Få et gratis SSL-sertifikat og sikre nettsiden din nå

Beskytt nettsiden din og besøkende ved å tilby sikre og krypterte tilkoblinger. Bygg merkevaretillit og forbedre dine søkemotor rangeringer med vårt gratis SSL Sertifikat - tilgjengelig for alle hostingplaner.

Få et gratis SSL-sertifikat og sikre nettsiden din nå

Gratis SSL-sertifikater med alle våre planer

Kjøp en av våre hostingplaner og motta et SSL sertifikat gratis.

Betalingsvilkår

Forskjellen mellom gratis og betalte SSL-sertifikater

Hos Hostinger er vårt gratis SSL-sertifikat like sikkert som de betalte. Vi bruker et domenevalidert sertifikat som er kompatibelt med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), så det er en standard SSL som er utmerket for å beskytte alle typer nettsteder.
Når det gjelder sikkerhetsnivåer er det ingen forskjell mellom gratis og betalte SSL sertifikater. Begge gir kraftig kryptering for sikker tilkobling av nettsiden din og dets besøkende.
De viser også viktige indikatorer for å vise at nettsiden er risikofri – HTTPS-prefikset og hengelåsikonet på adresselinjen til store nettlesere.
Vi fornyer også alle sertifikater automatisk og gratis, noe som gir mer bekvemmelighet for brukere våre og hjelper dem å spare penger.
Forskjellen mellom gratis og betalte SSL-sertifikater

Hvorfor trenger du et SSL-sertifikat?

Sikre nettsiden din

Ved å legge til et SSL-sertifikat på siden beskytter du all privat informasjon som deles mellom deg og de besøkende mot uautoriserte brukere. SSL-sertifikatene våre bruker også 256-bits kryptering, industristandarden for databeskyttelse.
Hvorfor trenger du et SSL-sertifikat?

Overholder PCI DSS-standardene

Nettvirksomheter som aksepterer transaksjoner og håndterer besøkendes informasjon må overholde PCI Sikkerhetsstandarer, som inkluderer SSL beskyttelse. Uten denne sikkerhetsfunksjonen vil nettsiden sette de besøkende i fare og ikke oppfølge forskriftene.
Overholder PCI DSS-standardene

Bygg tillit

Hvis du aktiverer SSL-beskyttelse, vil nettsidens URL starte med HTTPS, og adresselinjen vil også vise et hengelåsikon. Disse elementene viser besøkende at nettsiden din bruker SSL og er risikofri, slik at de vet at deres opplysninger og transaksjonsdetaljer er trygge.
Bygg tillit

Øk rangeringen din på Google

Et SSL-sertifikat gir et ekstra lag med sikkerhet og legger til HTTPS-prefikset til nettsidens URL, som søkemotoren anser som viktige deler av en god sideopplevelse. Derfor er det mest sannsynlig at Google plasserer SSL-sertifiserte nettsider høyere på søkeresultatene, og øker deres synlighet og organisk trafikk.
Øk rangeringen din på Google

Hvordan fungerer SSL-sertifikater

01

Etablere en forbindelse

Nettsider vil få en offentlig og privat nøkkel etter vellykket anskaffelse eller kjøp av et SSL-sertifikat. Når brukere går inn på nettsiden, vil nettleseren deres be om SSL-sertifikatet og den offentlige nøkkelen for å bekrefte om den er pålitelig.

02

Datakryptering

Hvis den er vellykket vil nettleseren generere to symetriske nøkler og sende en av de til nettserveren ved å bruke den offentlige nøkkelen. Når serveren mottar nøkkelen vil den bruke dens private nøkkel til å dekryptere den. Nettleseren og server kan nå forme en sikker tilkobling for å overføre informasjon.

03

Visuelle indikatorer

En nettside med en vellykket SSL-installasjon vil ha flere indikatorer på adressefeltet – et hengelåsikon og et HTTPS-prefiks på nettsidens URL. Avhengig av type sertifikat kan nettsideeiere også vise et nettsidesegling for å øke påliteligheten.

Ofte stilte spørsmål om SSL-sertifikater

Finn svar på ofte stilte spørmål om våre SSL-sertifikater og planer

Hva er SSL?

Icon

Hvorfor trenger jeg et SSL-sertifikat?

Icon

Har nettsiden min et SSL-sertifikat?

Icon

Hvilke forskjellige typer SSL-sertifikater finnes det?

Icon

Hvilket SSL-sertifikat velger jeg?

Icon

Hvordan får jeg et gratis SSL-sertifikat?

Icon

Hvor lenge tar det for et nytt SSL-sertifikat å bli aktiv?

Icon

Hvordan fornye et SSL-sertifikat?

Icon

Hjelper SSL med SEO?

Icon

Kan jeg installere et tilpasset SSL sertifikat på Hostinger?

Icon