Hostinger Anmeldelser

Folk fra 40+ land stoler på Hostinger med nettsidene deres. Her er hva de sier om vår webhotell-tjeneste på Trustpilot, G2, og Googly My Business anmeldelsessider.

Hostinger Anmeldelser
Toppanmeldelser venstre gren
Hostinger overgår de fleste konkurrenteneTechradar
Toppanmeldelser høyre gren
Toppanmeldelser venstre gren
Utmerket kundeservice og oppetidPCMag
Toppanmeldelser høyre gren
Toppanmeldelser venstre gren
Fra marketing til UI for å styre din side, føles det som en premiumhostQuicksprout
Toppanmeldelser høyre gren

Hvorfor folk elsker Hostinger

Live Support

24/7 live støtte

Vårt team av hyggelige eksperter er her for å hjelpe. Alle problemer, alltid. Din suksess er vår besettelse.

Oppsett på sekunder

Oppsett på sekunder

Gå live på kun ett klikk. Hostinger er designet for å gjøre det enkelt å få din nettside online, raskt.

Bygget for hastighet

Bygget for hastighet

Hastighet er alt. Det kan gjøre eller bryte nettsidens suksess. Maksimer ditt potensialet med en lynrask nettside.

Hostinger er rangert som Utmerket på

Flott kjøp og Støtteteam!

Flott kjøp og støtteteam! Jeg kjøpte et abonnement og mottok et gratis domene sammen med mye hjelp for å få den opp og i gang, i tillegg til å flytte mitt andre domene.

Over 4 måneder og ingen problemer.

Jeg er på en "Premium Delt Hosting"-plan. Jeg har installert flere nettsider og alt fungerer helt fint til nå. Flott kundeservice også 👌 Fortsett med det.

Jeg er forelsket i Hostinger.

Jeg er forelsket i Hostinger, fra sluttbrukers perspektiv til en tilknyttet brukers perspektiv. De har utmerket støtte, både i live chat, på e-post og kontoadministrator. Aldri hatt noen problemer med hosting, og skyhosting er ekstremt RASK! Jeg anbefaler det til alle mine kunder. Jeg har brukt flere hostingleverandører, og det var ikke en eneste som er bedre i alt; kontrollpanel, støtte, priser, ytelse, osv. Igjen, jeg er forelsket i Hostinger!

Kundesuksess-teamet Rocker!

Jeg registrerte feil webdomene og trengte å gjøre noen forandringer. Jeg kontaktet Kundesuksess-teamet og ga de nødvendig info, og fikk nettsiden min endret til riktig domenenavn. Agne var kundeservice rep'en. Når hun koblet til hadde hun fikset alt innen 10 minutter. Raskt og Effektivt! Jeg kunne ikke ha bedt om bedre service.

Hostinger Den Beste

Hostinger hosting er den beste hosting jeg har jobbet med i to år. Serverne er responsive og raske
Et støtteteam som fortjener respekt

Fantastisk service!

Jeg har vært hos Hostinger i flere år og har alltid hatt den beste ytelsen i webhotell-tjenester. Flott kundeservice og rimelige priser. Fantastisk!

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Du trenger ikke en grunn. Hvis du ikke er fornøyd lover vi å refundere din betaling. Ingen risiko, ingen oppstyr.

Bransjeledende Webhotell

Agne fra Hostinger løste problemet mitt...

Agne fra Hostinger løste problemet mitt på et splitsekund, ved feilkjøp av Premium Delt Hosting - spurte jeg Agne om hva jeg skal gjøre og øyeblikkelig ble tilbudt en refusjon. Så jeg gikk for WordPress Hostinger med WordPress starter pakke. Dette er spennende! Takk for hjelpen!

Fantastisk Støtte

Jeg hadde et problem med å registrere et valgfritt gratis domene, og teamet svarte faktisk raskt, med et snev av omsorg og sympati.
Jeg var så imponert av deres forpliktelse til brukertilfredshet at jeg vil distribuere min produksjonsbaserte nettapplikasjon med Hostinger og kan faktisk samarbeide med dere.

Beste rimelige og kvalitets-hostingleverandør!

