image description

Registrerte Klienter:

12,335,014
image description

Daglig Registreringer:

10,000+
image description

Hosted Nettsteder:

6,335,386

Vårt Selskap

Gi enkle, rimelige og nyttige nettjenestertjenester som hjelper folk til å låse opp kraften av internett er vår lidenskap. Siden selskapets etablering i 2004 som et enkeltmannsforetak, har vi vokst drastisk, og er stolte av å kunngjøre at Hostinger Group vokst til en av verdens ledende og anerkjent i bransjen web hosting leverandør. På verdensbasis betjener vi millioner av kunder og administrere hundrevis av webservere for å møte våre kunders løpende behov.

Å være en del av eliten ICANN akkrediterte registrar samfunnet er hva Hostinger Group er mest stolt av. ICANN akkreditering betyr at et selskap har blitt bekreftet, har en sterk finansiell base, og er til å stole på. Du kan være sikker på at ditt domene er trygg med Hostinger.

image description

Vår visjon er at millioner av mennesker rundt om i verden kan låse opp for kraften av internett og gi dem selvstendighet for å lære, skape og vokse. Vi lar folk begynne Gratis og de kan trygt vokse med oss når de er klar for mer.

Vi har et oppdrag for å hjelpe våre kunder til å lykkes på nettet. Vi våkner opp hver dag med det formål å gjøre det enkelt og smertefritt å bygge og kjøre nettsteder. Vi ønsker å få våre kunder til å smile.

Våre Verdier

Vær den forandringen du søker. Vi bør ha mot og oppfinnsomhet for å vekke endring - for å lage bedre produkter og teknologi, vårt folk, vår plass. Kontinuerlig forbedring er et felles ansvar. Handling er en uavhengig en.

Ikk' #@!% med kunden. Kundene er vår livsnerve. Uten fornøyde kunder, er vi fortapt. Så tanke på kundens perspektiv kommer først.

Spill, som et team. Vi bruker en stor mengde av vår tid på jobbet. Så jo mer tiden ikke føles som "arbeid", jo bedre. Vi kan være alvorlige , uten å ta oss selv så høytidelig. Vi bestreber oss på å sette det som er riktig for laget først.

Åpen Selskap. Informasjon er åpent internt som standard, og deling er det første prinsipp.

Hostinger Norge

Hostinger åpnet sine dører i Norge i 2013. Hver dag opprettes over 10000 nye kundekonti over hele verden. Vi er veldig glad for at folk fra Norge nå også kan bli medlem med oss og utnytte våre web hosting tjenester.

image description

Hostinger International Ltd leverer alle tjenester vi tilbyr. Hostinger Konsernet opererer på forskjellige online web eiendommer og web tjenester. For å rapportere enhver form for misbruk aktivitet (spam, phishing, adware, etc.) med en relasjon hvilket som helst Hostinger Gruppens tjeneste, kontakt oss på abuse@hostinger.com

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress