Tre.
To.
Online

Simple

Tre. To. Online.

Om Oss

Finn Din Online Suksess Med Hostinger

Hostinger har som mål å gjøre det mulig for alle å lykkes på nettet - fra utviklere til ambisiøse bloggere og bedriftseiere. Med vår raske webhotellteknologi, pålitelige og vennlige kundebehandlere og brukervennlige hPanel er det enkelt å utvide nettsiden din.

Finn Din Online Suksess Med Hostinger

Globalt Anerkjent Webhost

Hostinger ble lansert i 2004 som en litauisk teknologibedrift, og er i dag en ledende leverandør av webhotelløsninger som betjener over en million likesinnede skapere fra mer enn 150+ land.

Vi er tro mot vårt rykte som det raskest voksende hostingmerket i 2020*, og vi vil fortsette å forbedre tjenestene våre, åpne opp nye markeder og være en del av enda flere suksesshistorier.

*Anerkjent av markedsmyndigheten Bitcatcha.

Globalt Anerkjent Webhost

Vår Historie

Vi er Sterke på

Sømløse administrasjonsverktøy

Nettside hastighet

Dedikert 24/7 støtte

Sømløse administrasjonsverktøy

Uansett hvilken bakgrunn eller teknisk kompetanse du har, er verktøyene våre for bygging og administrasjon av nettsider utviklet med tanke på brukeropplevelse og kraft. Kontroller alt på ett sted med hPanel, fra domener, webhotell, e-postkontoer og mer. Få mer tid til det som betyr noe med dra-og-slipp-verktøyet Hostinger Nettsidebygger - opprett og publiser en nettside på få minutter, uten begrensninger.

Nettside hastighet

Vi vil at nettsideskapere og bedriftseiere skal komme seg videre, og det raskt. Tenk deg at nettsiden din lastes inn på millisekunder hvor som helst i verden med våre globalt spredte servere, med en garantert oppetid på 99,9%. Gi publikum den beste brukeropplevelsen, og se hvordan nettsidens rangering forbedres.

Dedikert 24/7 støtte

Vi er her for alle engasjerte nettselgere som har som mål å rocke nettet. Kunde suksess-teamet vårt snakker 11 språk, så du kan trygt kommunisere dine tanker og bekymringer på ditt eget språk. Bruk mindre tid på å bekymre deg for problemene dine - vi lover å komme raskt tilbake til deg med nyttige løsninger.

Jeg var nylig i kontakt med hostinger kundeservice. Tjenesten til deres supportteam var en av de beste jeg har opplevd. Tjenesten var ikke bare informativ, men også hjelpsom. Med en liten prosentandel av informasjon klarte de å oppdage problemet og løse det raskt.

Podaz Butikk
Nettbutikk

Jeg tok noen kurs i webdesign og -utvikling, og det var nytt for meg å administrere nettsider på egen hånd. Jeg ønsket å praktisere ferdighetene jeg hadde lært, så jeg så meg om etter et godt webhotell som først og fremst ville gi meg full kontroll over koden min.

Andrew
Nettutvikler

Jeg har 94 nettsider hostet på Hostinger for øyeblikket, og kundene mine, og jeg har alltid likt Hostinger på grunn av to ting: Serverhastighet og femstjerners kundeservice. Hostinger er den beste plattformen for alle, fra nybegynnere til profesjonelle utviklere.

Jeremiah Kobina
Programvare ingeniør
TEKNOLOGI

Innovasjon på Farten

Som en av de raskeste og mest effektive leverandørene av webhotelltjenester, er vi opptatt av å tilpasse oss de nyeste teknologiske fremskrittene i bransjen. Vi forbedrer kontinuerlig infrastrukturen til serverne våre med avanserte anti-DDoS-løsninger, LiteSpeed-drevet teknologi og vårt spesialbygde kontrollpanel - hPanel.

Innovasjon på Farten
MENNESKER

Et Engasjert Team av Helter

Med over 1000 ansatte i 54 land er Hostinger en av verdens raskest voksende leverandører av webhotell. I likhet med vårt engasjement for kundene våre, tar vi vare på våre egne slik at vi kan vokse profesjonelt og ta kundene våre til neste nivå. Bli en del av Hostinger og bli med oss!

Et Engasjert Team av Helter
KUNDEBESATTHET

Før Vi Snakker, Lytter Vi

Du, kunden, har høyeste prioritet hos Hostinger. Dine tilbakemeldinger er avgjørende for at vi skal kunne forbedre våre produkter, prosesser og den generelle kundetilfredsheten. Vi er alltid interessert i å høre hva kundene våre mener gjennom spørreundersøkelser, anmeldelser på nettet og en-til-en-intervjuer.

Før Vi Snakker, Lytter Vi

Siste Bloggartikler

Branch left
Hostinger er virkelig en veldig solid host
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Best for Topp-oppetid
PCMag
Branch right
Branch left
Det føles som en premiumshost
Quicksprout
Branch right