Jeg så etter en rimelig, men også kvalitets-hostingleverandør.
Etter å ha sammenlignet noen anmeldelser, bestemte jeg meg for å velge hostinger.
Og uten noen anger.
Alt gikk bra og fremfor alt raskt.
Veldig bra webside med veldig klare forklaringer om innstillinger og migrasjon av en eksisterende nettside. Migrasjonen gikk perfekt og å skape en ekstra nettside med domene (gratis tilbud) hadde en SSL-problem, men dette ble løst veldig raskt og veldig bra av deres profesjonelle og kundevennlige helpdesk-ansatt som tenker sammen med deg!!
Helpdesk er også tilgjengelig 24/7 og de svarer veldig raskt og er svært service-orienterte, aldri opplevd før!!
For meg er de høyt anbefalt for dere som ser etter en rimelig, høykvalitets, pålitelig hostingleverandør!!

Beste støtte noen sinne!

Jeg har prøvd flere webhotell-leverandører i de siste 4 årene og må innrømme at Hostinger er desidert best i forhold til hastighet, priser og fremfor alt deres støtte. Som en webdesigner er det viktig å ha rask støtte siden jeg hoster mine kunders nettsider på Hostinger. Jeg har vært nesten to år hos dem nå og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg vil anbefale de på det høyeste til alle som vil starte en webdesign business eller bare bygge en nettside selv.

Plattform som er lett å bruke, vennlig støtte og rimelig hostingtjeneste.

Jeg så etter en pålitelig og rimelig hostingtjeneste. Og jeg fant Hostinger. Etter å ha lest positive anmeldelser, kontaktet jeg kundestøtten. Deres støtteteam er veldig hjelpsomme og raske på å svare alle mine spørsmål og bekymringer. Jeg må innrømme at deres UI er veldig brukervennlig også, gjør det veldig enkelt å gjøre ting på egenhånd uten hjelp fra støtte-rep. Anbefaler definitivt.

Hostinger rangeres som Super! på

En fornøyd profesjonell designer

Jeg er en designer som trenger pålitelig webhotell. Hostinger er bare helt fenomenal i forhold til kvalitet og kundeservice. I tillegg er brukergrensesnittet en av de beste. Intuitiv og enkel å bruke. I motsetning til andre større haier der ute som kun bryr seg om å jekke deg for mer penger etter 1.år.

Anbefalinger

På vegne av mine enheter, vil jeg takke dere, Hostinger, for en fantastisk støtte, spesielt når vi oppgraderte vår Delt Webhotell Plan. Ser frem til å få et utmerket tilbud fra Hostinger for en banebrytende Cloud Hosting Plan!

Hostinger - anbefales 100%

Jeg har jobbet med Premium Hosting plan fra Hostinger i et år og de gir meg alle elementer jeg trenger for å styre min nettside og mine databaser med optimale resultater. 1-klikk-installasjon, ubegrenset SSD-diskplass og enkle SSL-sertifikat installasjoner.
I tillegg tilbyr de en fantastisk og rask hjelpetjeneste hvor de fokuserer på å løse problemene dine så presist og raskt som de kan.
Uten tvil anbefaler jeg Hostinger som en hostingleverandør.

Enestående Strålende Kundeservice

Fantastisk kundeservice, gikk utover alt forventning! Til og med å gå så langt som muligens å kreditere mine tidligere års kjøp, noe ingen andre hostingleverandører vil våge å røre. Et massivt skryt til min kundestøtte representant Neringa for å gjøre det mulig. 10/5

Herlig erfaring med Hostinger så langt

Herlig erfaring med Hostinger så langt og jeg er kun 3 måneder inn i min 4 års reise med dem... Fantastisk suksessteam 24/7.. Hostinger til hele Verden😍

Den Beste hostingleverandør firma...

Den Beste hostingleverandør firma som kan gi beste service og støtte for webhotell og mye mer. Personlig liker jeg deres service og anbefaler andre til å ta tjenester fra hostinger.com

Leter du etter noe annet?

Leter du etter noe annet? Hostinger har en plan for alt og alle. Uslåelige priser, uovertruffen fleksibilitet og ubegrenset potensial.