Gratis Webhotell

Eller start reisen med Premium-abonnementet vårt og få et personlig domene, livstids SSL og DDoS-beskyttelse gratis med et årsabonnement.

Planer fra
kr 19,99 /måned
Tilbudet ender om:
-
days
:
-
hours
:
-
minutes
:
-
seconds
:
Gratis Webhotell

Velg Mellom Betalte og Gratis Hostingtjenester

Betalingsvilkår

Hvorfor Hostinger?

Her hos Hostinger forstår vi at å bygge moderne nettsider krever et stabilt, sikkert og optimalisert hosting-webmiljø. Vi mener også at du ikke burde bruke en formue for å få det.

Optimalisert Sikkert Rask Utviklervennlig
OptimalisertSikkertRaskUtviklervennlig

Gratis Webhotell Optimalisert for WordPress

Fra våre servere til vårt ekspertstøtteteam sørger vi for at alt er skreddersydd for den beste WordPress-hostingopplevelsen. Dessuten finjusterer vi kontinuerlig plattformen vår for å sikre 99,99 % oppetid slik at nettsiden din alltid er tilgjengelig online.

Gratis Webhotell Optimalisert for WordPress

Hvorfor 000webhost?

Gratis hosting kan være et godt utgangspunkt for din nettsatsing. 000webhost er den mest anerkjente leverandøren som tilbyr gratis webhotell og domenenavntjenester med kontrollpanel. Du kan lansere nettsiden din uten å bruke en krone og likevel nyte godt av pålitelige tjenester.

Rikelig med Diskplass og Båndbredde

Hver gratis webhotell konto er stablet med 300 MB av diskplass og 3 GB av båndbredde. Takket være være vår cloud-lagringsteknologi, kan du enkelt bygge og styre din nettside. Når du er klar til å ta det neste steget, oppgrader fra gratis hosting til en Premium eller Delt Bedrifshosting.

Cloudflare-Beskyttede Navneservere, PHP, MySQL og FTP

Vi tilbyr omfattende gratis hosting med PHP, MySQL og FTP. Du kan også beskytte nettsiden din mot uønskede besøkende med Cloudflare DNS-brannmurbeskyttelse. Plassert foran DNS-navneserverne dine, skjermer den infrastrukturen din og sender bare trafikken du ønsker. Cloudflare-aktivering er enkel og gratis – bare pek på domenets DNS-poster til den.

Gratis Hosting på SSD

Nettsidens hastighet er like viktig som oppetid. Takket være 000webhosts cloud-infrastruktur lastes din gratis nettside raskt og uten forsinkelser. Dedikerte servere med Intel Xeon-prosessorer, 24 GB RAM og den nyeste generasjonen SSD-diskstasjoner gjør at teknologien vår skiller seg ut.

Hvorfor 000webhost?

Gratis WordPress Hosting

Få bloggen eller bedriftsnettsiden din i gang på noen få minutter med vår problemfrie, automatiserte WordPress-motor. Ingen annonser og ingen bekymringer om tekniske konfigurasjoner. Bare last opp filene dine via FTP eller WordPress, opprett MySQL-databaser og kjør cron-jobber - eller la alt gå på autopilot.

Prisbelønt Leverandør av Gratis Hosting

I 10 år på rad har 000webhost blitt kåret til "Den Beste Gratis Nettside Hosting Plattform" for nybegynnere. Det enkle kontrollpanelet, tilgangen til en gratis nettsidebygger, det store utvalget av webhotellfunksjoner og det støttende fellesskapet gjør 000webhost til det perfekte gratis webhotellet.

Hvorfor 000webhost?

Begynn din nettreise vellykket med 000webhost

Bruk Webhotell Gratis

000webhost, drevet av Hostinger, garanterer pålitelige servere, absolutt ingen annonser på nettsiden din og 99,9% oppetid. Lær å kode og eksperimenter med PHP, MySQL, FTP og cPanel. Lag en gratis nettside, bygg en WordPress-blogg eller design en flott nettbutikk på bare noen få minutter.

Det Perfekte Gratis Hosting Med et Kontrollpanel

Alt du trenger for å starte, bygge og utvide din første nettside. Vårt gratis webhotell er et ideelt miljø for å eksperimentere og bli kjent med den digitale verden. Det er et sted der nybegynnere kan utvikle seg til å bli profesjonelle.

Begynn din nettreise vellykket med 000webhost

Avansert Nettsidebygger

Ikke bekymre deg hvis du aldri har bygget en nettside før. Ingen tidligere koding kunnskap kreves med vår intuitive nettsidebygger. Nyt en WYSIWYG-editor og tidsbesparende AI-funksjoner. Du kan enkelt bygge din nettside for kun kr19,99/måned.

Avansert Nettsidebygger

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du ikke er 100% fornøyd kan du spørre om en refusjon på betalingen din innen en periode på 30 dager. Prosessen er sømløs og risiko-fri.

Ofte stilte spørsmål om Gratis Hostingplan

Finn svar på ofte stilte spørsmål om den beste gratis webhotell tjeneste.

Hvordan er gratis webhotell annerledes fra betalt hosting?

Er gratis webhotell bra?

Hvordan kan jeg få gratis webhotell?

Hvordan få et gratis domenenavnt med min webhotell tjeneste?

Hva slags webhotell trenger jeg?

Tilbyr 000webhost også en WordPress hosting-løsning?

Kan jeg migrere fra 000webhost til Hostinger?

Hva er fordelene og ulempene med gratis webhotell?