Neste generasjons teknologi

Det spiller ingen rolle om det er raskere maskinvare, en nyskapende nettverksarkitektur eller en ny programvareløsning, vi vil være blant de første til å implementere det.

Hostinger Globale Datasentre

Hostinger Globale Datasentre

Serverne våre er plassert i 7 forskjellige regioner -> Storbritannia, USA, Brasil, Nederland, Singapore, Indonesia og Litauen. Kunder kan glede seg over lave lastetider og pålitelighet når vi distribuerer i globalt tilkoblede Tier-3 datasentre.

Hostinger Dataredundans

Hostinger Dataredundans

Alle data på servere er beskyttet av flere nivåer av feilsøking, RAID-10, daglig eller ukentlig sikkerhetskopiering.

Hostinger høy tilgjengelighet

Hostinger høy tilgjengelighet

Alle våre DC-er har doble oppkoblinger med flere ISP-er. Vi beskytter kundene våre mot DDoS-angrep på flere nivåer, Wanguard anti-DDoS trafikkanalysator og intelligente brannmurregler på swtich-nivå, Bitninja eller Imunify360 (Web Application Firewall) på alle servere, valgfri Cloudflare på alle kontoer, samt tilpassede webserver regler for å sikre at nettsiden din er godt beskyttet mot alle slags angrep.

Hostinger PHP HTTP

Hostinger PHP HTTP

Få bedre SEO, bevare besøkende og konverteringer med de nyeste oppdateringene, som kan håndtere opptil 3x flere forespørsler per sekund.

Hostinger Multi Tier Cache

Hostinger Multi Tier Cache

Vi driver en unik cache-distribusjon som består av multi-tier cache i web service lag (Nginx), samt en memcached gaffel fra Twitter (fatcache). Dette kan dramatisk redusere lastetider for statisk og dynamisk innhold. CMS-systemer som wordpress, joomla viser nesten 10x forbedring i lastetider med hurtigbuffer aktivert.

Hostinger Skalerbar Arkitektur

Hostinger Skalerbar Arkitektur

Våre nye serverutplasseringstider varierer på rundt 10 minutter. Vi har en fullt automatisert bootstrap prosess. Trykk på strøm, koble til nettverkskabler, - Automatisering sparker inn (kickstart, ansible) og serveren går online.

Hostinger Fullt Managed

Hostinger Fullt Managed

Vi sikrer at servere og all infrastruktur kjører, alle pakker er oppdatert. Alle ingeniører er på anrop på Pagerduty, vi har umiddelbar reaktiv respons på hendelser. Vi har også satt opp prediktiv overvåking via Prometheus, slik at vi kan forhindre problemer før de selv oppstår.

Hostinger Ulykke Gjenoppretting

Hostinger Ulykke Gjenoppretting

I tilfelle en uforutsett hendelse, kan vi gjenopprette kontoen din til ditt siste snapshot på noen minutter. Vi setter opp fullstendige og stegvise sikkerhetskopier for alle kontoer for å sikre at dataen din er trygg.

Tilpasset hPanelAccess ManagerOpenResty nginx + luaCloudflare integreringLetsEncrypt integrasjonDaglige sikkerhetskopierCloudLVE-beholdere for KontoisoleringSSD-disker for ekstreme hastigheterWanguard realtime anti-DDoS beskyttelse på brytereStrømlinjeformede og automatiserte serverdistribusjonerIntercomHTTP / 2Proaktiv og prediktiv serverovervåkningSanntid reaktiv serverovervåkingNginx micro cacheIntelligent WAF (Web Application Firewall) på hver serverMemcached (Twitter gaffel - Fatcache)

Den beste WordPress-ytelsen

HTTP/2 og IPv6 aktivert, PHP7, NGINX hurtigbufring, GZIP komprimering, spam og trusseldeteksjon.

Få bedre SEO , besøkende oppbevaring og konverteringer med banebrytende teknologi, som kan tjene opptil 3 ganger flere forespørsler per sekund .

Gjennomsnittlig WordPress responstid 0 ms .

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du ikke er 100% fornøyd med Hostinger, refunderer vi betalingen din. Ingen problemer, ingen risiko.

Lær merMoney Back Guarantee Badge