Superrask DirectAdmin VPS-hosting

Få opptil 200% raskere opptreden med en kraftig webhotell kontrollpanel. Gratis DirectAdmin-lisens inkludert - ingen ekstra kostnader.

DirectAdmin HostingDirectAdmin HostingDirectAdmin Hosting

Gjør Siden Din Utrolig Rask

Uansett hvilken nettvirksomhet du driver, rask lastetid er avgjørende for brukeropplevelse. Våre VPS planer tilbyr OpenLiteSpeed nettserveren, LiteSpeed cache og MariaDB databaser for å få din side til å kjøre på maks hastighet. Samt er DirectAdmin et enkelt kontrollpanel slik at du ikke bruker opp dine serverressurser.

Gjør Siden Din Utrolig Rask

Migrer Din Nettside Enkelt

Ønsker du overføre din side til en annen DirectAdmin host? Vi har deg. Våre tester viser at å flytte til Hostingers DirectAdmin VPS hosting kan få fart på en nettside med 200%. Migrasjonstjenesten tar kun noen få steg og forårsaker ikke nedetid.

Migrer Din Nettside Enkelt

Spar Med en Gratis DirectAdmin-lisens

Med andre hosting-leverandører må du gjøre separate kjøp for å få DirectAdmins lisens. Hos Hostinger er kontrollpanelet allerede inkludert gratis i alle VPS-kontoer, noe som tilbyr mer verdi for pengene.

Spar Med en Gratis DirectAdmin-lisens

99.9% oppetid garanti

Vi overvåker våre servere 24/7 for å sørge for at siden din er tilgjengelig til enhver tid. I tillegg, har DirectAdmin automatisk gjenoppretting for å forhindre at nedetid skjer i utgangspunktet.

99.9% oppetid garanti

DirectAdmin Hostingfunksjoner

OpenLiteSpeed og LiteSpeed Cache

OpenLiteSpeed er åpen kildekode-versjon av LiteSpeed, den raskeste webserveren i bransjen. Akselerer innholdsleveringen til nettsiden din ved å aktivere LiteSpeed Cache-modulen eller CMS-plugin. Oppgrader til LiteSpeed med noen få klikk for å øke opptreden ytterligere.

Forhandlerpakker

Hvis du driver en webutviklingsvirksomhet, tillater DirectAdmin å sette opp forhandlerkontoer for å være host for kundenes nettsider. Du trenger ikke å konfigurere kontofunksjonen fra bunnen av – bare velg en forhåndsdefinert forhandlerpakke, så er du klar.

Multi-objekt Hurtigbufring

Våre DirectAdmin VPS planer støtter integrering av objekt-hurtigbufring via Redis, Memcached, eller LiteSpeed Memcached (LSMCD). Denne funksjonaliteten vil få fart på nettsiden din ved å ved å vise database-spørringsresultater fra bufferen i stedet for å sende flere forespørsler til databasen.

Automatiske Sikkerhetskopier og Enkel Gjenoppretting

Alle våre VPS-hostingtjenester kommer med ukentlige og daglige sikkerhetskopier for å sørge for den ytterste sikkerhet for dine data. Å gjenopprette en tidligere iterasjon tar kun ett klikk. Har du nettsidefiler lagret i ekstern SFTP/FTP eller hos en annen leverandør? Vi kan migrere dem for deg.

HTTP/3 med QUIC-protokoll

OpenLiteSpeed støtter den nyeste HTTP-teknologien for å forbedre opptreden. Det vil redusere nettverksforsinkelser, etablere raskere tilkoblinger under TLS-håndtrykk og tilby mer omfattende kryptering for å forhindre cyberangrep.

Dedikert IP

Vi tilbyr dedikerte IPer i alle VPS-hostingtjenester for å tilby mer kontroll og fleksibilitet over din serverkonfigurering. Det gir også direkte tilgang til din side via FTP, en bedre omdømme for ditt domenenavn og større opptreden og sikkerhet.

Kraftige DirectAdmin VPS Hosting planer

Planfunksjoner
vCPU
Minne (RAM)
SSD-lagring
Multi-Kjerne Geekbench Poeng
Båndbredde
Inode Grense
1 Snapshot
Ukentlig sikkerhetskopieringer
Dedikert IP
Full root-tilgang
100 Mb/s nettverk
IPV4 og IPV6-støtte
24/7 støtte

VPS 1

VPS 1

kr 33,90/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 kjerne
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

kr 76,39/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 kjerner
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

kr 136,09/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 kjerner
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

kr 204,35/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 kjerner
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

kr 369,99/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 kjerner
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

kr 699,90/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 kjerner
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

*Alle VPS-planene våre er basert på OVZ-virtualiseringsteknologi.

Velg det Nærmeste Datasenteret

Din side vil laste med fart uten sidestykke, uansett hvor dine besøkende er. Vårt nettverk av Tier-3 datasentre er spredd utover hele verden for å tilby superlav latens og rask innholdslevering.

Hvilke steder for datasentre er tilgjengelige?

Ofte Stilte Spørsmål om DirectAdmin VPS Hosting

Finn svar på ofte stilte spørsmål om DirectAdmin VPS Hosting.

DirectAdmin er et Linux-basert kontrollpanel for webhotell som eies av JBMC-programvaren. Det brukervennlige grensesnittet gjør VPS-administrasjon enklere for nybegynnere og avanserte brukere.

Det viktigste er at DirectAdmin er lett, siden den bruker mye mindre ressurser enn andre store kontrollpaneler. Kombinert med vår VPSs LiteSpeed-teknologi, vil nettsiden din kjøre mye raskere.

DirectAdmin kommer også med tre brukertilgangsnivåer – administrator, forhandler og bruker. Denne funksjonen gjør webhotellets kontrollpanel populært blant bedriftseiere og byråer som administrerer flere nettsteder for sine kunder.

For å logge inn til DirectAdmin, følg disse stegene:

 • Sørg for å ha DirectAdmin-påloggingsinformasjonen fra hosten din. På Hostinger kan du gå til dashbordet for VPS-kontoen din og velge Operating System fanen. Der finner du brukernavn og passord.
 • Åpne ny fane og tast inn http://din-vps-ip-adresse:2222. For eksempel, http://111.11.1.111:2222.
 • Skriv inn påloggingsinformasjonen gitt på dashboardet. Trykk Logg inn
 • Det er det - du har nå fått tilgang til kontrollpanelet.

  I tillegg til å betale for webhotell, må du vanligvis få en betalt lisens for å bruke DirectAdmin. Prisene starter på $2/måned med tre planer å velge mellom - Personlig, Lite og Standard.

  I motsetning til de fleste hostingleverandører, tilbyr Hostinger DirectAdmin gratis. I tillegg er våre DirectAdmin hostingtjenester risikofri fordi de kommer alle med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

  Både cPanel og DirectAdmin er Linux-baserte kontrollpaneler med ulike avanserte funksjoner for å hjelpe deg å administrere ditt webhotell. Her er deres forskjeller:

 • Grensesnitt. Både cPanel og DirectAdmin er enkle å bruke, men cPanels dashbord har flere innstillinger og konfigurasjonsalternativer. Mange eksperter anser sistnevnte for å være mye mer nybegynnervennlig, mens DirectAdmin er mer egnet for avanserte brukere.
 • Ressursbruk. DirectAdmin tar opp mye mindre diskplass og minne enn cPanel, noe som er viktig å vurdere hvis du ønsker å optimalisere nettsidens opptreden. Imidlertid tilbyr cPanel flere innebygde funksjoner og tredjepartsintegrasjoner.
 • Tilgangsadministrasjon. På DirectAdmin kan du administrere admin-, bruker- og forhandlerkontoer innenfor samme dashbord. For å gjøre det på cPanel, må du navigere mellom det og WHM, noe som kan være mindre praktisk.
 • Lisens. Med våre VPS-planer er DirectAdmin inkludert gratis, men cPanel og WHM er det ikke. Du må kjøpe en separat lisens, hvis pris starter fra $15,99/måned. Når det er sagt, tilbyr Hostinger også dedikerte cPanel-delt hostingplaner.
 • Å migrere din nettside til vår DirectAdmin VPS er enkelt. Bare følg disse stegene:

 • På ditt nåværende hosting-kontrollpanel, lag en sikkerhetskopi til nettsiden din. Sørg for å lagre filen med et annet navn enn brukernavnet du bruker nå.
 • Naviger til ditt nye DirectAdmin kontrollpanel. Tast inn FTP-detaljene til din tidligere netthost og gjenopprett sikkerhetskopien du lagde.
 • Pek domenet ditt til din nye DirectAdmin-hostingkonto.
 • For detaljert instruks, les denne veiledningen om migrering av en nettside til Hostingers DirectAdmin VPS-konto. Vårt kundestøtte-team hjelper deg gjerne 24/7 om du har noen problemer.