Sjekk domenenavn tilgjengelighet
Se om domenenavnet er tilgjengelig

Hostingers WHOIS-søkeverktøy sjekker om ditt valgte domenenavn er tilgjengelig. Hvis det er det, kan du kjøpe det med en gang via vårt domenesøk.

Finn en domenenavn eier
Finn en domenenavn eier

Hvis ditt foretrukne domenenavn er tatt, bruk vår WHOIS-oppslagsverktøy for å finne tilgjengelig informasjon om nåværende domeneregistrator og eier, slik som deres navn og personlig kontaktinfo.

Se utløpsdatoer for domener
Se utløpsdatoer for domener

Finn ut når et domenenavn går ut på dato. Ikke la sjansen gå forbi deg til å få tak i et flott domene så snart det blir tilgjengelig hvis den nåværende eieren ikke velger å fornye det.

Hva er WHOIS Domene-Søkeverktøyet?

Hostingers WHOIS-oppslagsverktøy trekker ut de siste dataene som er registrert i den offisielle WHOIS-domenedatabasen. Det er en flott måte å finne informasjon om registranten til et domene.

Hvordan fungerer det

Når noen registrerer et domenenavn, har du sendt inn deres informasjon til ICANN. Noe av denne informasjonen er gjort tilgjengelig på den offentlige WHOIS-databasen og kan nås ved hjelp av våre oppslagstjenester.

Vi Holder Deg Helt Beskyttet

Alle domenekjøp fra Hostinger kommer med WHOIS personvern som skjuler din personlige informasjon fra offentlige domenedatabaser. Du trenger ikke å bekymre deg for å motta domenerelatert spam og bli kontaktet av konkurrenter som gjør markedsundersøkelser. Vi er fullt forpliktet til å holde deg trygg på nettet.

Ofte stilte spørsmål om WHOIS og personvern

Finn svar på de ofte stilte spørsmåkene om WHOIS-oppslagsdatabasen.

WHOIS-databasen inneholder lister av alle registrerte domenenavn på Internett. Den vedlikeholdes av Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) og oppdateres jevnlig.

Databasen kan brukes for å hente informasjon og data om domenenavn, som registrerings og utløpsdatoer, nåværende registrant og navnservere, samt eierens personlig kontaktinformasjon.

For å registrere et domene, trenger du å fylle ut personlig informasjon, inkludert navnet ditt, adresse, telefonnummer og e-post for bekreftelse.

Denne informasjonen lagres i den offentlige WHOIS-databasen som en oppføring som alle kan få tilgang til ved hjelp av en WHOIS-undersøkelse. Dette inkluderer ikke domener som er registrert i EU og beskyttet av GDPR, eller som har opplysningene sine skjult ved å bruke tjenesten Domain Privacy Protection.

WHOIS personvern sikrer registrantenes detaljer ved å erstatte dem med detaljene til en proxy-server. Hostinger-brukere nyter denne fordelen gratis. Den er aktivert for alle nylig kjøpte domener og kan slås på via hPanel.

Ja, du kan bruke WHOIS-verktøyet for å finne ut hvem som eier et domenenavn helt gratis. Dessuten er det ingen grense for antall søk du kan utføre, så finn gjerne informasjon på så mange nettsider du vil.

Det er enkelt å utføre et WHOIS-søk. Bare skriv inn domene- eller nettsidenavnet i søkefeltet over og klikk Søk. Verktøyet vil gjennomsøke den offentlige databasen og vise deg den innsamlede informasjonen i løpet av sekunder.

Du bør alltid holde WHOIS-informasjonen din oppdatert for å overholde ICANN-reglene om domeneeierskap. Det betyr å oppgi nøyaktig kontaktinformasjon som du kan bruke til å motta korrespondanse fra domeneregistratoren din.

Du kan enkelt oppdatere via hPanel. Du trenger kun å logge inn og oppdatere Domeneseksjonen.

Domenenavn-eiere kan søke for WHOIS-personvernbeskyttelse, og domeneleverandøren vil erstatte informasjonen deres med proxy-serverdetaljer.

Noe informasjon kan også skjules av domeneleverandører i henhold til lokale databeskyttelses- og personvernlover, slik som GDPR.

Alle domenenavn du kjøper gjennom Hostinger kommer med gratis WHOIS-personvern – den kan også aktiveres via hPanel-kontoen din. Bare følg veiledningen for aktivering av WHOIS-personvern, så er den klar i løpet av minutter.

Merk at selv uten aktiveringen av WHOIS-personvern vil ikke dine personlige detaljer og kontaktinformasjon vises hvis domenet ditt er regisrert i EU.

Ja, det kan det. Når du søker etter et domene ved hjelp av verktøyet vårt, vil WHOIS-oppslagsresultatene vise om det er tilgjengelig for kjøp. Hvis det er det, kan du kjøpe det til nettsiden din der og da.

For flere alternativer og avanserte forslag, bruk Domenetsøk-verktøyet vårt!