Ukrainsk flagg

Vi støtter Ukraina. For å hjelpe, vennligst vurder å donere.

Få SSL-Sertifikat og Sikre Din Side

Beskytt nettsiden din og besøkende ved å tilby sikre og krypterte tilkoblinger. Med våre SSL-Sertifikater bygger du merkevaretillit og forbedre dine søkemotor rangeringer.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

SSL-sertifikatSSL-sertifikatSSL-sertifikat

Kjøp et SSL-Sertifikat

Nettside uten SSL

Nettside uten SSL
 • Datakryptering
 • SEO Boost
 • Kundetillit
 • Lås i adressefeltet
 • Sikkerhetsadvarsler i Google Chrome

Livstid SSL

kr101,49
 • Gitt for en Livstid
 • Type: Standard LE SSL
 • Kryptering: 256 bit
 • Kundedata sikret
 • SEO forbedring
 • Lås i adressefeltet
 • 30 dager pengene-tilbake-garanti
 • Kompatibel med PCI DSS

Comodo PositiveSSL

kr81,50/år
 • Gitt for et år
 • Type: Comodo PositiveSSL
 • Kryptering: 256 bit
 • Kundedata sikret
 • SEO forbedring
 • Lås i adressefeltet
 • 30 dager pengene-tilbake-garanti
 • Kompatibel med PCI DSS
 • Tillitspartsgaranti: $50 000

Forskjellen Mellom Livstid SSL-Sertifikat og Comodo PositiveSSL

Aktiveringsplanen til Livstid SSL-sertifikat kommer til en engangspris og varer i ubegrenset tid. Det er en standard sikkerhetssertifisering som fornyes automatisk og gratis.

Comodo PositiveSSL-sertifikatplanen kommer mot en årlig avgift og gir tilleggsverktøy for nettstedets sikkerhet. Comodo PositiveSSL tilbyr også en Tillitspartsgaranti, som garanterer kompensasjon hvis Secure Sockets Layer-beskyttelsen svikter.

Begge sikkerhetsproduktene gir sterk kryptering for forbindelsen mellom nettsiden din og de besøkende. Imidlertid kommer de hver med litt forskjellige funksjoner. For eksempel inkluderer Comodo PositiveSSL-sertifikatplanen et teknisk støtteteam, SSL-sertifikat administrasjonsverktøy og et Comodo Secure-nettsidesegl, mens Livstid SSL-sertifikatplanen ikke gjør det.

Forskjellen Mellom Livstid SSL-Sertifikat og Comodo PositiveSSL

Hvorfor Trenger Du et SSL-Sertifikat?

Bygg Tillitt

Bortsett fra den ekstra HTTPS-en i nettsidens adresselinje, plasserer våre SSL-sertifikater også en hengelås i din URL, som viser besøkende at nettsiden din bruker en SSL-tjeneste. For nettbedrifter bygger dette automatisk tillit, siden kundene dine vet at dataene deres vil være trygge på nettsiden din.

Bygg Tillitt

Øk rangeringen din på Google

Nettsikkerhet er en av Googles hovedrangeringsfaktorer. Et SSL-sertifikat gir et fungerende HTTPS-prefiks på starten av en sikret sides URL, som viser søkemotoren at nettsiden bruker datakryptering for å beskytte sensitiv informasjon. Dette oppfordrer Google til å vise SSL-sertifiserte nettsider høyere i søkeresultater, og øker den organiske trafikken din.

Øk rangeringen din på Google

Samsvarer med PCI DSS-standarder

Nettvirksomheter som tilbyr digitale betalingsalternativer og håndterer besøkendes legitimasjon, må overholde PCI-sikkerhetsstandarder, som inkluderer SSL-sertifisering. Ved ikke å tilby pålitelig sikkerhet, vil bedriftens nettside sette de besøkende i fare og ikke oppfylle de nødvendige forskriftene.

Samsvarer med PCI DSS-standarder

Sikker kundedata

Våre SSL-sertifikater bruker opptil 256-bits kryptering, som er bransjestandard for databeskyttelse. Denne typen krypteringsnivå sikrer at all privat informasjon som deles mellom deg og de besøkende er sikret mot nysgjerrige øyne og uønskede parter.

Sikker kundedata

Hvordan SSL-Sertifikater Fungerer

Et SSL-sertifikat skaper en sikker internettpassasje mellom de besøkende og nettsiden din. Den er ikke-dekrypterbar av alle uautoriserte, og holder all påloggingsinformasjon, personlig informasjon og kredittkortdata trygt fra hackere og tyver.

01

Etabler en Tilkobling

Når en besøkende prøver å få tilgang til din nettside, ber nettleseren deres om nettsidens identitet. Din nettside vil endres fra HTTP til HTTPS når SSL-sertifikatet er satt opp og vise nettleseren at koblingen vil være sikker. Hvis den besøkendes nettleser gjenkjenner og godkjenner SSL-sertifikatets autoritet vil den validere din nettside som trygg og be om å opprette en sikker og kryptert tilkobling.

02

Datakryptering

Når en sikker tilkobling er opprettet, vil all data som overføres mellom den besøkendes nettleser og nettsiden din, bli kryptert med 256-bits kryptering. Bare de godkjente partene (besøkendes nettleser og nettstedet ditt) vil ha SSL-krypteringsnøkkelen, som tillater trygg og sikker dekryptering.

