Choose your Email Hosting plan

Business Email

kr19,59
Lagre 55%
kr
8
89
/mo

kr8,89 per måned når du fornyer

  • 10 GB Email storage
  • 2 Mail Filters
  • Unlimited Email Aliases
  • Antivirus Check
  • Multi-device Support
Mest populær

Enterprise Email

kr31,25
Lagre 29%
kr
22
29
/mo

kr22,29 per måned når du fornyer

  • 30 GB Email storage
  • Unlimited Mail Filters
  • Unlimited Email Aliases
  • Antivirus Check
  • Multi-device Support

Email Hosting Håndlaget bare for deg!

Enten du administrerer et gruppeprosjekt eller en liten bedrift, gir e-hosting deg alle verktøyene for å lykkes. Hjørnestenen i enhver vellykket bedrift er kommunikasjon. Gjør det riktig med Hostinger. Send en melding som sier at du mener bedrift! Benytt deg av et sett med produktivitetsverktøy som vil påvirke ditt daglige arbeid positivt!

24/7 Live Support

Med Hostinger på veien til suksess vil du aldri være alene! Hvis du noen gang trenger hjelp - våre profesjonelle kundestøtteagenter vil være der 24/7/365. Få øyeblikkelig støtte uansett hvor du er!

Flere enheter

I dagens fartsfylte verden må du holde tritt med alle skritt, uansett omstendighetene. Vær responsiv med Hostingers e-post hosting! Få tilgang til postene dine hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet.

Gratis Domene

På toppen av topp tier e-posttjenesten, kaster vi også inn et gratis domenenavn med alle 12-måneders eller lengre sykluser. Få alle stykkene av puslespillet med et enkelt kjøp, og få tak i din oppsøkelse!

Email Hosting med flere flotte funksjoner inni!

Vi tilbyr ikke toppen av isfjellet, vi gir deg hele greia! Sjekk ut disse e-postfunksjonene!

Ledelseskalender

Alle planer inkluderer delte kalendere for å maksimere samarbeid, effektivitet og samarbeid. Hold deg oppdatert på alt som skjer i din bedrift!

Social Media Integration

Ta din epostopplevelse til det 21. århundre - integrere sosiale medier plattformer som Facebook, Twitter, LinkedIn og andre!

E-postimportør

Hold alt pent og organisert. Har du viktige e-poster i den gamle postkassen din? Ikke noe problem! Importere dem til den nye er en bris!

Postlister

Få mest mulig ut av å vite publikum! Lag egendefinerte mailinglister som lar deg slå målet hver gang, 100% av tiden!

HTML Mail Template

Med HTML-e-postmaler vil du ta e-postdesignene dine til neste nivå! Stå ut med vakkert modellerte postdesign!

En innboks som en Bank Vault

Bli aldri fanget av vakt! Med beskyttelse mot Cloudmark-e-post, kan vi sørge for at e-postadressen din er beskyttet mot spammere og andre trusler!

Vanlige spørsmål om e-post

Våre svar på de mest vanlige e-postadressene

E-post hosting er en unik løsning fokusert primært på e-postservere. Denne tjenesten fungerer uavhengig av nettsideverdi, derfor vil virksomheten din fortsatt operere i full skala selv når du setter opp alt.

I dag er byggemerkets tillit og bevissthet ekstremt viktig. Men det er ikke en lett ting å gjøre. Det er imidlertid mye enklere med domenebasert e-post hosting! Hvert brev som du sender vil vise domenenavnet ditt til potensielle kunder, mens du oppfordrer dem til å sjekke ut nettstedet ditt. Undersøkelser viser også at brukerne er mer sannsynlige å velge selskaper som bruker profesjonelle e-postadresser!

Du kan sikkert! Hver plan vil ha et innebygd emailoverføringsverktøy for å hjelpe deg med å overføre alt du trenger på vår plattform. Og i tilfelle du får problemer, eller trenger bare hjelp, vil vår dedikerte kundesuksesamtale være mer enn gjerne hjelpe deg!

Selvfølgelig! Hver e-post hosting plan er fullt kompatibel med en hvilken som helst mobil enhet eller e-postklient. Sett opp det på flere enheter og synkroniser alt e-postinnhold uten problemer. Vær lydhør uansett hvor du befinner deg!

Leter du etter mer enn en e-post?

Hold alt organisert med alt-i-ett web hosting. Høyeste kvalitet posttjenester og nettsted ytelse garantert!