Partner FAQ

Partner markedsføring

Partnermarkedsføring er en resultatbasert markedsføring, der en ekstern partner får en provisjon for å levere et spesifikt resultat til en annonsør. Det kan være et salg, et nytt abonnent på nyhetsbrev, nedlasting av en app o.l.


Partnermarkedsføring er basert på en inntektsdelingsmodell. Et selskap som har et produkt og ønsker å selge mer, kan tilby en provisjon til promotører gjennom et partnerprogram. Mens partnere som markedsfører, selv om de ikke har noen produkter selv, kan markedsføre produkter de liker og tjene penger på det!


For å si det enkelt: Partnermarkedsføring er prosessen med å tjene penger på provisjon ved å markedsføre produkter fra andre mennesker og selskaper.

Bli med i Hostingers Partnerprogram og hjelp oss med å markedsføre en pålitelig tjeneste elsket av millioner over hele verden! Tanken er at hvis en bruker som blir omdirigert fra nettsiden din kjøper en hostingpakke hos Hostinger, får du en del av fortjenesten! Jo flere brukere du fører til Hostinger, jo mer penger kan du tjene. Når tiden går, og hvis vi ser at du bringer oss flere og flere brukere, kan provisjonen øke! Hvis du er bekymret for at du av og til bare tar med én eller to brukere, anbefales det å sjekke om vårt henvisningsprogram er det du ser etter i stedet.

Ja - Du kan bli med gratis, og søknaden tar bare noen få minutter! Sjekk det ut og registrere deg HER.

En nettside eller en YouTube-kanal er avgjørende for å få de beste resultatene med vårt partnerprogram. Det er tross alt vanskelig å selge webhotell når du ikke bruker det selv. Hvis du ikke har en nettside eller en kanal, men fortsatt er interessert i å anbefale Hostinger og tjene penger, kan vårt Henvisningsprogram være perfekt for deg.

Du trenger ikke ha noen tekniske ferdigheter for å være med i programmet vårt. Men kunnskap om nettstedsstyring og nettutvikling vil absolutt hjelpe. Ta en titt på vår steg-for-steg guide som vil svare på alle spørsmålene du eller dine kunder måtte ha.

Partneravtale

Ja - Twitter, Facebook, Instagram og alle de andre plattformene er fulle av potensielle brukere. Du trenger bare å nå dem. Fremhev de fantastiske tilbudene vi tilbyr, og ikke glem å bruke emneknagger for ekstra eksponering.

Ja det kan du. E-postmarkedsføring er en flott strategi for å nå mennesker som ikke alltid er tilgjengelige. Sørg for å finne på kreative emner og overskrifter. Med de rette ordene kan du kommunisere avtalen bedre og skaffe deg flere konverteringer.

Hvis du er et nettbyrå/utvikler, vennligst kontakt affiliates@hostingermedia.com eller din tilknyttede kontoadministrator og rådfør deg før du markedsfører tjenestene våre. Du skal ikke bruke selvhenvisningsmetoder; du kan ikke klikke på tilknyttede lenker og bannere og gjøre bestillinger via din unike tilknyttede lenke.

Ja, men husk at du ikke har lov til å by på nøkkelord og uttrykk som inneholder varemerket "Hostinger", eller varianter eller stavefeil av det varemerket, på betalte mediekampanjer på søkemotorer. Du har heller ikke lov til å bruke Hostingers Nettsted(er) som visnings-URL i betalte medieannonser og for å direkte lenke til eller omdirigere til Hostingers Nettsted(er).

Personlige kupongkoder på 5 % utstedes til partnere som foretar minst 5 salg per måned. Kontakt din Affiliate Account Manager for å se om vi kan ordne en kupongkode for deg.

Vi er samarbeidspartnere med de beste bloggere og sosiale influenserne på nett i dag og har gitt dem spesielle kupongkoder. Hvis du tilfeldigvis finner en kupongkode på Internett, kan du gjerne bruke den.

Du kan få tilgang til Hostingers bannere og annet reklamemateriell på ditt partnerdashboard eller HER.

