Designet for Din Vekst

For å gjøre Hostinger sterkere og raskere, kan vi ikke bare stole på den nyeste teknologien. Vår største styrke er derfor teamet av team som jobber sammen for å implementere det.

Designet for Din Vekst
Hastighet

Hastighet

Responstid 11-274 ms.

Kundeservice

Kundeservice

Live chat 24/7.

Effektivitet

Effektivitet

Det beste pris/kvalitet forholdet.

Enkelhet

Enkelhet

9 av 10 finner vårt hPanel rent og intuitivt.

Datasentre

Alle data – Sikret

Vi beskytter nettsidene dine med flere nivåer av feilsikker, RAID-10, daglige eller ukentlige sikkerhetskopier. Alle våre 10 datasentre er distribuert globalt for å holde nettsidene dine raske i alle land. Dine besøkende vil nyte den laveste ventetiden og uovertruffen pålitelighet når vi distribuerer i globalt tilkoblede Tier-3-datasentre.

Planer inkluderer:

Egenbygd hPanel, Access Manager, LiteSpeed ​​webserver, gratis SSL, egenutviklet WAF.

Alle data – Sikret

Infrastruktur

Maksimal effektivitet

Sikkerhet, rask ytelse og stabilitet er like viktig. Vi streber etter å opprettholde 99,99 % oppetid for nettsiden din. Serverne våre opererer på CloudLinux – det ledende operativsystemet for hostingleverandører. Vi fornyer systemene våre med jevne mellomrom, skjermer servere mot DDoS-angrep og forbedrer hastigheten deres med de nyeste LiteSpeed-teknologiene.

Planer inkluderer:

Daglige sikkerhetskopier, CloudLinux LVE beholdere for Kontoisolasjon, Wanguard sanntid anti-DDoS-beskyttelse på Switches, fulle SSD servere.

Maksimal effektivitet

Hpanel

Bygget for Jevn Kontroll

Vi er stolte over vårt egenutviklede hPanel. Siden fødselen i 2011 har vi finjustert alle aspekter av produktet vårt for å levere en hostingopplevelse som er intuitiv for nybegynnere og enkel for profesjonelle. hPanel er oversatt til 17 språk og har en intern WordPress-migreringstjeneste for raske automatiske migreringer.

Bygget for Jevn Kontroll

Kundeservice

Fokusert på suksess

Vi tror at det å vise hvordan man løser et problem er den beste måten å veilede kunder mot suksess. Vårt tekniske team er her 24/7 for å navigere deg gjennom alle problemer du opplever mens du jobber med nettsiden din.

Fokusert på suksess

Få Hands-on Med Våre Produkter

Siste bloggutgaver

Cloudprober Explained

02. september 2021Engineering

Cloudprober er en programvare som brukes til å overvåke tilgjengeligheten og ytelsen til ulike komponenter i systemet.

Av Ieva T.

hPanel vs. cPanel

26. august 2021Engineering

Kontrollpanel er et populært verktøy som brukes til å administrere vertspakken din.

Av rusnesmitaite

GraphQL vs. REST

2. juli 2021Engineering

API, akronymet for Application Programming Interface, er en programvareformidler som lar to applikasjoner kommunisere med hverandre.

Av Ieva T.