Skaff Profesjonell Email hosting for Din Virksomhet

En e-postadresse som passer ditt eget domene vil gjøre merkevaren din mer troverdig.

Hostinger e-post HostingHostinger e-post Hosting

Det Tar Kun Få Klikk til Å Sette Det Opp

01

Velg en E-post Hostingplan

Driver du en ny virksomhet? Gå med Bedrift Starter Plan for kr 8,89/måned. Hvis du trenger mer ressurser, er Bedrift Premium Plan for kr 22,29/måned helt perfekt. Merk at prisene er per postkasse.

02

Fortsett til Kassa

Velg antall postkasser og abonnementsperioden. Når du har fullført betalingsprosessen, kommer du til kontrollpanelet til din hostingkonto.

03

Konfigurer Din E-post Hosting

Til slutt, lag en e-postkonto, sett ipp DNS innstillingene og synk din e-post til dine enheter. Alt som gjenstår er å sende dine e-poster.

Velg en E-post Hostingplan

Bedrift Starter

kr 19,59
SPAR 55%
kr8,89/md.

pris per postboks

 • 10 GB E-postlagring
 • 10 Regler for Videresendelse
 • 50 E-postaliaser
 • Antivirussøk
 • Avansert anti-spam
 • Cloud-Basert Infrastruktur

  kr 8,89 per måned når du fornyer

  Bedrift Premium

  kr 31,25
  SPAR 29%
  kr22,29/md.

  pris per postboks

  • 30 GB E-postlagring
  • 50 Regler for Videresendelse
  • 50 E-postaliaser
  • Antivirussøk
  • Avansert anti-spam
  • Cloud-Basert Infrastruktur

   kr 22,29 per måned når du fornyer

   Betalingsvilkår

   Planene skal være forhåndsbetalt, ikke delt opp i avdrag. Beløpet som presenteres representerer produktets totale pris delt på antall måneder planen din vil være aktiv.

   Profesjonell E-postadresse til Din Bedrift

   For småbedriftseiere fungerer e-posten din som din online identitet og markedskommunikasjonskanal. Vis profesjonalitet med en domenebasert bedrifts-e-postadresse. Få merkevaren din til å se umiddelbart troverdig ut og vinn tilliten til potensielle kunder.

   Sikkert, Privat og Reklamefri E-post

   I motsetning til gratis personlige e-posttjenester er dine dataer sikre hos oss. Skaff deg industriledende sikkerhetstiltak for å beskytte din e-post fra uautoriserte parter. Våre servere har avansert beskyttelse som forhindrer spam, skadelige programmvarer og phishing.

   99.9% Oppetidsgaranti og 24/7 Kundeservice

   Vår e-posthosting-tjeneste gir uovertruffen oppetid og kommer med automatisk sikkerhetskopiering av e-post for å forhindre tap av data og gjenoppretting etter katastrofe. Hvis du trenger hjelp, er vårt 24/7 globale støtteteam alltid klar til å hjelpe.

   Rikelig med Lagringsplass for å Skalere Virksomheten Din

   Hvis du ønsker å utvide virksomheten din, trenger du ressursene for å få det til. Vår e-posttjeneste tilbyr opptil 30 GB med lagringsplass - tonnevis av plass til å motta og levere e-post. Du kan sende 5000 e-post/dag og angi opptil 50 automatiske videresendingsregler for å omdirigere meldinger til andre e-postkontoer.

   Administrer Din E-postkontoer Hvor som Helst

   Om du sender e-post fra en desktop eller en mobiltelefon, har vi deg dekket. Vår e-posthosting-tjeneste lar deg koble din e-postserver til iOS eller Android mobilenheter og e-postkunder som Thunderbird og Outlook.

   Raskt og Enkelt Oppsett

   Vårt kontrollpanel og e-postgrensesnitt har en intuitiv design, slik at brukere på alle ferdighetsnivåer kan bruke våre e-posthosting-tjenester. I tillegg gjør vår automatiske konfigurasjonsfunksjon det enkelt å sette opp kontoen din på forskjellige enheter og e-postklienter – du trenger ikke å vite om IMAP, POP3 eller SMTP.

