image description

Cloud-baserte VPS

De VPS servere inkluderer en cloud basert infrastruktur, daglige fulle server backup, en lett-å-bruke server kontrollpanel og grunnleggende ledelse.

image description

Dedikerte Ressurser

Hvis du vil ha dedikerte server ressurser, hvis du kjører spesifikk programvare som ikke støttes av våre felles hosting pakker, eller når du har en veldig aktiv nettside, kan vår VPS-tjenesten være akkurat riktig for deg.

image description

Beste prisene på markedet

Den rimeligste premium VPS hosting på internettet! Du kan oppgradere eller nedgradere når som helst, uten ekstra gebyrer. Du kan installere et operativsystem og kjøre programmer uten restriksjoner.

VPS Hosting For ditt Budsjett & dine Behov

Du er garantert å få den beste VPN tjeneste på markedet!

Velg riktig pakke som passer dine behov.

image description
Pakke 1
kr63,00
Pakke 2
kr126,00
Pakke 3
kr190,00
Pakke 4
kr253,00
Pakke 5
kr379,00
Pakke 6
kr506,00
RAM
Dette er hvor mye minne (RAM) til serveren. Ressurser er garantert.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
Burstable RAM
Hvis serveren din trenger ekstra minne, fra kontrollpanelet kan du sette opp burst perioder. Serveren kan bruke opp til 2 ganger mer RAM.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
Mengden av CPU-kraft gitt til serveren. Serveren er tillatt å bruke fra 2 til 4 CPU-kjerner.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Diskplass
Dette er mengden diskplass tilgjengelig til serveren din. En sikkerhetskopi av dine data vil bli opprettet hver dag!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Båndbredde
Dette er mengden data som serveren kan overføre over Internett per måned. Nettverksporten hastigheten er 100 MB/s.
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
Dedikert IP
Vi tilbyr dedikert IPv4 IP-adresse for serveren din.
Full Root Tilgang
Du vil få root bruker tilgang til serveren din, og du vil være i stand til å fullt ut kontrollere det over SSH.
100 MB/S Nettverks Kobling
Hver server kan utnytte en ubegrenset 100MB/S forbindelseslinje .
IPv6 Support
Servere støtter den nyeste generasjonen av Internett - IPv6.
Pris
Dette er den månedlige VPS pris. Der er ingen langsiktige kontrakter, serveren kan avbrytes når som helst du liker.
kr63,00/måned
kr126,00/måned
kr190,00/måned
kr253,00/måned
kr379,00/måned
kr506,00/måned

Vår VPS hosting funksjoner

Hostinger VPS hosting service omfatter automatiserte sikkerhetskopier og en 30-dagers pengene tilbake garanti.

image description

Kontrollpanel

Fra vår spesialbygde serveren kontrollpanelet kan du gjøre en rekke forvaltningsoppgaver: strøm på/av, omstart, installere nye OS, endre root-passordet, får serveren statistikk og sanntid ressursbruk informasjon, sjekk nettverks grafer, sikkerhetskopiering, gjenoppretting, og mange flere.

image description

Intel SSD Disk Drive

Våre noder er drevet av Intel Xeon E5-2600-prosessorer som er 80% raskere i forhold til andre Intel-prosessorer opprettet før. Vi stoler også på Intel SSD harddisk arrays beskyttet av RAID-10-teknologi og dette gir deg den ultimate disk I/O hastighet, opp til 500% høyere i forhold til vanlige harddisker.

image description

Enterprise Sikkerhetskopiering

backup enterprise-nivå gjort enkelt. Vi forstår at dine data er den dyreste tingen for deg. Så du kan lage et øyeblikksbilde av serveren som kan gjenopprettes når som helst med bare ett klikk fra kontrollpanelet.

image description

Tonnevis av OS templates

Vi har utviklet et bredt utvalg av OS maler og web-skript i bransjen. Alt fra Wordpress til Minecraft til OpenVPN er tilgjengelig. Bruk den, test den, og lek med den.

