Designet for Din Vekst

For å gjøre Hostinger sterkere og raskere, kan vi ikke bare stole på den nyeste teknologien. Vår største styrke er derfor teamet av team som jobber sammen for å implementere det.

pages.technology.features.header.heading
Hastighet

Hastighet

Responstid 11-274 ms.

Kundeservice

Kundeservice

Live chat 24/7.

Effektivitet

Effektivitet

Det beste pris/kvalitet forholdet.

Enkelhet

Enkelhet

9 of 10 find our hPanel smooth and intuitive.

data centers

All Data - Secured

Vi beskytter nettsidene dine med flere nivåer av feilsikker, RAID-10, daglige eller ukentlige sikkerhetskopier. Alle våre 10 datasentre er distribuert globalt for å holde nettsidene dine raske i alle land. Dine besøkende vil nyte den laveste ventetiden og uovertruffen pålitelighet når vi distribuerer i globalt tilkoblede Tier-3-datasentre.

Planer inkluderer:

In-house built hPanel, Access Manager, LiteSpeed web server, Cloudflare integration, Let’s Encrypt integration, in-house developed WAF.

All Data - Secured
infrastructure

Maksimal effektivitet

Sikkerhet, rask ytelse og stabilitet er like viktig. Vi streber etter å opprettholde 99,99 % oppetid for nettsiden din. Serverne våre opererer på CloudLinux – det ledende operativsystemet for hostingleverandører. Vi fornyer systemene våre med jevne mellomrom, skjermer servere mot DDoS-angrep og forbedrer hastigheten deres med de nyeste LiteSpeed-teknologiene.

Planer inkluderer:

Daglige sikkerhetskopier, CloudLinux LVE beholdere for Kontoisolasjon, Wanguard sanntid anti-DDoS-beskyttelse på Switches, fulle SSD servere.

Maksimal effektivitet
hpanel

Bygget for Jevn Kontroll

Vi er stolte over vårt egenutviklede hPanel. Siden fødselen i 2011 har vi finjustert alle aspekter av produktet vårt for å levere en hostingopplevelse som er intuitiv for nybegynnere og enkel for profesjonelle. hPanel er oversatt til 17 språk og har en intern WordPress-migreringstjeneste for raske automatiske migreringer.

Bygget for Jevn Kontroll
support

Fokusert på suksess

Vi tror at det å vise hvordan man løser et problem er den beste måten å veilede kunder mot suksess. Vårt tekniske team er her 24/7 for å navigere deg gjennom alle problemer du opplever mens du jobber med nettsiden din.

Fokusert på suksess

Siste bloggutgaver