som et bloggingverktøy, men i lang tid blir det brukt til å drive noen av de mest komplekse nettbutikkene, fellesskapene, bloggene og nettverkene. Du kan ganske bokstavelig talt lage en hvilken som helst type nettside på WordPress. Fra en personlig informasjonsblogg til en nettside for din bedrift, fra en nettbutikk til en Q&A-nettside, fra porteføljesider til nettbaserte samfunn, og fra wikisider til nisje-tilknyttede nettsider.

Hva som gjør WordPress hosting forskjellig fra vanlig web hosting er effektivitet, ytelse og ressurser. Hostinger tilbyr hostingpakker som har blitt optimalisert for WordPress-hosting. Med våre sofistikerte plattformer vil du ha spennende funksjoner som WP-CLI, GIT og SSH integrert i din nettside. Installasjon av WordPress på våre hosting-servere er bokstavelig talt bare ett klikk unna. Med forhåndsinstallerte WordPress caching plugins, vil hastigheten og ytelsen til nettsiden din være strålende!

Det er ikke meningen å skryte, men i motsetning til andre web hosting selskaper, gjør vi WordPress installasjon på Hostinger så enkelt som mulig. Det er bare et klikk unna. Ja - bokstavelig talt - du kan bruke vår installasjonsprogramvare med 1-klikks installering for å fullstendig installere WordPress på hostingplattformen (med alle nødvendige konfigurasjoner) med et enkelt klikk. Når installasjonen er fullført, kan du bruke linken www.examplewebsite.com/wp-admin (bare sette inn ditt eget domenenavn for "examplewebsite.com") for å få tilgang til WordPress-administratorområdet ditt.

Selvsagt! Alt det vil ta for deg å migrere din WordPress webiste til Hostinger er ett klikk! Hele migrasjonsprosessen vil være sømløs, rask og du trenger ikke å gjøre noe. Hvis du imidlertid har problemer eller hindringer, er du bare nødt til å kontakte vår erfarne og dyktige kundeservice. De vil sørge for å gjøre alt for å hjelpe deg med WordPress-migreringsprosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Nei, det er det ikke. Vi, hos Hostinger, er stolte over å alltid sørge for å holde alt oppdatert. Den samme versjonen som du finner på WordPress.org, vil være tilgjengelig for deg på din hosting med Hostinger. Brukerne våre kan aktivere automatiske oppdateringer via den automatiske installatøren, og har WordPress oppdatert automatisk hver gang en ny versjon ruller ut. Det er absolutt ingen restriksjoner på brukerne våre; Du er fri til å installere så mange temaer og plugins som du vil, tilpasse ditt WordPress-nettsted, men du ønsker og har også tilgang til de kjernefulle WordPress-filene.

Vi kan veldig trygt si at Hostinger er en veldig sikker web hosting. Vi bruker BitNinja for å sikre våre servere, og det er en ledende server sikkerhetsleverandør. Den har toppmoderne oppdagelses- og fjerningsfunksjoner for malware sammen med inntrengingsdeteksjon og beskyttelse mot selv de mest sofistikerte (D) DoS-angrepene. BitNinjas kollektive etterretningskapasitet tillater også å samle og danne en sterk troskap mot enhver angripende kraft til alle beskyttede servere. Bruken av port- og web-honeypots spiller også en stor rolle i forebygging av dødelige angrep. Kort sagt, sikkerhet bør være minst av dine bekymringer når du velger Hostinger.

Klar til å starte?

WordPress er enkelt å bruke, og enda enklere å bli med når du velger å hoste WordPress med Hostinger. Med en gratis 30-dagers pengene-tilbake-garanti, 24/7 kundestøtte og super rask hosting, er det ingen grunn til ikke velge oss. Gå videre, og start din WordPress-reise med Hostinger i dag!

Betal for ekte webhotell teknologi, ikke bare for markedsføringen!

Stopp å betale ekstra for markedsføring. Betal bare for produktet. Spar smart, gå få for et billig webhotell uten å miste premium kvalitet! Høy pris betyr ikke høy kvalitet.

29,659,751

Registrerte kunder

10,000+

Daglig registreringer

24,894,152

Nettsider

Begynn å spare nå!

Alt-i-ett webhotell og domenenavn fra

kr
8
69
/måned