Velg din E-posthosting plan

Bedrifts E-post

kr19,59
Spar 55%
kr
8
89
/måned

kr8,89 per måned når du fornyer

  • 10 GB E-postlagring
  • 2 mailfiltre
  • 50 e-postaliaser
  • Antivirus sjekk
  • Støtte for flere enheter
Mest populær

Forretnings E-post

kr31,25
Spar 29%
kr
22
29
/måned

kr22,29 per måned når du fornyer

  • 30 GB E-postlagring
  • Ubegrenset mailfiltre
  • 50 e-postaliaser
  • Antivirus sjekk
  • Støtte for flere enheter

Email Hosting håndlaget bare for deg!

Enten du administrerer et gruppeprosjekt eller en liten bedrift, gir e-post hosting deg alle verktøyene for å lykkes. Hjørnestenen i enhver vellykket bedrift er kommunikasjon. Gjør det riktig med Hostinger. Send en melding som sier at du mener bedrift! Benytt deg av et sett med produktivitetsverktøy som vil påvirke ditt daglige arbeid positivt!

24/7 live støtte

Med Hostinger på veien til suksess vil du aldri være alene! Hvis du noen gang trenger hjelp - våre profesjonelle kundestøtteagenter vil være der 24/7/365. Få øyeblikkelig støtte uansett hvor du er!

Flere enheter

I dagens fartsfylte verden må du holde tritt med alle skritt, uansett omstendighetene. Vær responsiv med Hostingers e-post hosting! Få tilgang til postene dine hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet.

Gratis domene

På toppen av topp tier e-posttjenesten, kaster vi også inn et gratis domenenavn med alle 12-måneders eller lengre sykluser. Få alle stykkene av puslespillet med et enkelt kjøp, og få tak i din oppsøkelse!

Email Hosting med flere flotte funksjoner inni!

Vi tilbyr ikke toppen av isfjellet, vi gir deg hele greia! Sjekk ut disse e-postfunksjonene!

Ledelseskalender

Alle planer inkluderer delte kalendere for å maksimere samarbeid, effektivitet og samarbeid. Hold deg oppdatert på alt som skjer i din bedrift!

Integrering av sosiale medier

Ta din epostopplevelse til det 21. århundre - integrere sosiale medier plattformer som Facebook, Twitter, LinkedIn og andre!

E-postimportør

Hold alt pent og organisert. Har du viktige e-poster i den gamle postkassen din? Ikke noe problem! Importere dem til den nye er en bris!

Postlister

Få mest mulig ut av å vite publikum! Lag egendefinerte mailinglister som lar deg slå målet hver gang, 100% av tiden!

HTML Mail Template

Med HTML-e-postmaler vil du ta e-postdesignene dine til neste nivå! Stå ut med vakkert modellerte postdesign!

En innboks som en Bank Vault

Bli aldri fanget av vakt! Med beskyttelse mot Cloudmark-e-post, kan vi sørge for at e-postadressen din er beskyttet mot spammere og andre trusler!

Ofte stilte spørsmål om e-post hosting (FAQ)

Våre svar på de mest stilte spørsmålene om e-post hosting

E-post hosting er en unik løsning fokusert primært på e-postservere. Denne tjenesten fungerer uavhengig av nettside hosting, derfor vil virksomheten din fortsatt operere i full skala selv når du setter opp alt.

I dag er byggemerkets tillit og bevissthet ekstremt viktig. Men det er ikke en lett ting å gjøre. Det er imidlertid mye enklere med domenebasert e-post hosting! Hvert brev som du sender vil vise domenenavnet ditt til potensielle kunder, mens du oppfordrer dem til å sjekke ut nettsiden din. Undersøkelser viser også at brukerne er mer sannsynlige å velge selskaper som bruker profesjonelle e-postadresser!

Selvsagt kan du det! Hver plan vil ha et innebygd emailoverføringsverktøy for å hjelpe deg med å overføre alt du trenger på vår plattform. Og i tilfelle du får problemer, eller trenger bare hjelp, vil vår dedikerte kundesuksesamtale være mer enn gjerne hjelpe deg!

Selvsagt! Alle e-post hosting planer er fullt kompatibel med en hvilken som helst mobil enhet eller e-postklient. Sett opp på flere enheter og synkroniser alt e-postinnhold uten problemer. Vær tilgjengelig uansett hvor du befinner deg!

Leter du etter mer enn en e-post?

Hold alt organisert med alt-i-ett web hosting. Høyeste kvalitet posttjenester og nettsted ytelse garantert!