PrestaShop på norsk hosting

Få flere salg med hosting optimalisert for eksepsjonell PrestaShop ytelse.

check_circle

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Velg PrestaShop-hosting plan

PrestaShop Starter

kr 129,55
Spar 82%
kr
23
35
/måned

kr 24,65 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset antall nettsider
 • 20 GB SSD-lagring
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Gratis Domene og SSL
 • Ukentlige automatiserte sikkerhetskopier
Mest populær

PrestaShop Premium

kr 172,95
Spar 78%
kr
37
50
/måned

kr 61,65 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset antall nettsider
 • 100 GB SSD-lagring
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Gratis Domene og SSL
 • Daglige automatiserte sikkerhetskopier

PrestaShop Business

kr 314,39
Spar 74%
kr
80
79
/måned

kr 132,99 per måned når du fornyer

 • Ubegrenset antall nettsider
 • 100 GB SSD-lagring
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Gratis Domene og SSL
 • Daglige automatiserte sikkerhetskopier
 • Dedikert IP-adresse
 • Dedikerte ressurser

Trenger du mer kraft? Prøv cloud hosting

PrestaShop-hosting bygget for suksess

Å starte en nettbutikk trenger ikke å være vanskelig. På Hostinger har du alt du trenger for å være øverst i e-handel verden. Sørg for utrolig ytelse og konverteringsfrekvens med den beste PrestaShop-hostingplattformen!

live_help

24/7 live støtte

Veien til suksess kan være vanskelig. Men Hostinger vil alltid være ved din side! Lidenskapelige og profesjonelle kundestøtteagenter vil være tilgjengelige hele døgnet 24/7/365 for å svare på eventuelle spørsmål!

dns

PrestaShop optimaliserte servere

På samme måte som når man bygger et hus, må du sørge for at fundamentet er solid og pålitelig. Vi tar sikte på å gi deg førsteklasses PrestaShop-ytelse ved å forbedre serverne våre med tilpassede innstillinger og konfigurasjoner.

thumb_up

Gratis domenenavn

Hver nettbutikk trenger et fengende og minneverdig navn. Gi et godt førsteinntrykk med riktig domenenavn. Få det gratis på Hostinger! Alle PrestaShop planer på 12 måneder eller lengre inkluderer et gratis domenenavn for det første året.

Hvorfor PrestaShop?

Det har alle de beste funksjonene for å bygge nettbutikken din. Enten du er en erfaren utvikler, eller starter din første nettbutikk, er PrestaShop blant de mest kraftige og pålitelige valgene!

 icon

check_circleLett å bruke

Å starte din egen nettbutikk har nettopp blitt lettere. PrestaShop har verktøyene du trenger for å oppnå suksess: et fleksibelt administrativt panel, omfattende dokumentasjon og mer. Ingen teknisk kunnskap nødvendig for å bygge en nettbutikk!

check_circleMobilvennlig

Hold følge med de nyeste trendene og teknologiske fremskrittene! Mobil søketrafikk er større enn noen gang før. Kjør alt til din mobilvennlige PrestaShop-butikk og få flere salg!

check_circleE-handel orientert

Bygg butikken din på en plattform som kjenner behovene til bedrifter! PrestaShop er fokusert på e-handel, og dermed får du den beste handlekurv-ytelsen og funksjonene som tilbys.

Din egen PrestaShop-butikk er bare noen få skritt unna!

Følg 3 enkle trinn for å få nettbutikken din i gang.

Velg din PrestaShop-hosting plan

Første steg

Velg din PrestaShop-hosting plan

Velg en av de tre tilgjengelige alternativene og gå gjennom produktene dine. Bestill en 12-måneders syklus for å få et gratis domene!

Sett opp nettbutikken din

Andre steg

Sett opp nettbutikken din

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Nyt din PrestaShop-hosting

Tredje steg

Nyt din PrestaShop-hosting

Det er her den virkelige reisen begynner! Sett opp PrestaShop på 1-klikk, legg til dine produkter eller tjenester og begynn å selge.

