Tre.
To.
Online

Simple

Tre. To. Online.

Om Oss

Finn Din Online Suksess Med Hostinger

Hostinger har som mål å gjøre det mulig for alle å lykkes på nett - fra utviklere til ambisiøse bloggere og bedriftseiere. Med vår rask webhotellteknologi, AI-drevet nettsidebygger og brukervennlige hPanel er det enkelt å utvide nettsiden din.
Finn Din Online Suksess Med Hostinger

Globalt Anerkjent Webhost

Hostinger ble lansert i 2004 som en litauisk teknologibedrift, og er i dag en ledende leverandør av webhotelløsninger som betjener over en million likesinnede skapere fra mer enn 150+ land.
Vi er tro mot vårt rykte som det raskest voksende hostingmerket i 2020*, og vi vil fortsette å forbedre tjenestene våre, åpne opp nye markeder og være en del av enda flere suksesshistorier.
Globalt Anerkjent Webhost

Vår Historie

Våre Sterke Sider

Sømløse administrasjonsverktøy

Nettside hastighet

Dedikert 24/7 støtte

Sømløse administrasjonsverktøy

Uansett hvilken bakgrunn eller teknisk kompetanse du har, har verktøyene våre for bygging og administrasjon av nettsider blitt utviklet med tanke på brukeropplevelse og kraft. Kontroller alt på ett sted med hPanel, fra domener og webhotell til e-postkontoer og mer. Få mer tid til det som betyr noe med vårt AI-drevet dra-og-slipp Hostinger Nettsidebygger - opprett og publiser en nettside på få minutter, uten begrensninger.

Nettside hastighet

Vi vil at nettsideskapere og bedriftseiere skal komme seg videre, og det raskt. Forestill deg at siden din lastes inn på millisekunder hvor som helst i verden med våre globalt spredte servere og 99.9% oppetidsgaranti. Gi publikum den beste brukeropplevelsen, og se hvordan nettsidens rangering forbedres.

Dedikert 24/7 støtte

Vi er her for alle engasjerte nettselgere som har som mål å rocke nettet. Kundesuksess-teamet vårt snakker 10+ språk, slik at du kan trygt kommunisere dine tanker og bekymringer på ditt eget språk. Bruk mindre tid på å bekymre deg for tekniske problemer - vi lover å komme raskt tilbake til deg med nyttige løsninger.

Icon

Jeg var nylig i kontakt med Hostingers Kundesuksess teamet. Tjenesten var en av de beste jeg har opplevd - deres agenter var informative og hjelpsomme. Selv med lite informasjon klarte de å oppdage problemet og løse det raskt.

Podaz Butikk
Nettbutikk
Icon

Jeg tok noen kurs i webdesign og -utvikling, og det var nytt for meg å administrere nettsider på egen hånd. Jeg ønsket å praktisere ferdighetene jeg hadde lært, så jeg så meg om etter et godt webhotell som først og fremst ville gi meg full kontroll over koden min.

Andrew
Nettutvikler
Icon

Jeg har 94 nettsider hostet på Hostinger for øyeblikket, og kundene mine, og jeg har alltid likt Hostinger på grunn av to ting: serverhastighet og femstjerners kundeservice. Hostinger er den beste plattformen for alle, enten om du er nybegynner eller profesjonell utvikler.

Jeremiah Kobina
Programvare ingeniør
TEKNOLOGI

Innovasjon på Farten

Innovasjon på Farten
MENNESKER

Et Engasjert Team av Helter

Et Engasjert Team av Helter
KUNDEBESATTHET

Før Vi Snakker, Lytter Vi

Før Vi Snakker, Lytter Vi

Siste bloggartikler

Branch left
Hostinger er virkelig en veldig solid host
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Best for Topp-oppetid
PCMag
Branch right
Branch left
Det føles som en premiumshost
Quicksprout
Branch right