Drupal-hosting

Gjør ideen din til en fantastisk nettside med Drupal optimalisert web hosting

check_circle

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Velg din Drupal hosting plan

loyalty Tidsbegrenset tilbud: Få SSL-sertifikat gratis

Single Web Hosting

kr86,65
Lagre 90%
kr
8
69
/mo

kr12,65/mo when you renew

 • 1 Nettsted
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X Drupal Optimized Speed
Mest populær

Premium Web Hosting

kr129,55
Lagre 82%
kr
23
35
/mo

kr24,65/mo when you renew

 • Unlimited*Number of Websites
 • Unlimited*Email Accounts
 • Unlimited*Bandwidth
 • Ukentlige sikkerhetskopier
 • 2X Drupal Optimized Speed

Business Web Hosting

kr172,95
Lagre 78%
kr
37
50
/mo

kr61,65/mo when you renew

 • Alle fordeler fra Premium
 • Daglig sikkerhetskopiering
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 4X Drupal Optimized Speed

Visste du? Personlige, gratis domener er inkludert i våre Premium- og Business-abonnement!

Trenger du mer kraft? Prøv skyhosting

Drupal hosting som får deg til toppen!

Få alt du trenger for å sette opp, lansere og vedlikeholde et Drupal-nettsted. Gjennom våre lange år i web hosting bransjen, har vi perfeksjonert vår server infrastruktur for å gi deg en plattform som garanterer online suksess. Fleksibilitet, fart og oppetid garantert!

live_help

Din personlige Drupal Expert

Trenger du hjelp til å sette opp eller overføre nettstedet ditt? Ingen bekymringer! Et dedikert team av supporteksperter sørger for at du er på nett på kort tid. Nå ut når vi alltid er glade for å hjelpe!

thumb_up

Gratis Domene

Første ting først, nettstedet ditt trenger et unikt navn. Få det gratis med Hostinger! Hver årlig Drupal hosting plan inneholder et domenenavn for det første året uten ekstra kostnad!

dns

Drupal optimaliserte servere

Få topp Drupal oppetid og ytelse på hvert trinn! Fra HTTP / 2 til siste stabile PHP og MariaDB-versjon, vil nettstedet ditt overgå enhver konkurranse som står i veien.

Hvorfor velge Drupal CMS?

Stående sterk som et av de beste innholdsstyringssystemene i verden, tilbyr Drupal en fleksibel plattform som kan skape enhver type nettside. Bygg alt fra enkle porteføljer til medlemskap og e-handelsbutikker. Pakket med utviklerfokuserte funksjoner, det er en av de beste plattformene for både nybegynner og avanserte kodeseksperter. Som det sier, hvis du vil bygge en blogg - velg WordPress, men hvis du vil bygge WordPress - velg Drupal.

 icon

check_circleUtvikler fokusert

Kjent som en av de mest fleksible CMS-plattformene, tilbyr Drupal en rekke moduler og tilpasningsalternativer. Lag og implementer alle funksjoner som nettstedet ditt trenger for å lykkes!

check_circleUgjennomtrengelig sikkerhet

Hold deg beskyttet mot alle trusler. Drupal er en av de få plattformene som oppfyller OWASP-standarder. Pair det med vår unike server sikkerhet for den mest effektive hosting-opplevelsen.

check_circleSEO Friendly

La verden vite hva du handler om! Få mer eksponering på nettet med innebygde SEO-funksjoner. Ranger nettstedet ditt på de øverste sidene av søkemotorresultater og nyt en jevn flyt av organisk trafikk.

Start ditt nettsted med Drupal hosting i dag

Gå online og begynn å bygge din online tilstedeværelse i bare tre enkle trinn.

Velg din Drupal hosting plan

First step

Velg din Drupal hosting plan

Start reisen uten å bekymre deg! 30-dagers pengene tilbake garanti inkludert.

Få ting startet

Second step

Få ting startet

Fullfør oppsettet for første tjeneste. Nå ut til våre Drupal-eksperter når som helst hvis du trenger hjelp!

