Drupal Hosting

Gjør ideen din til en fantastisk nettside med Drupal optimalisert webhotell

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Velg din Drupal hostingplan

Visste du at? Personlige gratis domener er inkludert i årlige Premium- og Business-webhotellplaner!

Betalingsvilkår

Drupal-hosting som får deg til toppen!

Få alt du trenger for å sette opp, lansere og vedlikeholde en Drupal-nettside. Gjennom våre mange år i webhotell bransjen, har vi perfeksjonert vår server infrastruktur for å gi deg en plattform som garanterer online suksess. Fleksibilitet, hastighet og oppetid garantert!

Drupal-hosting som får deg til toppen!
Din personlige Drupal-ekspert

Din personlige Drupal-ekspert

Trenger du hjelp til å sette opp eller overføre nettsiden din? Ikke bekymre deg! Et dedikert team av supporteksperter sørger for at du er på nett på kort tid. Ta kontakt når som helst, vi hjelper deg gjerne!

Gratis domenenavn

Gratis domenenavn

Første og fremst, trenger nettsiden din et unikt navn. Få det gratis med Hostinger! Hver årlig Drupal-hosting plan inneholder et domenenavn for det første året uten ekstra kostnad!

Drupal optimaliserte servere

Drupal optimaliserte servere

Få den beste Drupal oppetiden og prestasjonen hele veien! Fra HTTP/2 til den nyeste stabile PHP og MariaDB-versjonen, din nettside vil overgå enhver konkurranse som står i veien.

Hvorfor velge Drupal CMS?

Stående sterk som et av de beste innholdsstyringssystemene i verden, tilbyr Drupal en fleksibel plattform som kan skape enhver type nettside. Bygg alt fra enkle porteføljer til medlemskap og e-handelsbutikker. Pakket med utviklerfokuserte funksjoner, det er en av de beste plattformene for både nybegynner og avanserte kodeseksperter. Som det sier, hvis du vil bygge en blogg - velg WordPress, men hvis du vil bygge WordPress - velg Drupal.

Hvorfor velge Drupal CMS?
Utvikler fokusert

Utvikler fokusert

Kjent som en av de mest fleksible CMS-plattformene, tilbyr Drupal en rekke moduler og tilpasningsalternativer. Lag og implementer alle funksjoner som nettsiden din trenger for å lykkes!

Ugjennomtrengelig sikkerhet

Ugjennomtrengelig sikkerhet

Hold deg beskyttet mot alle trusler. Drupal er en av de få plattformene som oppfyller OWASP-standarder. Pair det med vår unike server sikkerhet for den mest effektive hosting-opplevelsen.

SEO-vennlig

SEO-vennlig

La verden vite hva du handler om! Få mer eksponering på nettet med innebygde SEO-funksjoner. Ranger nettsiden din på de øverste sidene av søkemotorresultater og nyt en jevn flyt av organisk trafikk.

Lanser din nettside med Drupal hosting i dag

Gå online og begynn å bygge din online tilstedeværelse i kun 3 enkle steg.

Velg din Drupal hostingplan

Velg din Drupal hostingplan

Start reisen uten å bekymre deg! 30-dagers pengene tilbake garanti inkludert.

Få ting i gang

Få ting i gang

Fullfør det første oppsettet. Ta kontakt med våre Drupal-eksperter når som helst hvis du trenger hjelp!

Gjør ideer til virkelighet

Gjør ideer til virkelighet

Det er her moroa starter! Sett opp Drupal med 1-klikk og start å bygge nettsiden din.

Alle funksjonene for eksepsjonell Drupal-prestasjon

Drupal-hosting inneholder alle viktige verktøy for å gjøre at nettsiden din skiller seg ut fra resten. Åpne døren til uendelige muligheter med Hostinger!

Alle funksjonene for eksepsjonell Drupal-prestasjon
Tilpasset Kontrollpanel

Tilpasset Kontrollpanel

For å gi deg den ultimate friheten har vi utviklet et unikt kontrollpanel med enkel GIT-integrasjon, de nyeste stabile PHP-versjonene og mye mer.

1-klikk installasjon

1-klikk installasjon

Sett opp Drupal med et enkelt klikk med musen ved hjelp av Hostingsers automatiske installasjon. Fokuser på det som betyr noe og begynn å jobbe med nettsiden din med en gang!

Cache Boost

Cache Boost

Imponere besøkende ved å laste sider raskt. Nå de høyeste sidens hastighetspoengene med vårt tilpassede Nginx-cachelag og fatcache-akselerator.

DDoS-beskyttelse

Takket være førsteklasses DDoS-beskyttelse kan du være trygg på at nettsiden din er trygg, uten at det går på bekostning av nettleseropplevelsen for de besøkende.

SSL/TLS Sertifikat

HTTPS sikrer konfidensiell besøks- og klientdata. Få et evigvarende SSL-sertifikat og øk tilliten og SEO på Drupal-nettsiden din.

Tilgangsadministrator

Samarbeider med utviklere eller andre mennesker? Gi tilgang til din webhotell konto uten å dele dine personlige opplysninger!

Drupal Hosting

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du ikke er 100% fornøyd kan du spørre om en refusjon på betalingen din innen en periode på 30 dager. Prosessen er sømløs og risiko-fri.

Ofte stilte spørsmål om Drupal hosting

Finn svar på ofte stilte spørsmål om Drupal hosting.

Hva er Drupal?

Hva er Drupal hosting og hvordan er det annerledes?

Kan jeg gjøre om min Drupal-nettside til en nettbutikk?

Vil dere hjelpe meg med å migrere min eksisterende Drupal-nettside?

Hvordan legger jeg til nye funksjoner på min Drupal-nettside?

Er Drupal bedre enn WordPress?