Joomla-hosting

Lag nettsiden du alltid ønsket med rask og pålitelig hosting optimalisert for Joomla

check_circle

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Web hosting planer optimalisert for Joomla

loyalty Tidsbegrenset tilbud: Få SSL-sertifikat gratis

Single Web Hosting

kr86,65
Lagre 90%
kr
8
69
/mo

kr12,65/mo when you renew

 • 1 Nettsted
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X Joomla Optimized Speed
Mest populær

Premium Web Hosting

kr129,55
Lagre 82%
kr
23
35
/mo

kr24,65/mo when you renew

 • Unlimited*Number of Websites
 • Unlimited*Email Accounts
 • Unlimited*Bandwidth
 • Ukentlige sikkerhetskopier
 • 2X Joomla Optimized Speed

Business Web Hosting

kr172,95
Lagre 78%
kr
37
50
/mo

kr61,65/mo when you renew

 • Alle fordeler fra Premium
 • Daglig sikkerhetskopiering
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 4X Joomla Optimized Speed

Visste du? Personlige, gratis domener er inkludert i våre Premium- og Business-abonnement!

Trenger du mer kraft? Prøv skyhosting

Joomla web hosting som vil blåse i tankene dine

Gjennom årene har vi perfeksjonert vår serverinfrastruktur for å bruke hver dråpe kraft ved maksimal effektivitet. Få alt du trenger for å starte et vellykket Joomla-nettsted!

live_help

Støtte som elsker Joomla

Trenger du hjelp mens du konfigurerer eller overfører nettstedet ditt? Vi fikk ryggen din! Et dedikert team av supporteksperter spesialisert på Joomla vil være klar til å hjelpe deg med spørsmål eller forespørsler 24/7/365!

dns

Joomla optimaliserte servere

Opplev lynnedlastningstider og topp ytelse. Alle våre servere er tweaked og optimalisert for å gi den beste Joomla hosting-opplevelse, uansett hvilken type nettside du kjører.

thumb_up

Gratis Domene

Hvert prosjekt trenger et godt navn. Treffer to fugler med en stein og få det gratis på Hostinger! Alle årlige eller lengre Joomla hosting planer inkluderer et domenenavn gratis for det første året.

Hvorfor velge Joomla CMS?

Å være den nest mest populære CMS i verden, gjør Joomla innholdsstyring en tur i parken! Uansett hvilken nettside du sikter på, vil den gi deg alle verktøyene for å produsere flotte sider samtidig som du opprettholder en sterk online tilstedeværelse.

 icon

check_circleEnkel og fleksibel

Selv om du bygger ditt første nettsted, vil enkelheten til Joomla overraske deg. Sett det opp med et enkelt museklikk og gjør et profesjonelt nettsted uten kodingskunnskap!

check_circleStort fellesskap

Gjennom årene har Joomla samlet en massiv brukerbase i hvert hjørne av internett. Oppfylle alle dine nettsidebehov og finne løsninger på eventuelle veiblokker du møter underveis!

check_circleTemaer og utvidelser

Med et massivt bibliotek med gratis temaer og plugins gir Joomla deg den ultimate friheten. Legg til nye funksjoner med et blikk av øye og imponere dine besøkende med vakre og funksjonelle design!

Gå online med Joomla hosting i dag

Start Joomla-nettsiden din i bare tre enkle trinn!

Velg din Joomla hosting plan

First step

Velg din Joomla hosting plan

Velg en av de tre løsningene og gå gjennom kurvelementene. Gå for en 12-måneders syklus for å få et gratis domene og SSL!

Fullfør betalingsprosessen

Second step

Fullfør betalingsprosessen

Fullfør transaksjonen din for å nå medlemsområdet og begynn å sette opp bestillingene dine.

Start Joomla nettsiden din

Third step

Start Joomla nettsiden din

Nå begynner det virkelige arbeidet! Sett opp Joomla med 1-klikk installer og start å bygge nettstedet ditt!

