WooCommerce hosting logo

WooCommerce Hosting

Lag en WordPress-drevet nettbutikk på servere som er optimalisert for overlegen WooCommerce-ytelse.
Start nå
 • Garantert 99,9% Uptime
 • Overlegen hastighetsytelse
 • Utmerket Support Chat
 • 30-dagers pengene tilbake garanti

Velg din WooCommerce hosting plan

Single WooCommerce Hosting

kr86,65
Lagre 90%
kr
8
69
/mo
 • 1 Nettsted
 • 1 e-postkonto
 • 100 GB båndbredde
 • 1X WooCommerce Optimized Speed
Mest populær

Premium WooCommerce Hosting

kr129,55
Lagre 82%
kr
23
35
/mo
 • Ubegrenset antall nettsider
 • Ubegrenset E-poster
 • Ubegrenset Båndbredde
 • Ukentlig sikkerhetskopiering
 • 2X WooCommerce Optimized Speed

Business WooCommerce Hosting

kr172,95
Lagre 78%
kr
37
50
/mo
 • Alle fordeler fra Premium
 • Daglig sikkerhetskopiering
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 4X WooCommerce Optimized Speed
Trenger du mer strøm til prosjektet ditt? Ta en titt på våre banebrytende cloud hosting-løsninger.

Visste du at? Gratis personlige domener er inkludert i Premium & Business webhosting-pakker!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Gjør salg enklere med Hostinger

For hver e-handelsbutikk er tiden den ultimate valutaen. Sørg for høyhastighets vognens ytelse og konverteringer med Hostinger. Vi har alt du trenger for å lykkes!

24/7 teknisk støtte

Din personlige IT-mannskap vil sørge for at alle dine spørsmål, forespørsler og spørsmål er oppfylt. Få øyeblikkelig hjelp dag eller natt, 24/7/365!

Servere som betyr forretninger

Fra den nyeste PHP-versjonen til HTTP / 2, er våre servere toppladet med alle de nyeste teknologiene for best mulig ytelse.

Gratis Domain Registration

Hver butikk trenger et fantastisk navn. Få det gratis på Hostinger! Med en 12 måneders ordre kan du velge .com ; .net ; .xyz og mer!

Start din WooCommerce-reise i dag

3 enkle trinn. Det er alt du trenger for å få din online-virksomhet fra bakken!

Velg din hosting plan

Velg din hosting plan

Velg din løsning og gå til handlekurven uten frykt. 30-dagers pengene tilbake garanti inkludert!

Sett opp butikken din

Sett opp butikken din

Installer WordPress i 1-klikk og start å bygge nettbutikken din med WooCommerce.

Gjør salg!

Gjør salg!

Og det er der den virkelige moroa begynner. Selg, invester, vokse, gjenta!

Hvorfor velge WooCoomerce for butikken din?

Hvorfor velge WooCoomerce for butikken din?

WordPress er en plattform som gir millioner av webmastere mulighet til å lage en hvilken som helst type nettside uten kodingskunnskap. Og WooCommerce-prosjektet tar det et skritt videre. Det åpner døren til e-handel for utallige elektroniske bedrifter og butikker!

Fleksibel og tilpassbar

Et stort bibliotek med gratis plugins og temaer lar deg sette opp den perfekte shoppingplattformen. Implementere nye verktøy, funksjoner og betaling gateways i blink of a eye!

SEO fokusert

Riktig søkemotoroptimalisering sikrer at butikken din er synlig på nettet. Med enkelhet av WordPress, har du alle verktøyene for å ta SEO til neste nivå.

Enkel styring

Det intuitive WordPress-dashbordet gjør WooCommerce store ledelse en tur i parken. Du kan enkelt legge til nye produkter, tjenester, rabatter og øke salget!

Funksjoner som vil bringe din butikk til toppen!

Vår jobb er å hjelpe deg med å lykkes. Derfor har vi perfeksjonert vår web hosting plattform med et sett av viktige funksjoner som vil gjøre din nettbutikk skiller seg ut fra mengden!

Tilpasset kontrollpanel

Finn alt du trenger på ett sted. Administrer nettstedet ditt, e-post og innstillinger med maksimal effektivitet!

Cache Booster

Imponere de besøkende med lynrask sider. Dra nytte av en multi-tier caching oppsett og oppleve ekte hastighet.

SSL/TLS-sertifikat

Gjør dine besøkende trygg. Forretningsplaner på 12 måneder eller mer inkluderer en gratis livslang SSL som vil øke SEO og tillit!

CloudFlare Integrasjon

Enkelt å integrere CloudFlare for et ekstra lag med fart og sikkerhet. DDoS beskyttelse, WAF, og en global CDN inkludert!

Access Manager

Arbeider med flere personer? Oppbevar dine private opplysninger konfidensielt og samarbeide lett med en tilpasset tilgangsansvarlig!

Rom for å vokse

Når WooCommerce-butikken din trenger ekstra kraft, vil det alltid være en løsning. Oppgrader sømløst og glem alle grenser!

WooCommerce Hosting FAQ

Våre svar på vanlige WooCommerce-hostingforespørsler

WooCommerce er en helt gratis WordPress-utvidelse (også kalt plugin) som passer for både små og store prosjekter. Det gjør at brukerne kan lage en nettbutikk som tilbyr både fysiske og digitale varer. En av de største fordelene er at ingen koding eller programmeringskunnskap er nødvendig! Men hvis koden er din venn, så vil du kunne gjøre enda mer.

WooCommerce er tilgjengelig i det offisielle WordPress-plugin-depotet, og det vil derfor kreve minimal innsats. Så snart du installerer det, vises flere nye seksjoner i dashbordet. Der kan du konfigurere ulike innstillinger, legge til produkter og administrere eksisterende innhold. Kort sagt, plugin fungerer som en utvidelse til et eksisterende WordPress-nettsted.

Det er den beste delen - det er helt gratis! Selv om det er premiumtemaer og betalte utvidelser som tilbyr mer unike funksjoner, kreves det ikke ekstra kostnader for å installere og bruke WooCommerce. Det eneste du trenger er web hosting, og siden du er her hos Hostinger, er den delen allerede tatt vare på!

WooCommerce hosting er en løsning for å gi eksepsjonell fart og ytelse for hver nettbutikk drevet av WordPress. Med tilpasset serveroppsett og et internt administratorp team som overvåker dem døgnet rundt, har du det perfekte miljøet for å lage en rask og responsiv nettbutikk. Det er enkelt med Hostinger!

Selvfølgelig! Hvis du trenger hjelp til å overføre WooCoomerce nettsiden til vår web hosting plattform, vil vi være der 24/7. Nå ut til vår støttepersonell når som helst og få virksomheten din oppe!

Å plukke beste WooCoomerce hosting plattform vil avhenge av størrelsen og behovene til butikken din. Hvis du nettopp har startet, vil delt hosting være mer enn nok til å begynne, vokse og lykkes. Og hvis du blir så stor at du trenger nytt bolig, er vår forretningsløsning det perfekte valget for store butikker med mange unike besøkende!

Kom med Hostinger!

Alt-i-ett web hosting og domenenavn fra

kr
8
69
/mo