VPS-hosting

Rimelig Cloud VPS hosting med den høyeste virtuelle serverens pålitelighet og ytelse! Sanne virtuelle servere bygget for fart.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hurtig. Rask. Pålitelig.

Planfunksjoner
vCPU
Minne (RAM)
SSD-lagring
Geekbench-score
Båndbredde
Dedikert IP
Full rottilgang
100 Mb/s nettverk
IPV4 og IPV6-støtte
24/7/365 støtte

VPS 1

VPS 1

kr 33,90/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 kjerne
1 GB
20 GB
3513
1 TB

VPS 2

VPS 2

kr 76,39/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 kjerner
2 GB
40 GB
5363
2 TB

VPS 3

VPS 3

kr 110,49/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
3 kjerner
3 GB
60 GB
7545
3 TB

VPS 4

VPS 4

kr 136,09/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 kjerner
4 GB
80 GB
8953
4 TB

VPS 5

VPS 5

kr 204,35/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 kjerner
6 GB
120 GB
10789
6 TB

VPS 6

VPS 6

kr 369,99/md.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 kjerner
8 GB
160 GB
12632
8 TB

*Alle VPS-planene våre er basert på OVZ-virtualiseringsteknologi.

VPS-funksjoner

VPS hosting plattformfunksjoner

SSD-harddisker

Det kan ikke gå galt med våre egne topp dedikerte servere, utstyrt med de nyeste Intel Xeon-prosessorene, flere terabyte med SSD-lagringsplass og 128 GB RAM per server.

100 Mb/s nettverk

Vi kan garantere en utmerket opplevelse og lastetid for din vellykkede online bedrift når som helst og hvor som helst.

Dedikert IP

En av mange premiumfunksjoner er en dedikert IP-adresse. Selv den billigste VPS-hostingplanen er fullpakket med dedikerte IPv4 & IPv6 Internett-protokoller.

Våre WordPress-eksperter elsker å hjelpe
Våre WordPress-eksperter elsker å hjelpe
Full rottilgang

Med full root-tilgang vil du kunne ta full kontroll over serveren din veldig enkelt og hurtig. For å bruke all kraften som leveres effektivt, trenger du veldig lite teknisk kunnskap.

IPv6-støtte

Vår VPS hostingplan er fullt utstyrt med dedikert IPv6 intetnettprotokoll. Ved å bruke en dedikert IP vil alle dine skript og utvidelser fungere så raskt som overhode mulig.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du ikke er 100% fornøyd med Hostinger, refunderer vi betalingen. Ingen problemer, ingen risiko for deg når du starte reisen med Hostinger.

Operativsystem maler

VPS hostingplattform med maksimal hastighet og stabilitet

CentOS operativsystem

Lett, raskt og pålitelig - dette er kjernen til CentOS. Det er et av de beste operativsystemene på Forretningsnivå som sikter mot hastighet og stabilitet, uten at det skal gå på bekostning av sikkerheten. CentOS er inspirert av Red Hat Enterprise Linux, CentOS er også et formidabelt alternativ for VPS-hosting.

Arkitektur

CentOS 7 64bit med Webuzo kontrollpanel

CentOS 7 64bit med Webmin/Virtualmin/LAMP

CentOS 7 64bit med Webmin

CentOS 7 64bit med cPanel og WHM

CentOS 7 64bit with Plesk Onyx

CentOS 7 64bit with VestaCP control panel

CentOS 7 64bit med CyberPanel

CentOS 7 64bit with CentOS Panel

CentOS 7 64bit minimal

CentOS 7 64bit

CentOS 6 64bit

CentOS

Ubuntu operativsystem

Ubuntu er et av de beste OS-valgene for webservere. Selve åpen kildekode bakgrunnen til Ubuntu gir et perfekt verktøy for brukere som ønsker et fleksibelt og stabilt miljø. Dette operativsystemet er ideelt for ethvert online prosjekt som krever høy sikkerhet og en tilpassbar stack.

Arkitektur

Ubuntu 20.04 64bit

Ubuntu 18.04 64bit med Webmin/Virtualmin/LAMP

Ubuntu 18.04 64bit with Webmin

Ubuntu 18.04 64bit med VestaCP kontrollpanel

Ubuntu 18.04 64bit med Plesk Onyx

Ubuntu 18.04 64bit minimal

Ubuntu 18.04 64bit

Ubuntu 16.04 64bit with Webuzo control panel

Ubuntu 16.04 64bit med Webmin / Virtualmin / LAMP

Ubuntu 16.04 64bit med Webmin

Ubuntu 16.04 64bit med LXDE Desktop

Ubuntu 16.04 64bit minimal

Ubuntu 16.04 64bit

Ubuntu 14.04 64bit

Ubuntu

Fedora operativsystem

Fedora er enkelt og nøye sammensatt, og fungerer som et flott utgangspunkt. Bortsett fra det, så er det sikkert, effektivt og kan tilpasses. Fedora er basert på og støttet av Red Hat, noe som betyr at du vil bruke et kraftig og godt vedlikeholdt verktøy.

Arkitektur

Fedora 23 64bit

Fedora

Debian operativsystem

Stabilitet og hastighet - de viktigste fordelene ved å kjøre Debian som webserver OS. Betydelige hastighetsfordeler, bug tracking-systemer og flere arkitekturerer gjør det fleksibelt og pålitelig. Det er enkelt å oppgradere. god sikkerhet og et førsteklasses pakkesystem.

Arkitektur

Debian 10 64bit

Debian 9 64bit with Webmin/Virtualmin/LAMP

Debian 9 64bit with Webmin

Debian 9 64bit with VestaCP control panel

Debian 9 64bit minimal

Debian 9 64bit

Debian 8 64bit med Webmin/Virtualmin/LAMP

Debian 8 64bit med Webmin

Debian 8 64bit med VestaCP kontrollpanel

Debian 8 64bit

Debian

Suse operativsystem

En ledende bidragsyter til flere store prosjekter, et utmerket åpen kildekode OS som gir en fantastisk opplevelse med en gang. Fortløpende utgivelser vil holde deg i forkant. Stabil, prestasjonsorientert og støttet av et stort samfunn.

Arkitektur

Suse 42.2 64bit

Suse

Pust nytt liv i nettsiden din med Hostinger Cloud VPS

Brukervennlig VPS hosting

Det har aldri vært enklere å administrere din virtuelle private server. Takket være VPS-kontrollpanelet kan du nå administrere og kontrollere den virtuelle serveren din med noen få klikk. Dine private servere kan enkelt startes på nytt, slås på eller av, helt nye OS- eller webskripter kan installeres, root-tilgangpassord eller sporingsserverstatistikk og VPS-hostingressurser kan enkelt endres i sanntid. Uten bekymringer kan du også ta sikkerhetskopier og gjenopprette VPS-container via cpanel.

Dedikert live chat-støtteteam

Dedikert intern kundeservice på chat står klar til å gi deg en hjelpende hånd 24/7/365. Selv for ikke-administrerte VPS-hostingtjenester vil vårt dedikerte kundeservice hjelpe deg. Når som helst og hvor som helst, står ekte mennesker klare til å hjelpe deg med de fleste av problemene dine, uten forsinkelser eller kø. Her er vårt prisbelønte team for kundesuksess annerledes. Vi kjenner til alt som er å vite om vår egen sky infrastruktur og servere.

Datasikkerhetskopier på høyt nivå

Din datasikkerhet er vår viktigste prioritet! Å ta sikkerhetskopi snapshots av virtuelle privatservere har aldri enklere. Nå kan du ta sikkerhetskopi og gjenopprette alle mapper, filer og databaser med noen få klikk. Skybasert VPS kan gjenopprettes på sekunder når som helst, ved å bruke Hostinger VPS hosting kontrollpanelet og en avansert tilgang til sikkerhetskopieringen. Takket være vår skyteknologi og dobbel RAID-beskyttelse, vil dataene dine aldri gå tapt!

Enkel webskript & OS installering

Alle våre VPS hostingplaner kommer med en utviklervennlig auto installer sammen med de mest populære webskriptene og operativsystem malene. Premium samling av ingeniøroptimaliserte VPS-installasjonsbeholdere som vil gjøre alt det harde arbeidet for deg. Nå kan du installere nesten alle Linux-operativsystemer, med eller uten tillegg, bygge Minecraft- eller VPN-servere, starte en ultra rask WordPress VPS Cloud Server eller bare integrere alt-i-ett-LAMP med bare ett enkelt klikk.

Dedikert IP med IPv4 & IPv6

Få premiumfunksjoner med vår billige VPS-hosting! Vår filosofi er å tilby det beste til den laveste prisen. En av mange premiumfunksjoner er en dedikert IP-adresse. Selv den billigste VPS-hostingplanen er fullpakket med dedikerte IPv4 & IPv6 internettprotokoller. Ved å bruke våre virtuelle private servere, kan du starte IPv4-kartleggingsfunksjoner for tilpassede portforbindelser. Ved å bruke en dedikert IP vil alle skriptene og utvidelsene dine fungere uten problemer!

Beste maskinvaren & SSD-lagringsplassen

Garanterte private serverressurser er vår ting! Vi overdriver ikke når vi snakker om vår skybaserte VPS, så alle nettsteder vil alltid kjøre med topp ytelse og utrolig høy hastighet. Føl forskjellen med våre egne topp dedikerte servere, utstyrt med Intel CPU og SSD-lagrig for en best mulig opplevelse. Disse moderne serverne garanterer deg den ultimate datakraften og den raskeste hastigheten.

VPS-hosting som gir deg det du trenger

Opptil 30 ganger raskere enn de fleste kraftige delte webhotell tjenester. Lynrask hastighet og ikke-nedetid policy er nøkkelfaktorene til 100% Cloud-basert infrastruktur VPS-hosting teknologi.

Bygg den, ei den

Hostinger gir deg sjansen til å bygge et prosjekt slik du vil ha det. Vår VPS-hosting tillater bruk av flere kjerner og tilbyr et bredt spekter av operativsystemer som er klare til å installeres med 1 klikk.

Enkle, men kraftige styringsverktøy

Maksimer potensialet til din virtuelle private server. Solid maskinvare, utmerket Linux-optimalisering og et team av eksperter som opprettholder det døgnet rundt.

Våre WordPress-eksperter elsker å hjelpe

VPS-guider for å hjelpe deg i gang

Finn all informasjonen du trenger på ett sted. Bare ett klikk for å få svar på alle dine spørsmål

35 Linux-kommandoer alle brukere burde vite
35 Linux-kommandoer alle brukere burde vite

Når du hører om Linux, så tenker de fleste på et komplisert operativsystem som bare brukes av programmerere.

Les mer
How does SSH Work
Hvordan fungerer SSH?

SSH, eller Secure Shell, er en ekstern administrasjonsprotokoll som lar brukere kontrollere og endre sine eksterne servere...

Les mer
Cron Job: En omfattende guide for nybegynnere 2020
Cron Job: En omfattende guide for nybegynnere 2020

Det finnes alltid måter å gjøre ting mer praktisk på. Håndtering av repeterende oppgaver ved hjelp av en automatisert prosess foretrekkes av mange travle webteknikere.

Les mer

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med våre tjenester, vil vi tilbakebetale betalingen din. Null stress, null risiko.

Ofte stilte spørsmål om VPS-hosting

Finn svar på ofte stilte spørsmål om VPS Hosting

En VPS står for "Virtual Private Server." La oss slå den ned: Som navnet antyder, er det en privat server, som betyr at det vil være din egen. Å ha en VPS-tjeneste gir deg en mengde ressurser som du ikke trenger å dele med noen. Det er som å ha din egen dedikerte eller private server, men virtuell.

I dette tilfellet betyr "virtuell" at det er en partisjon på en fysisk server, som er dedikert til deg. Denne virtuelle serveren gir deg muligheten til å få tilgang til root, installere ditt foretrukne operativsystem og jobbe med prosjektet med uovertruffen frihet.

Vi tar vare på back-end-virksomheten, administrerer de fysiske serverne, garanterer fart, oppetid og stabilitet, mens du kan fokusere helt på prosjektet.

De to tjenestene er like, men det er noen grunnleggende forskjeller. En VPS-server lar deg lage flere forekomster på en enkelt dedikert server. Mens en VDS eller Virtual Dedicated Server vil gjøre det samme, men ta opp hele den dedikert serveren.

Virtual Private Server hosting er det perfekte alternativet for pris/kraft for store prosjekter, da det gir store mengder dedikerte ressurser og mest kontroll mens du er uendelig billigere enn å ha din egen fysiske dedikerte server.

Cloud computing er en metode for å bruke ressurser gjennom et nettverk av sammenkoblede eksterne servere i stedet for en enkelt dedikert maskin. Cloud computing utnytter høyhastighetsinternet og kan bruke sofistikert programvare og beregne forskjellige krevende applikasjoner med stor effektivitet.


Denne typen databehandling kan administrere, behandle og lagre data som en vanlig server . Det er flere viktige fordeler som cloud computing gir: den er utrolig fleksibel, sømløst skalerbar, spenstig og stabil og tillater jevn migrering.

Det er noen ting som gjør at VPS er det beste alternativet for bestemte prosjekter. Kort sagt: hvis du trenger mye ressurser og uovertruffen stabilitet - er VPS-hosting for deg, men det faktiske svaret er litt lengre.

Først av alt gir VPS-hosting deg dedikerte ressurser. Det betyr at du ikke trenger å dele CPU-kraft, RAM eller lagringsplass. Du har et tildelt mengde som du styrer helt selv.

Virtuell server hosting garanterer stabilitet. Siden alle ressursene er omhyggelig administrert og tildelt til brukerne, trenger du ikke bekymre deg med sikkerhet om at at perioder med høy bruk ikke vil påvirke serverstabiliteten din.

Til slutt kommer den største fordelen med VPS-hosting til den høyeste prisen. Du får rottilgang og uovertruffen kontroll over de tildelte ressursene. Det betyr at du kan installere et bredt spekter av operativsystemer, jobbe med ressurskrevende prosjekter og gjøre mye mer enn med delt hosting. Men dessverre vil kundestøtteteamet kun hjelpe deg med spørsmål knyttet til VPS-hosting administrering og andre relaterte spørsmål.

VPS og delt hosting har noen likheter, men de er fundamentalt forskjellige typer tjenester.

Delt hostingpakker er rettet mot små prosjekter, for eksempel personlige blogger og lignende nettsteder. Med prosjekter som krever mye ressurser eller har høy trafikk kan det oppstå problemer mens du bruker en delt hostingtjeneste. Delt hosting er utrolig nybegynnervennlig og fullstendig administrert, noe som betyr at kundestøtteteamet vårt kan hjelpe med de fleste problemer som kan oppstå med prosjektet ditt.

VPS-hosting, derimot, gir deg dedikerte ressurser som du ikke trenger å dele. Hver virtuell privat server hostingplan sørger for at du får størst kontroll over ressursene dine. Kontroller CPUer, Burst RAM, administrer rottilgang og bruk ditt foretrukne OS. Ulempen med VPS-hosting er at når vi dekker back-end og serverovervåking, vedlikeholder den 24/7, kan vi bare gi begrenset hjelp til prosjektet ditt når det gjelder kundestøtte. Mens alle VPS-hosting og kontrollpanel spørsmål vi vil hjelpe med, programmering, koding og andre spørsmål av tilsvarende art ikke vil bli dekket.

Virtual server hosting er rettet mot flere tekniske brukere. Hvis du trenger et lite nettsted, er du sannsynligvis bedre utstyrt med delt hosting eller premium hosting.

Men hvis du trenger mye databehandlingskraft og maksimal kontroll, er VPS-hosting det nest beste til en dedikert server. Intensive nettsider, webapplikasjoner, online spill servere, databaser og andre typer komplekse prosjekter er perfekte for en VPS-hostingtjeneste. VPS-hosting gir mer kontroll enn noen annen tjeneste, da du kan installere ditt foretrukne operativsystem og dra nytte av rottilgang.

VPS-hostingtjenester er delvis administrert, noe som betyr at med enkelte problemer må du konsultere kunnskapsbasen og guider, i stedet for å få hjelp fra vår kundesupport.

VPS-hosting gir utmerket kontroll over din opplevelse. For å bruke all den kraften som tilbys effektivt, må du ha teknisk kunnskap.

VPS-hostingtjenester er delvis administrert. Vårt kundestøtteteam vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med hver enkelt spørsmål som måtte oppstå, og alle spørsmål knyttet til back-end eller kontrollpanel vil bli besvart, men prosjektrelaterte, front-ent spørsmål vil ikke bli dekket.

Når du leser om VPS-hosting, oppstår naturligvis noen spørsmål. La oss si, hvis det er flere brukere på samme dedikerte server, kjører virtuelle private servere, vil de kunne få tilgang til dataene mine? Det er et godt spørsmål å stille, men i dette tilfellet kan vi informere deg om at du er trygg. Alle VPS-hostingtjenester er trygt adskilt av spesifikk programvare, noe som garanterer topp beskyttelse.

I tillegg er alle Hostinger-servere beskyttet av BitNinja, avansert DDoS-beskyttelse og andre tilpassede verktøy som både overvåker og beskytter hele vår infrastruktur.

Alle VPS-hostingplaner gir brukeren en dedikert IP-adresse.

Ja det kan du! Det er det vakre med en VPS-hostingtjeneste. Det gir utmerket kontroll over prosjektet ditt! Hos Hostinger kan du velge mellom dusinvis av forskjellige Linux-baserte operativsystemer som passer dine behov.

Det beste tidspunktet å begynne å bruke VPS-hosting er når du har samlet opp den tekniske kunnskapen du trenger for å teste dette ut skikkelig, eller når din delte hostingkonto ikke lenger gir nok ressurser til prosjektet ditt, og trenger noe kraftigere!

Selvfølgelig! Vi har utarbeidet 6 forskjellige planer som passer med ethvert prosjekt. Med hver vekstperiode kan du nesten sømløst velge en kraftigere plan og oppgradere uten nedetid i det hele tatt.

Nei, for øyeblikket tilbyr vi bare Linux OS basert VPS-hosting.

Leter du etter noe annet?