.com domain
.online domain
.xyz domain
.live domain
.net domain
.group domain
.me domain
.link domain

De billigste domenenavnene som passer deg best

.com

kr
94
00
/yr
Registrer

.online

kr
11
00
/yr
Registrer

.xyz

kr
11
00
/yr
Registrer

.live

kr
40
00
/yr
Registrer

.net

kr
139
00
/yr
Registrer

.group

kr
35
00
/yr
Registrer

.me

kr
58
00
/yr
Registrer

.link

kr
28
00
/yr
Registrer

.help

kr
90
00
/yr
Registrer

.click

kr
45
00
/yr
Registrer

.tech

kr
11
00
/yr
Registrer

.site

kr
11
00
/yr
Registrer

Hvorfor registrere ditt domene med Hostinger?

Hostinger gir deg den billigste domeneregistreringen med øyeblikkelig aktivering og dedikert live-støtte.

Billige domener & fornyelser

Vårt mål er å tilby rimelige tjenester med best kvalitet. Vi er anerkjent som en av de mest pålitelige selskapene med den beste kundeservicen og vil fortsette med å forbedre vår brukeropplevelse. Takket være vår spesialavtale med TLD-eiere kan vi tilby lave priser på de mest populære domenenavnene. Domener til 99 cent er en av de beste tingene vi kan tilby, i tillegg til den billige prisen på fornyelse, og vårt domenesøk som står klart til å hjelpe deg med din suksess!

Pålitelig toppdomene registrator

Kvalitetsdomenenavn med premium hosting - få alt dette og mye mer med Hostinger. Visste du at Hostinger er en ICANN-akkreditert domeneregistrator og har mer enn 40 kontorer globalt? Med et pålitelig kundesupportteam tilgjengelig og 100% pengene-tilbake-garanti, får du det beste med Hostinger. Bli med millioner av nettsidere, utviklere, TLD-leverandører og anerkjente selskaper som stoler på Hostinger med sin virksomhet.

Domenenavn personvernbeskyttelse

Domenets personvern er vår topp prioritet. Naturligvis, ved å registrere domenenavnet, vil andre registrer oppgi alle dine personlige registreringsdetaljer i WHOIS-databasen som i de fleste tilfeller er tilgjengelig for offentligheten. Hostinger, som en pålitelig og ICANN-godkjent domeneleverandør, gir eksklusiv domenesikkerhetsbeskyttelse, som vil skjule alle dine private opplysninger fra det offentlig øye. Ta vare på ditt personvern!

Gratis domenenavn

Har du lyst på et gratis domenenavn? Velg hvilken som helst av webhotell tjenestene du ønsker for å få et helt GRATIS domenenavn i dag. Nyt en alt-i-ett-pakke som lar deg komme deg på nett til overkommelige priser. Kom i gang med det gratis domenesøk verktøyet for å bla gjennom de mest populære TLD-ene som .net, .com, .org og mange flere. Kom på nett for mindre!

Finn dine favorittdomener med vårt GRATIS domenesøk nå!

Begynn å spare nå!

Alt-i-ett webhotell og domenenavn fra

kr
8
69
/måned