   Bytt til Hostinger E-post Hosting I Dag

   Vårt praktiske verktøy for E-postimport gjør det raskt og enkelt til å flytte dine e-post fra nåværende e-postleverandør

   Profesjonell E-post Hosting Funksjoner

   Brukervennlig Administrering
   Brukervennlig Administrering

   Hostinger E-post kommer med en intuitiv kontrollpanel. Det inkluderer alt du trenger for å styre dine e-postkontoer - fra enhetskonfigurering til DNS-innstillinger. Du kan også prøve vår webmail kunde som er enkel å bruke for å sende e-poster, organisere postkasser og e-post, og legge til nye kontakter.

   Auto-Konfigurering
   Auto-Konfigurering

   Våre e-postservere støtter IMAP, POP3 og SMTP som standard, slik at du kan konfigurere din e-posthosting med tredjeparts mailkunder, som Apple Mail, Outlook, Thunderbird og alle andre e-post app på din desktop eller mobilenhet. Automatisk konfigurering vil gjøre oppsettet for disse app'en enklere.

   Automatiske E-post Funksjoner
   Automatiske E-post Funksjoner

   Gjør e-postkommunikasjon enklere med automatisering. Hvis du ofte mottar e-poster utenom kontortiden, konfigurerer du automatiske svar for å fortelle kundene når du kommer tilbake. Omdiriger innkommende meldinger til flere kontoer ved hjelp av videresending av e-post og aliaser, og aktiver oppsamlingsbokser for å fange opp e-poster sendt til feilstavede e-postadresser.

   Avansert Meldingssikkerhet
   Avansert Meldingssikkerhet

   Vår e-postplattform støtter DKIM, DMARC og SPF for å forhindre at ondsinnede parter misbruker din utgående e-posttrafikk. Vi implementerer også innholdsfiltre i operatørgrad mot spam og virus og intern beskyttelse for e-poster sendt mellom kontoer innenfor samme domene.

   Detaljerte Tilgangs-, Handlings- og Leveringslogger
   Detaljerte Tilgangs-, Handlings- og Leveringslogger

   Tilgangs- og Handlingsloggene i hPanel lar deg spore hva som skjer i e-postkontoene dine og overvåke dem for mistenkelige aktiviteter. Få informasjon om når og hvor kontoer ble åpnet fra, hvilke handlinger som ble utført under disse øktene, og hvilke e-poster som ble sendt og mottatt.

   30 Dagers Pengene-Tilbake-Garanti

   Hvis du ikke er fornøyd med våre eposthosting-tjeneste, si i fra innen 30 dager av kjøpet ditt og vi refunderer betalingen din.

   Ofte stilte spørsmål e-posthosting

   Finn svar på ofte stilte spørsmål om E-post Hosting.

   E-posthosting er en tjeneste som lagrer, levererer og mottar e-post på e-postservere.

   En bedrifst e-postkonto bruker et eget domenenavn til selskapet, som eksempel@bedriftsnavn.com. Dette er forskjellig fra en personlig e-post hvor du vanligvis bruker tjenestedomene - som eksempel@gmail.com.

   Med en bedrift e-post vil merkevaren din se profesjonell og troverdig ut – noe som er avgjørende hvis du driver en liten bedrift på nettet. Kunder er generelt mer mistenksomme overfor selskaper som bruker personlige e-poster, da alle enkelt kan opprette en gratis.

   Ved å bruke profesjonelle e-postadresser kan du skille bedriften fra uanstendige selskaper, styrke merkevareautentisiteten og inspirere kundene dine til tillit.

   Ja, det kan du. Når du har kjøpt en plan og har laget en e-postkonto, kan du bruke vårt enkle verktøy for E-postimport til å migrere e-post fra din tidligere leverandør med noen få klikk. Du trenger ikke noe teknisk kunnskap fra din side. Detaljert informasjon om migrering av e-posttjenester til Hostinger finner du her.

   Hvis du kjøper en webhotell plan fra Hostinger og får en gratis e-postkonto kan du bruke tjenesten med en gang.

   Når det er sagt, er ressursene mer begreset. Du kan oppgradere til en Bedrift Starter Plan eller Bedrift Premium Plan for å øke disse.