03

Visuelle indikatorer

En nettside med en SSL-sertifisering har flere visuelle indikatorer som besøkende kan gjenkjenne med en gang. Nettsidens URL vil inneholde et hengelåsikon og et HTTPS-prefiks, som indikerer at nettsiden er sikkert. Avhengig av SSL-sertifikatet kan du også vise et nettsidesegl for å øke påliteligheten.

Ofte Stilte Spørsmål Om SSL-Sertifikater

Finn svar på ofte stilte spørmål om våre SSL-sertifikater og planer

Et SSL (Secure Sockets Layer) eller TLS (Transport Layer Security) er en sikkerhetsprotokoll utsendt av en sertifiseringsinstans til en nettside. Formålet er å kryptere forbindelsen mellom nettsiden og nettserveren/nettleseren for å hindre uautoriserte parter i å få tilgang til eller se den.

Bortsett fra krypterings- og nettsikkerhetsfordelene som følger med SSL-sertifikater, påvirker de også merkevaretillit og SEO-rangering.

Søkemotorer og brukere foretrekker offentlige nettsider med SSL-sertifikater da de signaliserer organisasjonens forpliktelse til sikkerhetstiltak for nettsider. Det er en obligatorisk sikkerhetsprotokoll som både brukere og søkemotorer forventer å se.

Den beste måten å se om nettsiden din er beskyttet av et SSL-sertifikat er å sjekke om nettleserens adressefeltet viser en hengelås ikon før ditt domenenavn. Hvis den gjør det kan du være trygg at et SSL-sertifikat sikrer siden din.

Avhenging av valideringsnivå, finnes det tre typer SSL/TLS-sertifikater:

Domenevalidering (DV SSL-sertifikat) – det vanligste SSL-sertifikatet for mindre nettsider. I domenevalidering vil sertifiseringsmyndigheten bare be deg om å bekrefte domeneeierskapet ditt via e-post, telefon eller DNS-post.

Organisasjonsvalidering (OV SSL-sertifikat) – SSL-sertifikater med et middels valideringsnivå. Sertifiseringsmyndigheten ber vanligvis om dokumentasjon for å bekrefte webmasterens nettside, organisasjonsnavn, kontaktinformasjon og adresse.

Utvidet validering (EV SSL-sertifikat) – disse SSL-sertifikatene tilbyr det høyeste nivået av validering. Med EV SSL-sertifikater vil sertifiseringsmyndigheten gjennomføre omfattende bakgrunnssjekker av de respektive eierne for å verifisere deres nettside og organisasjon.

I tillegg til valideringsnivå er det også typer av SSL/TLS-sertifikater basert på antallet av nettsider de kan beskytte:

SSL-sertifikat for Enkelt Domene - beskytter et enkelt domene og dets underkataloger.

Wildcard SSL-sertifikater – et jokertegnsertifikat som dekker et enkelt domene og dets flere underdomener.

SSL-sertifikater med flere domener – sikrer flere domener som ikke er relatert til hverandre, som oppført i forespørselen om sertifikatsignering (CSR).

For å velge riktig SSL-sertifikat må du se på formålet til din nettside og hvor mye sensitiv data som vil bli behandlet på den.

I virkeligheten gir alle typer SSL/TLS-beskyttelse samme krypteringsnivå. Noen enheter kan imidlertid ha større nytte av høyere nivåer av validering ettersom de kan tilby bedre bevis på legitimitet til sine besøkende.

For blogger og personlige nettsider vil et enkelt SSL-sertifikat med domenevalidering (DV) være tilstrekkelig. På den annen side er SSL-sertifikater for organisasjonsvalidering (OV) bedre for mellomstore bedrifter.

Nettsider som håndterer store mengder sensitive data, for eksempel banker eller offentlige nettsider, vil trenge utvidet validering (EV) SSL-sertifikater. De vil sørge for at besøkende føler seg helt trygge med å gi sin sensitive informasjon, ettersom organisasjonene med EV SSL-sertifisering går gjennom en mer omfattende valideringsprosess.

Hvis du kjøper Premium eller Bedrift Delt hosting, Cloud-hosting, eller WordPress-hosting fra Hostinger, får du et gratis SSL/TLS-sertifikat som en av funksjonene. Dette er et flott alternativ for nettside-eiere som ønsker å registrere seg hos en ny webhotell-leverandør mens de sorterer ut SSL/TLS-sertifiseringen deres.

Enten du velger Livstid SSL-sertifikatet eller Comodo PositiveSSL-sertifikatplanen, vil begge sertifikatene bli aktive i løpet av minutter etter at du har fullført kjøpet.

Hvis du har spørsmål om kjøpet av SSL-sertifikatet, kan du gjerne kontakte vårt 24/7 kundesuksessteam.

Alle våre SSL-sertifikater kommer med en automatisk fornyelsesfunksjon, slik at du ikke trenger å kjøpe en annen plan manuelt.

Hvis du kjøper Livstid SSL-sertifikatplanen, vil den automatisk fornyes av Hostinger gratis. Innstillingen for automatisk fornyelse er også tilgjengelig for Comodo PositiveSSL-planen, og du vil automatisk bli fakturert for den årlige SSL-sertifikatprisen.

Nettsidesikkerhet er en viktig rangeringsfaktor for Google. Dette betyr at nettsiden din har mye større sjanse for å vises øverst i søkeresultatene hvis det er sikret med et SSL/TLS-sertifikat.

Hvis du velger å gå med en annen SSL-leverandør, kan du installere den via kontrollpanelet vårt for webhotell. Bare følg de enkle trinnene i denne tilpassede installasjonsveiledningen for SSL-sertifikater, og få den i gang på kort tid.