Alt du trenger

Alt du trenger for en høykvalitets PrestaShop-butikk

Vi jobber for din suksess - det er vår interesse å sørge for at du har alle verktøyene som trengs for å nå dine mål. Sjekk ut disse PrestaShop-hostingfunksjonene som hjelper deg å nå toppen.

tune

1-klikk-oppsett

Tid er penger. Og manuelle installasjoner kan være lange og plagsomme, og derfor finner du pålitelige 1-klikk installasjoner i kontrollpanelet!

update

SSL/TLS-sikret

Hold deg trygg og vær foran konkurransen. Alle årlige planer får et livslangt SSL/TLS-sertifikat for sikre transaksjoner på stedet og bedre SEO-rangering.

https

CloudFlare-forsterket

Hastighet og oppetid er avgjørende for enhver vellykket nettbutikk. Vær et skritt foran konkurransen med innebygd CloudFlare CDN og DDoS angrepsbeskyttelse.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Integrert caching

Mer fart og ytelse betyr imponerte besøkende og høyere konverteringsfrekvenser. Det er hva vår statiske server-side caching handler om!

people

Vekstfokusert

Det finnes ingen grenser! Uansett hvor fort nettbutikken din vokser, vil vi alltid ha en løsning. Start smått og voks deg stor med Hostinger!

trending_up

Access Manager

Deling av detaljer kan være delikat når du bygger en butikk med andre. Samarbeide enkelt med folk som jobber med det samme prosjektet via access manager!

PrestaShop-hosting FAQ

Våre svar på ofte stilte spørsmål om PrestaShop-hosting

PriestShop er først og fremst brukt til å bygge nettbutikker, og er en åpen kildekode e-handelsløsning. Utviklet ved hjelp av PHP og MySQL, gir brukeren en robust plattform med alle viktige verktøy for å sette opp en nettbutikk og få salg på nett. For øyeblikket står den bak over 250 tusen butikker over hele verden og har omtrent 1,5% av CMS sin markedsandel.
PrestaShop-hosting fokuserer på å gi best mulig miljø for nettbutikken din. Egendefinert serverkonfigurasjon, nyeste PHP og MySQL-versjoner, integrert caching og HTTP/2 er bare noen av de få fordelene som vil forsterke din nettbutikk. Par det med fordelene til CloudFlare og et evigvarende TLS-sertifikat, og du vil få alle brikkene til å lage en sikker og SEO-optimalisert butikk.
På Hostinger mottar hver installasjon av PrestaShop et unikt katalognavn for det administrativ området. Utarbeidet ved hjelp av tilfeldige bokstaver og tall, har det som mål å backend-delen av nettsiden din mot hacking eller brute-force-forsøk. For å finne din unike PrestaShop-administrasjonsadresse, gå gjennom de installerte mappene ved hjelp av Filbehandlingen. Når du har funnet den, får du tilgang gjennom nettleseren din (for eksempel: http://www.myprestastore.com/exampleadmin).
Å ha en plan på hvordan du skal håndtere frakt er viktig for enhver nettbutikk med fysiske produkter. PrestaShop beregner fraktprisene basert på enten prisklasser eller vektklasser. Noen få andre aspekter er også tatt i betraktning, for eksempel det geografiske området, landet, valutaen. Heldigvis kan du konfigurere og redigere alle disse verdiene i de lokale innstillingene i PrestaShop adminområdet.
Definitivt! Multistore-funksjonen i PrestaShop lar deg administrere butikken din med mye større effektivitet. Enten du har som mål å lage en flerspråklig butikk, eller bruke mer enn én valuta, vil multistore-funksjonaliteten være en fin måte å oppnå det på.
Antall moduler du kan implementere er ikke begrenset til våre PrestaShop-hostingplaner. Så lenge du har ressursene, kan du legge til så mange utvidelser i nettbutikken du trenger. Og når du trenger mer kraft, har vi forskjellige sømløse oppgraderingsalternativer tilgjengelig!
Dessverre så er dem ikke det. Selv om det er et moderat utvalg av gratis PrestaShop-moduler, har de fleste en prislapp. Imidlertid inkluderer de også refusjonsvilkår, som lar deg teste alt uten risiko. Og det gratis modulbiblioteket består av de mest essensielle verktøyene som nettbutikker trenger!
Alle PrestaShop-hosting servere er beskyttet med en smart WAF og tilpasset brannmur. De forsvarer alle brukere mot ulovlig aktivitet som DDoS-angrep, injeksjoner, brute-force og lignende. For et ekstra lag med sikkerhet, tilbyr vi også CloudFlare-integrasjon. Videre bør hver nettbutikk vurdere å sette opp et SSL/TLS-sertifikat, noe som vil øke tilliten og beskytte brukerdata mot man in the middle-angrep.
Selvsagt! Et praktisk automatisk installasjonsprogram vil være tilgjengelig på kontrollpanelet. Ved å bruke det kan du sette opp og fjerne populære skript med bare noen få museklikk! I tilfelle PrestaShop ikke er den riktige løsningen, kan du prøve mange andre populære e-handelsplattformer som Magento eller WordPress + WooCommerce.