Drupal-hosting

Gjør ideen din til en fantastisk nettside med Drupal optimalisert webhotell

check_circle

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Velg din Drupal-hosting plan

Enkelt webhotell

kr 86,65
Spar 90%
kr
8
69
/måned

kr 12,65 per måned når du fornyer

 • 1 Nettsted
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X Drupal optimalisert hastighet
Mest populær

Premium webhotell

kr 129,55
Spar 82%
kr
23
35
/måned

kr 24,65 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset*antall nettsider
 • Ubegrensede* e-postkontoer
 • Ubegrenset*båndbredde
 • Ukentlige sikkerhetskopier
 • 2X Drupal optimalisert hastighet

Webhotell bedrift

kr 172,95
Spar 78%
kr
37
50
/måned

kr 61,65 per måned når du fornyer

 • Alle fordeler fra Premium
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 4X Drupal optimalisert hastighet

Visste du? Personlige, gratis domener er inkludert i våre premium- og bedriftsabonnement!

Trenger du mer kraft? Prøv cloud hosting

Drupal-hosting som får deg til toppen!

Få alt du trenger for å sette opp, lansere og vedlikeholde en Drupal-nettside. Gjennom våre mange år i webhotell bransjen, har vi perfeksjonert vår server infrastruktur for å gi deg en plattform som garanterer online suksess. Fleksibilitet, fart og oppetid garantert!

live_help

Din personlige Drupal-eklspert

Trenger du hjelp til å sette opp eller overføre nettsiden din? Ikke bekymre deg! Et dedikert team av supporteksperter sørger for at du er på nett på kort tid. Ta kontakt når som helst, vi er glade for å hjelpe deg!

thumb_up

Gratis domenenavn

Første og fremst, trenger nettsiden din et unikt navn. Få det gratis med Hostinger! Hver årlig Drupal-hosting plan inneholder et domenenavn for det første året uten ekstra kostnad!

dns

Drupal optimaliserte servere

Få den beste Drupal oppetiden og ytelsen hele veien! Fra HTTP/2 til den nyeste stabile PHP og MariaDB-versjonen, din nettside vil overgå enhver konkurranse som står i veien.

Hvorfor velge Drupal CMS?

Stående sterk som et av de beste publiseringssystemene i verden, tilbyr Drupal en fleksibel plattform som kan lage enhver type nettside. Bygg alt fra enkle porteføljer til medlemskap og nettbutikker. Pakket med utviklerfokuserte funksjoner, dette er en av de beste plattformene for både nybegynner og erfarne kodere. Som det sies, hvis du vil bygge en blogg - velg WordPress, men hvis du vil bygge WordPress - velg Drupal.

 icon

check_circleUtviklerfokusert

Kjent som en av de mest fleksible CMS-plattformene, tilbyr Drupal en rekke moduler og tilpasningsalternativer. Lag og implementer alle funksjoner som nettsiden din trenger for å lykkes!

check_circleUgjennomtrengelig sikkerhet

Hold deg beskyttet mot alle trusler. Drupal er en av de få plattformene som oppfyller OWASP-standarder. Pair det med vår unike server sikkerhet for den mest effektive hosting-opplevelsen.

check_circleSEO-vennlig

La verden vite hva du handler om! Få mer eksponering på nettet med innebygde SEO-funksjoner. Ranger nettsiden din på de øverste sidene av søkemotorresultater og nyt en jevn flyt av organisk trafikk.

Start din nettside med Drupal-hosting i dag

Gå online og begynn å bygge din online tilstedeværelse i bare tre enkle trinn.

Velg din Drupal-hosting plan

Første steg

Velg din Drupal-hosting plan

Start reisen uten å bekymre deg! 30-dagers pengene-tilbake-garanti inkludert.

Få ting i gang

Andre steg

Få ting i gang

Fullfør det første oppsettet. Ta kontakt med våre Drupal-eksperter når som helst hvis du trenger hjelp!

Gjør ideer til virkelighet

Tredje steg

Gjør ideer til virkelighet

Det er her moroa begynner! Sett opp Drupal i 1-klikk og start å bygge nettsiden din.

Alt du trenger

Alle funksjonene for eksepsjonell Drupal ytelse

Drupal-hosting inneholder alle viktige verktøy for å gjøre at nettsiden ditt skiller seg ut fra resten. Åpne døren til uendelige muligheter med Hostinger!

tune

Tilpasset kontrollpanel

For å gi deg den ultimate friheten utviklet vi et unikt kontrollpanel med enkel GIT-integrasjon, siste stabile PHP-utgivelser og mer!

update

1-klikk installasjon

Sett opp Drupal med et enkelt klikk med musen ved hjelp av Hostingsers automatiske installasjon. Fokuser på det som betyr noe og begynn å jobbe med nettsiden din med en gang!

https

Cache Boost

Imponer besøkende ved å laste sider raskt. Nå de høyeste hastighetspoengene på siden med vårt tilpassede Nginx-cachelag og fatcache-akselerator.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare-integrasjon

Du kan enkelt implementere CloudFlare og legge til et ekstra lag med fart og sikkerhet. DDoS beskyttelse, webapplikasjon brannmur og CDN-fordeler inkludert!

people

SSL/TLS-sertifikat

HTTPS sikrer konfidensiell besøks- og klientdata. Få et evigvarende SSL-sertifikat og øk tilliten og SEO på Drupal-nettsiden din.

trending_up

Access Manager

Samarbeider med utviklere eller andre mennesker? Gi tilgang til din webhotell konto uten å dele dine personlige opplysninger!

Drupal-hosting FAQ

Våre svar på ofte stilte spørsmål om Drupal-hosting.

Drupal har tittelen som det sikreste publiseringssystemet der ute. Med et massivt samfunn av utviklere bak, gir det deg en sjanse til å lage en hvilken som helst type nettside. Dyptgående dokumentasjon med en rekke nettsamfunn vil sikre at du finner umiddelbare løsninger på alle spørsmål relatert til Drupal CMS.
Optimalisert for eksepsjonell oppetid og ytelse, tilbyr Drupal-hosting et solid fundament for din nettside eller internettbedrift. Fra øyeblikkelig oppsett til HTTP/2 med nyeste stabile PHP og MySQL oppdateringer, vil du være et skritt nærmere din suksess på nett. Med innebygd overvåking og støttelag ved din side, er det ingenting som hindrer deg fra å nå toppen!
Det kan du definitivt! Drupal tilbyr mange gratis utvidelser som lar deg legge til handlekurvfunksjonalitet på nettsiden din. Og hvis du leter etter noe mer seriøst, er det en rekke premiummoduler som vil gi deg mulighet til å lage en vellykket nettbutikk.
Hvis du trenger hjelp til å sette opp eller overføre en nettside til vår Drupal-hosting plattform, er vi alltid klar til å gi deg en hjelpende hånd. Ta kontakt med vårt kundeserviceteam, og vi sørger for at du er på nett innen kort tid!
I administrasjonsområdet på Drupal-siden finner du et bibliotek med moduler og temaer som vil hjelpe deg med å få det resultatet du søker. Implementere nye funksjoner, kontaktskjemaer, live chat bokser og andre fantastiske utvidelser uten å kode noe som helst!
Begge plattformene er blant de beste valgene hvis du leter etter et publiseringssystem. Selv om det ikke er noen klare vinnere, har Drupal og WordPress sine unike forskjeller. Prøv begge på Hostinger og finn den plattformen som passer deg best!