Joomla-hosting

Lag nettsiden du alltid ønsket med rask og pålitelig hosting optimalisert for Joomla

check_circle

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Webhotell planer optimalisert for Joomla

Enkelt webhotell

kr 86,65
Spar 90%
kr
8
69
/måned

kr 12,65 per måned når du fornyer

 • 1 Nettsted
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X Joomla optimaliserte hastigheter
Mest populær

Premium webhotell

kr 129,55
Spar 82%
kr
23
35
/måned

kr 24,65 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset*antall nettsider
 • Ubegrensede* e-postkontoer
 • Ubegrenset*båndbredde
 • Ukentlige sikkerhetskopier
 • 2X Joomla optimaliserte hastigheter

Webhotell bedrift

kr 172,95
Spar 78%
kr
37
50
/måned

kr 61,65 per måned når du fornyer

 • Alle fordeler fra Premium
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 4X Joomla optimaliserte hastigheter

Visste du? Personlige, gratis domener er inkludert i våre premium- og bedriftsabonnement!

Trenger du mer kraft? Prøv cloud hosting

Joomla webhotell vil forbløffe deg

Gjennom årene har vi perfeksjonert vår serverinfrastruktur for å kunne bruke hver dråpe kraft ved maksimal effektivitet. Få alt du trenger for å starte en vellykket Joomla-nettside!

live_help

Kundeservice som elsker Joomla

Trenger du hjelp mens du konfigurerer eller overfører nettsiden din? Vi hjelper deg! Et dedikert team med eksperter spesialisert på Joomla vil være klar til å hjelpe deg med spørsmål eller forespørsler 24/7/365!

dns

Joomla optimaliserte servere

Opplev høye hastigheter og topp ytelse. Alle våre servere er justert og optimalisert for å gi den beste Joomla-hosting opplevelsen, uansett hvilken type nettside du kjører.

thumb_up

Gratis domenenavn

Hvert prosjekt trenger et godt navn. Slå to fluer i en smekk og få det gratis på Hostinger! Alle årlige eller lengre Joomla hosting planer inkluderer et domenenavn gratis for det første året.

Hvorfor velge Joomla CMS?

Å være den nest mest populære CMS i verden, gjør Joomla publiseringssystem kjempeengkelt! Uansett hvilken nettside du ønsker, så vil den gi deg alle verktøyene for å produsere flotte sider samtidig som du opprettholder en sterk tilstedeværelse på nett.

 icon

check_circleEnkelt og fleksibelt

Selv om du bygger din første nettside, vil enkelheten til Joomla overraske deg. Sett det opp med et enkelt museklikk og lag en profesjonell nettside noen kodekunnskaper!

check_circleStort fellesskap

Gjennom årene har Joomla samlet en massiv brukerbase på nett. Oppfyll alle behovene til din nettside og finn løsninger på eventuelle problemer du møter på underveis!

check_circleTemaer og utvidelser

Med et massivt bibliotek med gratis temaer og plugins gir Joomla deg den ultimate friheten. Legg til nye funksjoner med en gang og imponere dine besøkende med vakre og funksjonelle design!

Kom deg på nett med Joomla-hosting i dag

Start Joomla-nettsiden din på tre enkle steg!

Velg din Joomla-hosting plan

Første steg

Velg din Joomla-hosting plan

Velg en av de tre løsningene og gå gjennom handlekurven. Gå for en 12-måneders plan for å få et gratis domene og SSL!

Fullfør betalingsprosessen

Andre steg

Fullfør betalingsprosessen

Fullfør transaksjonen din for å nå medlemsområdet og begynn å legg inn bestillingene dine.

Start Joomla nettsiden din

Tredje steg

Start Joomla nettsiden din

Nå begynner det virkelige arbeidet! Sett opp Joomla med 1-klikk installasjon og start å bygge nettsiden din!

Alt du trenger

Vi har alt du trenger for å lykkes med Joomla

Med Hostinger kan du fokusere på det som virkelig betyr noe. Alle servere er optimalisert med toppmoderne teknologi for å gi deg mest mulig ut av Joomla hosting. Vi utviklet et tilpasset kontrollpanel med mange funksjoner for å forbedre sikkerheten og ytelsen!

tune

Cache-akselerator

Gjør Joomla-nettsiden din raskere med server-side caches og hold de besøkende engasjert uansett hvor mange av dem som besøker deg!

update

Siste PHP-versjon

Våre servere er alltid oppdatert med de nyeste PHP- og MySQL-versjonene for å sikre topp ytelse og uakseptabel sikkerhet.

https

SSL/TLS-sertifikat

Siden HTTPS blir den nye standarden over hele nettet, inneholder alle årlige Joomla hosting planer et evigvarende SSL-sertifikat for å øke påliteligheten din og SEO!

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

CloudFlare-forsterket

Vi tilbyr også CloudFlare-integrering for å booste nettsiden din med en global CDN og avansert DDoS/WAF-beskyttelse. Sikkerheten kommer alltid først!

people

99,9% oppetid

Dedikerte team av utviklere og ingeniører overvåker serverne døgnet rundt for å sikre at nettsiden din alltid er oppe når det gjelder mest.

trending_up

Access Manager

Ønsker du å bygge en nettside sammen med flere personer? Ikke noe problem! Hold kontoinformasjonen din for deg selv og jobb med flere ved hjelp av en tilpasset access manager.

Joomla-hosting FAQ

Våre svar på oftest stillte spørsmål om Joomla-hosting.

For øyeblikket holder det tittelen som verdens nest mest populære publiseringssystem (CMS), er Joomla en fleksibel plattform som du kan bruke til å lage enkelte type nettsider. Siden den første utgivelsen i 2005, gir den muligheten til å bygge en tilstedeværelse på nett for millioner av webansvarlige, bloggere og bedriftseiere over hele verden.
Pakket med ytelsesoppdateringer og tilpasset konfigurasjon, har Joomla-hosting som mål å gi det perfekte oppsettet for Joomla-baserte nettsider. Fokuser på kvaliteten og innholdet på nettsidene dine, mens vi tar oss av oppetid, oppdateringer og forbedringer på serveren. Få mest mulig ut av Joomla CMS med Hostinger.
For å overføre din eksisterende Joomla-nettside må du først ta en fullstendig sikkerhetskopi. Den enkleste måten å gjøre det på er å bruke en plugin som Akeeba Backup, som lar deg enkelt sikkerhetskopiere og gjenopprette Joomla-baserte nettsider. I tilfelle du møter på noen problemer underveis, vil vårt dedikerte supportteam være klar til å hjelpe deg hele døgnet!

Som publiseringssystem gir Joomla deg stor fleksibilitet og frihet. Dette gir deg muligheten til å sette opp ulike typer nettsider, inkludert:

 • Nisjeblogger;
 • Nettsider med anmeldelser av produkter;
 • Sider med ledige jobber;
 • Tilknyttede nettsider;
 • Personlige porteføljer;
 • Nettbutikker;

Og mye mer takket være det store biblioteket med gratis utvidelser som Joomla tilbyr ut av boksen.

Det kan du definitivt, og det er mer enn en måte å gjøre det på! I den gratis Joomla utvidelseskatalogen finner du ulike utvidelser som gjør at du kan gjøre nettsiden din om til en nettbutikk. Alle har et unikt sett med funksjoner, og du kan teste dem alle før du bestemmer deg for hvilken som passer best for dine behov.
For å sikre en jevn online opplevelse, er alle Joomla-hosting servere beskyttet med BitNinjas sanntidsbeskyttelse. Par det med et sett med tilpassede brannmurer, og resultatet er et sikkert webmiljø beskyttet mot skadelig programvare, DDoS, brute-force, XSS og lignende trusler.
Selv om det ikke er noen klare vinnere mellom de to publiseringssystemene, er Joomla blant de beste WordPress-alternativene som finnes på markedet. Nesten en tredjedel av alle nettsider rundt om i verden er basert på disse åpen kildekode plattformene. Så når det gjelder å bygge en nettside, er begge populære valg med sine sett med fordeler og ulemper.