image description

Seneste IPv6 og IPv4 teknologi

Alle våre VPS servere er fullpakket med nyeste dedikerte IPv6 og IPv4-internettprotokoller. Dette sikrer at alle moderne web-baserte teknologier, utvidelser, skript og motorer vil fungere uten problemer. Hver VPS brukeren har dedikert IPv6 og IPv4-adresser. Du kan også bruke IPv4 kartlegging funksjonen til å koble vps via tilpasset port.

image description

Ultimativ maskinvare

Du kan ikke gå galt med to Intel Xeon Jaketown E5-2600-prosessorer som Power 20 MB cache. Du vil aldri mislykkes med vår VPS maskin som har 128 GB RAM. Og på toppen av det hele vår konfigurasjon har RAID-10 beskyttet Intel SSD sky lagring for optimal ytelse. Vi har ikke sell vår cloud computing VPS maskiner, slik at virtuell privat server er garantert å nå lysets hastighet.

Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Finn svar på vanlige spørsmål om VPS.

 • Hva er cloud computing?

  Cloud computing er et system hvor det er mange servere som er koblet til å tjene deg. Tenk deg cloud computing som å være i et fem-stjerners hotell. Du kan ha et rom med en bestemt størrelse og hvor mange du vil ha. Hvis rommet er skadet, kan du flytte til et annet rom eller til en annen bygning.

 • Hva er Virtual Private Server (VPS) Hosting?

  VPS hosting er en server virtualiseringsteknologi hvor en fysisk server er delt inn i flere virtuelle servere med dedikerte ressurser og operativsystem. Det er som å leie et rom (eller fler) for deg selv i en boligblokk.

 • Hva er fordelene med å bruke Cloud VPS Hosting?

  Du vil ikke lenger dele server ressurser med hundrevis av andre brukere som i en delt hosting service. Du kan også konfigurere og installere programvare på VPS akkurat som på en dedikert server. Det er som å leie en dedikert server, men til en mye rimeligere pris. Og aller viktigst, er serveren din mye mer stabil fordi den bruker cloud basert teknologi.

 • Kan jeg installere diverse programvare på min VPS server?

  Du kan installere forskjellige operativsystemer med OS skabeloner og kjøre alle programmer som støttes av OS. Det er ikke mulig å installere Windows OS og programmer fordi våre VPS Hosting tjenester er Linux-basert.

 • Kan jeg installere et kontrollpanel på min VPS server?

  Ja, du kan installere et kontrollpanel som cPanel, Webuzo og andre. Husk at enkelte av programmene på kontrollpanelet krever at du kjøper en betalt lisens.

 • Kan jeg oppgradere min VPS pakker?

  Ja, du kan oppgradere din VPS-pakke når du ønsker via kontrollpanelet på serveren, uten avsetning og oppgraderingskostnader. Den aktive periode av din VPS-konto blir automatisk justert i henhold til nivået av oppgraderingen du gjør.

 • Hva slags hjelp vil jeg få?

  Vi tilbyr Unmanaged VPS-tjeneste. Dette betyr noe programvare som du kanskje trenger kanskje ikke være tilgjengelig på OS mal, ville du trenge å installere og konfigurere det selv via yum / linux kommandolinje. Våre tekniske team overvåker serveren 24/7 for maskinvare og DDoS forstyrrelser.

image description

99.9% Oppetid Garantert

Vi jobber 24 timer til å overvåke maskinvare og DDoS avbrudd til serveren, slik at du kan fokusere på din virksomhet.

Prøv det Nå
image description

24/7/365 Support

Få dine problemer løst på kort-tid med vår 24/7 teknisk support, slik at du kan fokusere på din virksomhet.

Kontakt oss

Du er garantert å få den beste VPN tjeneste på markedet!

Med Hostinger får du mer for mindre. Få mer RAM når det trengs med SWAP. Dette gjør at cron jobber og andre ressurstunge oppgaver å fullføre raskere. Din virtuell privat server er garantert å nå lysets hastighet.

 • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress