logo

Black Friday
Sale

 •  99,9 % oppetid
 •  Gratis SSL-sertifikat
 •  24/7 Live Støtte
 •  30-dagers pengene-tilbake-garanti
Kom i gang

Up To

90

%

OFF

42
DAYS
18
HOURS
09
MINUTES
38
SECONDS
Black Friday Sale: Web Hosting
Starter på kr8,69 /Måned!
See All Deals
×
WordPress-hosting
WordPress-hosting
Uanstrengt installasjon, rask oppsett og umiddelbar online eksponering med billig WordPress-hosting.
Det er enkelt med Hostinger.
Kom i gang NÅ
 • Garantert 99,9% Uptime
 • Overlegen hastighetsytelse
 • Utmerket Support Chat
 • 30-dagers pengene tilbake garanti
as seen on forbesas seen on mediumsom sett på techradarsom sett på trustpilotsom sett på huffpostsom sett på bloomberg

WordPress Hosting Spesialister

Vi har flere års erfaring med WordPress og er i stand til å gi den beste WordPress hosting hele veien rundt. Blant annet gir vi en ett klikk installasjon mulighet for WordPress og alle våre servere er optimalisert for WordPress. Alle ansatte har flere års erfaring med WordPress.

Beste struktur for WordPress

Med vår "Personal" og "Business" pakker dra du også nytte av ubegrenset lagringsplass, ubegrenset båndbredde og mye mer. I tillegg har alle medlemmer av vårt support team erfaring med WordPress, og vil være i stand til å hjelpe deg når problemer oppstår. Vi gir WordPress Hosting uten ekstra kostnader med alle våre pakker.

Billigere WordPress Hosting

Takket være en høy grad av automatisering er det muligtl å tilby den billigste WordPress hosting løsning på markedet. Du kan komme i gang med WordPress GRATIS på vår plattform og oppgradere til en betalt pakke for å dra nytte av ubegrenset lagringsplass, speil sikkerhetskopier og mye mer.

Velg din web hosting plan

Single WordPress Hosting

kr86,65
Lagre 90%
kr
8
69
/mo
 • 1 Websites
 • 10 GB SSD diskplass
 • 100 GB Båndbredde
 • Kraftig Kontrollpanel
 • User-friendly Access Manager
Mest populær

Premium WordPress Hosting

kr129,55
Lagre 82%
kr
23
35
/mo
 • 100 nettsteder
 • 20 GB SSD diskplass
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Kraftig Kontrollpanel
 • User-Friendly Access Manager
 • 2X WordPress optimalisert hastighet
 • Gratis domenenavn (med årlig plan)

Business WordPress Hosting

kr172,95
Lagre 78%
kr
37
50
/mo
 • 100 nettsteder
 • 30 GB SSD diskplass
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Kraftig Kontrollpanel
 • User-Friendly Access Manager
 • 4X WordPress optimalisert hastighet
 • Gratis domenenavn (med årlig plan)
 • Daglig sikkerhetskopiering
 • Deluxe Live Support
 • Gratis SSL Sertifikat for å sikre kundedata & Øke SEO rangeringer.
Trenger du mer strøm til prosjektet ditt? Ta en titt på våre banebrytende cloud hosting-løsninger.

Visste du? Personlige, gratis domener er inkludert i våre Premium- og Business-abonnement!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

øyeblikkelig live-støtteøyeblikkelig live-støtte

Sikker betalingSikker betaling

Prøv tjenesten vår i 30 dager uten risiko!30-dagers risikofri prøve

Vi er Raske. Det er fakta.

Hostingerhastighetsstatistikk

Svaret er 144 ms. Raskeste nettside lasting hastighet.

SiteGround hastighetsstatistikk

Svarstid er 26 ms i gjennomsnitt.

Allerede Hosting WordPress Somewhere Else?

Mens andre hosting-leverandører lader mye for nettstedoverføringer, vil våre kundesuksessagenter gjøre det gratis!

Hvorfor WordPress Hosting?

Hvorfor WordPress?

WordPress er en plattform som er klarert av 28% av hele Internett, og av en god grunn. Det fungerer som et enkelt inngangspunkt til første gangs nettstedbyggere og er ekstremt allsidig for erfarne utviklere. Med tusenvis av plugins, maler og kapasiteten til å administrere alt innholdet ditt på ett enkelt grensesnitt, hvorfor se noe annet sted? Sett opp WordPress på Hostinger i dag.

Multipurpose

WordPress kan brukes til å lage alt fra en destinasjonsside til et fullt fungerende medlemskap i fellesskapet. Ved hjelp av WordPress kan du administrere innholdet, oppsettet og funksjonaliteten til nettstedet ditt, alt fra ett enkelt dashbord-område. Verden er din WordPress.

Lett å lære

Enten du er en profesjonell utvikler eller en komplett nybegynner i verden av nettsteder og koding, har WordPress deg dekket. Å være den mest populære CMS i verden, kommer WordPress også med en uendelig tilførsel av opplæringsprogrammer, walkthroughs og utviklingsguider for å sikre at du aldri blir igjen i mørket.

Så mye mer

Med uovertruffen kataloger med plugins, add-ons, widgets, maler og temaer, er WordPress den perfekte lekeplassen for alle domenerier som ønsker å tilpasse utseendet på deres online-rom. Mer enn bare det, er WordPress SEO-vennlig, og har alt du trenger for å bli funnet og etablert online.

WordPress hosting : Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Svar på vanlige spørsmål om WordPress og WordPress hosting.

WordPress er et open-source, sofistikert verktøy som kan installeres på webserveren din for å hjelpe deg med å lage ditt nettsted, fellesskap, blogg eller et nettverk. Den er skrevet i PHP og er allment vurdert som det enkleste, men likevel det mest effektive og kraftfulle innholdsstyringssystemet (CMS) som eksisterer i dag. WordPress brukes av mange Fortune 500-selskaper og andre berømte blogger som TechCrunch og Mashable. Med en rekke gratis opplæringsprogrammer, temaer, plugins og utvidelser tilgjengelig, er WordPress like gunstig for nybegynnere og utviklingseksperter.

WordPress startet i utgangspunktet som et bloggingverktøy, men i lang tid blir det brukt til å drive noen av de mest komplekse nettbutikkene, fellesskapene, bloggene og nettene. Du kan ganske bokstavelig talt lage en hvilken som helst type nettside på WordPress. Rangerer fra en personlig informasjonsblogg til en nettside for Internett-bedrift, fra et arbeidsbord til et Q & A-nettsted, fra porteføljesider til nettbaserte samfunn, og fra wikisider til nisje-tilknyttede nettsteder.

Hva som gjør WordPress hosting forskjellig fra vanlig web hosting er effektivitet, ytelse og ressurser. Hostinger tilbyr hostingpakker som har blitt optimalisert for WordPress-hosting. Med våre sofistikerte plattformer vil du ha spennende funksjoner som WP-CLI, GIT og SSH integrert i ditt nettsted. Installere WordPress på våre hosting-servere er bokstavelig talt bare ett klikk unna. Med forhåndsinstallerte WordPress caching plugins, vil hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt være bare strålende!

Vi betyr ikke å skryte, men i motsetning til andre web hosting kompanier, gjør vi WordPress installasjon på Hostinger så enkelt som mulig. Det er bare et klikk unna. Ja - ganske bokstavelig talt - du kan bruke vår installasjonsprogramvare med 1 klikk for å fullstendig installere WordPress på hostingplattformen (med alle nødvendige konfigurasjoner) med et enkelt klikk og øyeblikk. Når installasjonen er fullført, kan du bruke en link www.examplewebsite.com/wp-admin (bare sette ditt eget domenenavn der inne) for å få tilgang til WordPress-administratorområdet og komme i gang.

Mest definitivt, ja! Alt det vil ta for deg å migrere din WordPress webiste til Hostinger er ett klikk! Hele migrasjonsprosessen vil være sømløs, rask og du trenger ikke å gjøre noe. Hvis du imidlertid har problemer eller hindringer, er du bare nødt til å kontakte vårt erfarne og vellykkede kundesukseselskap. De vil sørge for å gjøre alt for å hjelpe deg med WordPress-migreringsprosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Nei, det er det ikke. Vi, hos Hostinger, er stolte over å alltid sørge for å holde alt oppdatert. Den samme versjonen som du finner på WordPress.org, vil være tilgjengelig for deg på din hosting med Hostinger. Brukerne våre kan aktivere automatiske oppdateringer via den automatiske installatøren, og har WordPress oppdatert automatisk hver gang en ny versjon ruller ut. Det er absolutt ingen restriksjoner på brukerne våre; Du er fri til å installere så mange temaer og plugins som du vil, tilpasse ditt WordPress-nettsted, men du ønsker og har også tilgang til de kjernefulle WordPress-filene.

Vi kan veldig trygt si at Hostinger er en veldig sikker web hosting. Vi bruker BitNinja for å sikre våre servere, og det er en ledende server sikkerhetsleverandør. Den har toppmoderne oppdagelses- og fjerningsfunksjoner for malware sammen med inntrengingsdeteksjon og beskyttelse mot selv de mest sofistikerte (D) DoS-angrepene. BitNinjas kollektive etterretningskapasitet tillater også å samle og danne en sterk troskap mot enhver angripende kraft til alle beskyttede servere. Bruken av port- og web-honeypots spiller også en stor rolle i forebygging av dødelige angrep. Kort sagt, sikkerhet bør være minst av dine bekymringer når du velger Hostinger.

Klar til å starte?

WordPress er enkelt å bruke, og enda enklere å bli med når du velger å være vert for WordPress med Hostinger. Med en gratis 30-dagers pengene-tilbake-garanti, 24/7 kundestøtte og super rask hosting, er det ingen grunn til ikke å komme seg opp med oss. Fortsett, start din WordPress-reise med Hostinger i dag!

Betal for ekte web hosting teknologier, ikke markedsføring!

Stopp å betale ekstra for markedsføring. Betal bare for produktet .. Spar smart, gå med billig web hosting uten å miste premium kvalitet! Høy pris betyr ikke høy kvalitet.

29,659,751

Registrerte Klienter

10,000+

Daglig Registreringer

24,894,152

Hosted Nettsteder

Kom med Hostinger!

Alt-i-ett web hosting og domenenavn fra

kr
8
69
/mo