Gjør ideer til virkelighet

Third step

Gjør ideer til virkelighet

Det er her moroa begynner! Sett opp Drupal i 1-klikk og start å bygge nettstedet ditt.

Everything you need

Alle funksjonene for eksepsjonell Drupal ytelse

Drupal hosting inneholder alle viktige verktøy for å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut fra resten. Åpne døren til uendelige muligheter med Hostinger!

tune

Tilpasset kontrollpanel

For å gi deg den ultimate friheten utviklet vi et unikt kontrollpanel med enkel GIT-integrasjon, siste stabile PHP-utgivelser og mer!

update

1-klikk Installer

Sett opp Drupal med et enkelt klikk med musen ved hjelp av Hostingsers automatiske installatør. Fokuser på det som betyr noe og begynn å jobbe med nettstedet ditt umiddelbart!

https

Cache Boost

Imponere besøkende ved å laste sider raskt. Nå de høyeste sidens hastighetspoengene med vårt tilpassede Nginx-cachelag og fatcache-akselerator.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare Integrasjon

Du kan enkelt implementere CloudFlare og legge til et ekstra lag med fart og sikkerhet. DDoS beskyttelse, webapplikasjon brannmur og CDN fordeler inkludert!

people

SSL/TLS-sertifikat

HTTPS sikrer konfidensiell besøkende og klientdata. Få et livslang SSL-sertifikat og øk tilliten og SEO på Drupal-nettstedet ditt.

trending_up

Access Manager

Samarbeider med utviklere eller andre mennesker? Gi tilgang til din web hosting konto uten å dele dine personlige opplysninger!

Drupal Hosting FAQ

Våre svar på de vanligste spørsmålene om Drupal-hosting.

Drupal har tittelen som de mest sikre innholdsstyringssystemene der ute. Med et massivt samfunn av utviklere bak, gir det deg en sjanse til å lage en hvilken som helst type nettside. Dybdegående dokumentasjon med en rekke nettsamfunn vil sikre at du finner umiddelbare løsninger på alle spørsmål relatert til Drupal CMS.
Optimalisert for eksepsjonell oppetid og ytelse, tilbyr Drupal hosting et solid fundament for din nettside eller Internett-bedrift. Fra øyeblikkelig oppsett til HTTP / 2 med nyeste stabile PHP og MySQL oppdateringer, vil du være et skritt nærmere online suksess. Med innebygd overvåking og støttelag ved din side, er det ingenting å hindre deg fra å nå toppen!
Du kan sikkert! Drupal tilbyr mange gratis utvidelser som lar deg legge til handlekurvfunksjonalitet på nettstedet ditt. Og hvis du leter etter noe mer seriøst, er det en rekke premiummoduler som vil gi deg mulighet til å lage en vellykket nettbutikk.
Hvis du trenger hjelp til å sette opp eller overføre et nettsted til vår Drupal hosting plattform, er vi alltid klar til å gi deg en hjelpende hånd. Nå ut til kundesupportteamet vårt, og vi sørger for at du er online på kort tid!
I administrasjonsområdet på Drupal-siden finner du et bibliotek med moduler og temaer som vil hjelpe deg med å få det resultatet du søker. Implementere nye funksjoner, kontaktskjemaer, live chat-bokser og andre fantastiske utvidelser uten å berøre en kode!
Begge plattformene er blant de beste valgene hvis du leter etter et innholdsstyringssystem. Selv om det ikke er noen klare vinnere, har Drupal og WordPress sine unike forskjeller. Prøv begge på Hostinger og finn den plattformen som passer deg best!
closelogo

Cyber Monday Sale

 • check 99,9 % oppetid
 • check Gratis SSL-sertifikat
 • check 24/7 Live Støtte
 • check 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Kom i gang

Up To

90

%

OFF

03
DAYS
22
HOURS
28
MINUTES
04
SECONDS
Cyber Sale: Web Hosting
Starter på kr8,69 /Måned!
See All Deals
×