Ja, Hostingers reklamebannere er tilgjengelige på 31 forskjellige språk. Du kan finne et banner på ditt lokale språk HER.

Hostinger tilbyr oppdaterte skjermbilder for å sikre den mest nøyaktige informasjonen for de besøkende. Finn de mest relevante skjermbildene HER.

Hostinger partnerprogram avtale finner du HER.

Partnersporing

Vi sporer salget ved å spore (partner) lenker og informasjonskapsler. Når en bruker klikker på sporingslenken din, plasserer vi informasjonskapsler i nettleseren hans, og de hjelper oss med å bekrefte at det er din henviste bruker.

En sporingslenke, også kjent som en partnerlenke, er en spesiell URL som hjelper oss å identifisere at en bestemt henvisning kom fra referansen din. Hostinger bruker denne teknologien for å bestemme hvilke lenker som gir konverteringer. Mer spesifikt kan sporingslenken:


- gjenkjenne hvor brukeren kom fra;


- Undersøke om de kjøper eller ikke


- Bekrefte konverteringen.

Slik finner du sporingslinken din:


1) Når du har logget på dashbordet, blar du til delen «Fremhevede tilbud» og klikker på tilbudet;


2) Når du har valgt et nivå, vil du kunne få tilgang til landingssider du gjerne vil koble til og en automatisk generert sporingslink;


3) Hvis du blar nedover, vil du også se forhåndslagde bannere.

Ja, provisjonen blir da konvertert til USD.

Partner informasjonskapsler lagres i 30 dager. Imidlertid, hvis en tidligere partner informasjonskapsel allerede er plassert i den samme brukerens nettleser, blir den overskrevet med den nye informasjonskapselen. Hostinger ikke på seg noe ansvar for informasjonskapsler som blir slettet bevisst av brukeren.

Resultatdataene oppdateres kontinuerlig, og du vil kunne se nye klikk og konverteringer i løpet av få minutter.

Det er flere grunner til at det kan ha skjedd:


- Kjøpet ble ikke gjort gjennom en sporingslink;


- Systemet har oppdaget en høy risiko for svindel;


- Henvisningen din har ryddet opp i informasjonskapslene hans;


- Brukeren har kansellert tjenestene;


- Henvisningen din var allerede kunde;


- Din henvisning klikket på en annen tilknyttet sporingslink og kommisjoner ble tilskrevet en annen partner.

Hostinger tilbyr en 30-dagers-pengene-tilbake-garanti. I løpet av denne prøveperioden kan det hende at klientene fortsatt kansellerer planen. Hvis klienten kansellerer planen sin i løpet av prøveperioden, oppheves også provisjonen.

Hostinger sporer salget gjennom partnerlenker. Transaksjoner foretatt uten partnertilknytning vil ikke bli tilskrevet deg.

Kontoregistrering

Her hos Hostinger ser vi alltid etter verdifulle partnere for å danne gjensidig velstående partnerskap! Du er mer enn velkommen til å bli med i programmet vårt hvis:


- Du har en blogg, side på sosiale medier eller en YouTube-kanal om IT eller nettvirksomhet;


- Tilby nettutvikling, markedsføring eller IT-tjenester;


- Hvis du ser B2B-muligheter med Hostinger.


Hvis du ikke allerede har følgende og bare vil tjene ved å henvise noen venner, sjekk ut vårt Henvisningsprogram.

Registreringen er veldig enkel og tar bare noen få minutter. Du må sende inn søknaden din gjennom partnerskjemaet HER.


Alle partnere som søker må oppgi:


- Gyldige kontaktdetaljer;


- Ditt nettsted eller YouTube-kanal;


- Informasjon om din aktivitet;


Vanligvis tar vurderingsprosessen opptil tre virkedager.

Teamet vårt trenger opptil 3 virkedager for å undersøke og godkjenne kontosøknaden din. Du kan starte å markedsføre Hostinger og tjene penger så snart kontoen din er aktivert.

Nei, du kan delta i Hostingers partnerprogram helt gratis.

Vi går gjennom alle søknader til partnere manuelt. Vi sjekker søknadsinformasjonen din, innholdet på nettstedet ditt, YouTube-kanalen eller andre sosiale mediekontoer. Prosessen kan ta opptil 3 virkedager før søknaden din blir akseptert.

Det kan ha skjedd på grunn av:


- Innholdet på nettstedet og YouTube-kanalen din er ikke relevant for bransjen vår;


- Markedsføringsmetodene som er oppgitt i en søknad, er identifisert som ikke-akseptable av vår partnerprogram avtale;


- Det manglet eller var misvisende informasjon i søknadsskjemaet ditt.


Men hvis du er fortsatt interessert i å anbefale Hostinger og tjene penger, sjekk ut vårt Henvisningsrogram.

Det kan være tre mulige årsaker:


- Kontoen din er ikke godkjent ennå;


- Kontoen din har blitt avvist;


- Feil brukernavn/passord.

Betaling & kommisjon

Når du har blitt med i programmet vårt, kan du motta opptil 60 % for alle webhotellpakkene. Ingen kommisjon gis for en måneds hostingplaner, domener, e-posthosting, fornyelser eller oppgraderinger. Eventuelle gjeldende skatter, avgifter, tilleggstjenester (som beskyttelse av personopplysninger) er ekskludert.

Hostingers partnerprogram betaler for det første kjøpet av en ny bruker; vi betaler ikke provisjon for fornyelse av hosting eller oppgraderinger.

Provisjon betales kun for hostingpakkene; vi betaler ikke provisjon for tilleggstjenester som domener eller e-poster.

Alt avhenger av deg - desto flere klienter du har, jo høyere provisjon kan du få.

På ditt hoved dashbord for partnere kan du se konverteringene dine for de siste sju dagene og 20XX YTD (konverteringer som har skjedd siden begynnelsen av dette året).


For å gå gjennomgå alle konverteringer, gå til Rapporter -> Konverteringsrapport, så finner du alle konverteringene du har hatt siden du begynte i programmet. Ikke glem å justere datoene for å se perioden du vil gjennomgå.

Kommisjonsbetalinger utstedes under følgende betingelser:


- Minimum utbetaling er $100 og 3 konverteringer;


- Bare kommisjoner eldre enn 45 dager blir utbetalt;


- For å motta utbetalingen må du sende en forespørsel til pays@hostingermedia.com med tilknyttet ID og PayPal e-postadresse ved slutten av måneden;


- Fakturaer genereres i begynnelsen av neste måned og utbetalinger frigjøres etter den 15. i hver måned.

Partnere kan velge mellom to betalingsmetoder:


- PayPal for overføringer over $ 100;


- Bankoverføring for betalinger over $ 500.

Betalinger utfør etter den 15. i hver måned, utstedes neste måned etter at forespørselen for utbetaling ble sendt.

Ja, men minimumsutbetalingsgrensen for bankoverføring er $ 500.

Skatte-ID er et identifikasjonsnummer som brukes til skatteformål og gjenspeiles i fakturaene. Hvis du ikke har en gyldig SKATTE-ID, kan du la dette feltet stå tomt.

Hvis du er en partner basert i EU og mottar inntekter fra en tredjepart som Hostinger, kan det hende du må registrere deg for merverdiavgift i ditt land.


Som partner, er det ditt ansvar å undersøke om du er momspliktig. Hvis du ikke er sikker på hva du trenger å gjøre, kan du be om profesjonell rådgivning fra din lokale skattemyndighet.

For å se gjennom utbetalingsloggen og fakturaene, gå til dashboardet og velg Min konto -> Fakturering.

Andre

Du kan finne svar på nesten alle spørsmål i våre ofte stilte spørsmål om partnere. Men hvis du ikke finner et svar på spørsmålet ditt der, kan du kontakte din partner kontoadministrator. Alternativt kan du også komme i kontakt med oss ​​ved å sende en e-post til affiliates@hostingermedia.com.

Hvis du ønsker å slette din tilknyttede konto, kan du gjøre det ved å kontakte kontoadministrator for partnere.

Hostinger forbeholder seg retten til å stanse eller avslutte kontoen din og kansellere alle betalte provisjoner hvis du bryter Partnerprogramavtalen.

Tilbake