Superrask DirectAdmin VPS-hosting

Få opptil 200% raskere opptreden med en kraftig webhotell kontrollpanel.

Superrask DirectAdmin VPS-hosting

Velg Din DirectAdmin VPS-Hostingplan

Betalingsvilkår

Gjør Nettsiden Din Utrolig Rask

Uansett hvilken nettvirksomhet du driver, rask lastetid er avgjørende for brukeropplevelse. Våre VPS planer tilbyr OpenLiteSpeed nettserveren, LiteSpeed cache og MariaDB databaser for å få din side til å kjøre på maks hastighet. Samt er DirectAdmin et enkelt kontrollpanel slik at du ikke bruker opp dine serverressurser.

Gjør Nettsiden Din Utrolig Rask

Migrer Din Nettside Enkelt

Ønsker du overføre din side til en annen DirectAdmin host? Vi har deg. Våre tester viser at å flytte til Hostingers DirectAdmin VPS hosting kan få fart på en nettside med 200%. Migrasjonstjenesten tar kun noen få steg og forårsaker ikke nedetid.

Migrer Din Nettside Enkelt

99.9% Oppetid Garanti

Vi overvåker våre servere 24/7 for å sørge for at siden din er tilgjengelig til enhver tid. I tillegg, har DirectAdmin automatisk gjenoppretting for å forhindre at nedetid skjer i utgangspunktet.

99.9% Oppetid Garanti

DirectAdmin Hostingfunksjoner

OpenLiteSpeed og LiteSpeed Cache

OpenLiteSpeed er åpen kildekode-versjon av LiteSpeed, den raskeste webserveren i bransjen. Akselerer innholdsleveringen til nettsiden din ved å aktivere LiteSpeed Cache-modulen eller CMS-plugin. Oppgrader til LiteSpeed med noen få klikk for å øke opptreden ytterligere.

Forhandlerpakker

Hvis du driver en webutviklingsvirksomhet, kan du med DirectAdmin opprette forhandlerkontoer for å hoste kundenes nettsider. Du trenger ikke å konfigurere kontofunksjonen fra bunnen av - bare velg en forhåndsdefinert forhandlerpakke, så er du klar.

Caching av flere objekter

Våre DirectAdmin VPS planer støtter integrering av objekt-hurtigbufring via Redis, Memcached, eller LiteSpeed Memcached (LSMCD). Denne funksjonaliteten vil få fart på nettsiden din ved å ved å vise database-spørringsresultater fra bufferen i stedet for å sende flere forespørsler til databasen.

OpenLiteSpeed og LiteSpeed Cache

Automatiske Sikkerhetskopier og Enkel Gjenoppretting

Alle våre VPS-hostingtjenester kommer med ukentlige og daglige sikkerhetskopier for å sørge for den ytterste sikkerhet for dine data. Å gjenopprette en tidligere iterasjon tar kun ett klikk. Har du nettsidefiler lagret i ekstern SFTP/FTP eller hos en annen leverandør? Vi kan migrere dem for deg.

HTTP/3 med QUIC-protokoll

OpenLiteSpeed støtter den nyeste HTTP-teknologien for å forbedre opptreden. Det vil redusere nettverksforsinkelser, etablere raskere tilkoblinger under TLS-håndtrykk og tilby mer omfattende kryptering for å forhindre cyberangrep.

Dedikert IP

Vi tilbyr dedikerte IPer i alle VPS-hostingtjenester for å tilby mer kontroll og fleksibilitet over din serverkonfigurering. Det gir også direkte tilgang til din side via FTP, en bedre omdømme for ditt domenenavn og større opptreden og sikkerhet.

Automatiske Sikkerhetskopier og Enkel Gjenoppretting

Kraftig DirectAdmin VPS Hosting Planer

Planfunksjoner
KVM 1 * kr 62,99 /måned
KVM 2 * kr 85,99 /måned
KVM 4 * kr 115,99 /måned
KVM 8 * kr 229,99 /måned
vCPU vCPU
1 Kjerner
2 Kjerner
4 Kjerner
8 Kjerner
Minne (RAM) Minne (RAM)
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
NVMe-Lagring NVMe-Lagring
50 GB
100 GB
200 GB
400 GB
Båndbredde Båndbredde
1 TB
2 TB
4 TB
8 TB
1 Snapshot 1 Snapshot
Ukentlig sikkerhetskopieringer Ukentlig sikkerhetskopieringer
Dedikert IP Dedikert IP
Full root-tilgang Full root-tilgang
100 Mb/s nettverk 100 Mb/s nettverk
IPV4 og IPV6-støtte IPV4 og IPV6-støtte
Støtte 24/7 Støtte 24/7

*Ved bestilling av 48 måneder; inkluderes MVA ikke

*Alle våre VPS-planer er basert på OVZ virtualiseringsteknologi. Alle servere er selvstyrte, noe som betyr at den tekniske støtten er begrenset og du må konfigurere serveren selv.

Velg det Nærmeste Datasenteret

Din side vil laste med fart uten sidestykke, uansett hvor dine besøkende er. Vårt nettverk av Tier-3 datasentre er spredd utover hele verden for å tilby superlav latens og rask innholdslevering.

Velg det Nærmeste Datasenteret

Ofte Stilte Spørsmål om DirectAdmin VPS Hosting

Finn svar på ofte stilte spørsmål om DirectAdmin VPS Hosting.

Hva er DirectAdmin kontrollpanelet?

Hvordan kommer jeg inn i DirectAdmin kontrollpanelet?

Hva er forskjellen mellom cPanel og DirectAdmin?

Hvordan migrerer jeg fra en annen DirectAdmin hostingleverandør til Hostingers DirectAdmin?