Everything you need

Vi har alt du trenger for å lykkes med Joomla

Med Hostinger kan du fokusere på det som virkelig betyr noe. Alle servere er optimalisert med toppmoderne teknologi for å gi deg mest mulig ut av Joomla hosting. Vi utviklet et tilpasset kontrollpanel med mange funksjoner for å forbedre sikkerheten og ytelsen!

tune

Cache Accelerator

Fremskynde Joomla-nettstedet ditt med server-side caches og hold de besøkende engasjert uansett hvor mange av dem som kommer deg!

update

Siste PHP-versjon

Våre servere er alltid oppdatert med de nyeste PHP- og MySQL-versjonene for å sikre topp ytelse og uakseptabel sikkerhet.

https

SSL/TLS-sertifikat

Siden HTTPS blir den nye standarden over hele nettet, inneholder alle årlige Joomla hosting planer et livslang SSL-sertifikat for å øke tilliten og SEO!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare forbedret

Vi tilbyr også CloudFlare-integrering for å øke nettstedet ditt med en global CDN og avansert DDoS / WAF-beskyttelse. Sikkerhet kommer alltid først!

people

99,9% oppetid

Dedikerte team av devops og ingeniører overvåker serveren døgnet rundt for å sikre at nettstedet ditt alltid er oppe når det gjelder mest.

trending_up

Access Manager

Bygg et nettsted med flere personer? Ikke noe problem! Hold kontoinformasjonen din i sjakk og arbeid i samarbeid med tilpasset tilgangssjef.

Joomla Hosting FAQ

Våre svar på oftest stillte Joomla hosting spørsmål.

For tiden holder tittelen som verdens nest mest populære content management system (CMS), er Joomla en fleksibel plattform som du kan bruke til å lage noen type nettsider. Siden den første utgivelsen i 2005, gir den muligheten til å bygge en online tilstedeværelse til millioner av webansvarlige, bloggere og bedriftseiere over hele verden.
Pakket med ytelsesoppdateringer og tilpasset konfigurasjon, har Joomla hosting som mål å gi det perfekte oppsettet for Joomla-baserte nettsteder. Fokuser på kvaliteten og innholdet på websidene dine, mens vi tar vare på oppetid, oppdateringer og forbedringer for serveren. Få mest mulig ut av Joomla CMS med Hostinger.
For å overføre ditt eksisterende Joomla-nettsted må du først opprette en fullstendig sikkerhetskopi. Den enkleste måten å gjøre det på er å bruke et plugin som Akeeba Backup, som lar deg enkelt sikkerhetskopiere og gjenopprette Joomla-baserte nettsteder. I tilfelle du kommer inn i noen hikke underveis, vil vårt dedikerte supportteam være klar til å hjelpe deg dag og natt!

Som innholdsstyringssystem gir Joomla deg stor fleksibilitet og frihet. Dette gir deg muligheten til å sette opp ulike typer nettsteder, inkludert:

 • Nisje blogger;
 • Gjennomgå nettsteder;
 • Jobboppføringssteder;
 • Tilknyttede nettsteder;
 • Personlige porteføljer;
 • Nettbutikker;

Og mye mer takket være det store biblioteket med gratis utvidelser som Joomla tilbyr ut av boksen.

Du kan sikkert, og det er mer enn en måte å gjøre det på! I den gratis Joomla plugin-katalogen finner du ulike utvidelser som gjør at du kan slå nettstedet ditt til en nettbutikk. Hver har et unikt sett med funksjoner, og du kan teste dem alle før du bestemmer deg for hvilken som passer best for dine behov.
For å sikre en jevn online opplevelse, er alle Joomla hosting servere beskyttet med BitNinja sanntids sikkerhet. Pair det med et sett med egendefinerte brannmurregler, og resultatet er et sikkert webmiljø beskyttet mot skadelig programvare, DDoS, brute force, XSS og lignende trusler.
Selv om det ikke er noen klare vinnere mellom de to innholdsstyringssystemene, er Joomla blant de beste WordPress-alternativene som du kommer over. Nesten en tredjedel av alle nettsteder rundt om i verden er basert på disse open source-plattformene. Således når det gjelder å bygge et nettsted, er begge toppnytte valg med sine sett med fordeler og ulemper.
closelogo

Cyber Monday Sale

 • check 99,9 % oppetid
 • check Gratis SSL-sertifikat
 • check 24/7 Live Støtte
 • check 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Kom i gang

Up To

90

%

OFF

03
DAYS
22
HOURS
08
MINUTES
22
SECONDS
Cyber Sale: Web Hosting
Starter på kr8,69 /Måned!
See All Deals
×