Google Workspace: Alt du trenger for å få gjort noe

Det er den beste måten å skape, kommunisere og samarbeide på. Kjente verktøy; færre distraksjoner; mer tid til å få ting til å skje.

Google WorkspaceGoogle Workspace

Få din Google Workspace plan nå

Google Workspace logo

Google Workspace samler sømløst meldingstjenester, møter, dokumenter og oppgaver

Velg din e-post hostingplanVelg din e-post hostingplan
Google Workspace logo

Google Workspace samler sømløst meldingstjenester, møter, dokumenter og oppgaver

Google Workspace E-post

kr58,00/md.

pris per postboks

30 GB e-postlagring
Ubegrenset e-postfiltre
30 e-postaliaser
Antivirussøk
Få en tilpasset e-post @yourcompany
Smart svar, smart komponering, grammatikkforslag
Avansert phishing- og malware-beskyttelse som blokkerer 99,9% av angrepene
Access email, chat, voice, and video calling from one place
100 deltakere videomøter. Ingen opptak
Legg til

kr 58,00 per måned når du fornyer

Betalingsvilkår

Planene skal være forhåndsbetalt, ikke delt opp i avdrag. Beløpet som presenteres representerer produktets totale pris delt på antall måneder planen din vil være aktiv.

Skaff deg Gmail for bedrifter

Benytt deg av nye administratorkontroller, ingen annonser og dine egne personlige profesjonelle adresser. Bytt @gmail.com med sales@examples.com.

Start nå
Skaff deg Gmail for bedrifter

Hold kontakten med teamet ditt fra hvor som helst

Møt trygt med teamet ditt fra hvor som helst ved å bruke premium videokonferanser bygget på Googles robuste infrastruktur.

Start nå
Hold kontakten med teamet ditt fra hvor som helst

Jobb raskere, jobb smartere

Samarbeid om filer i sanntid, sett opp møter med noen få klikk, og få frister og kalendervarsler. Google Workspace sentraliserer alle verktøy du trenger for å være produktive.

Start nå
Jobb raskere, jobb smartere

Designet for å beskytte deg mot trusler

Gmails maskinlæringsmodeller blokkerer 99,9% av nettsøppel-, phishing- og malware-trusler som dukker opp i innboksen din, noe som gjør Google Workspace trygt og sikkert.

Start nå
Designet for å beskytte deg mot trusler

Ofte stilte spørsmål om Google Workspace

Finn svar på ofte stilte spørsmål om Google Workspace

Google Workspace (tidligere G Suite) er en samling skybaserte produktivitets- og samarbeidsverktøy utviklet av Google. Og den kommer med en tilpasset e-postadresse for bedriften din. Det er alt du trenger for å få gjort noe, nå på ett sted.

G Suite har blitt omdøpt til Google Workspace for å gjenspeile plattformens visjon om å tilby deg en integrert opplevelse på tvers av flere kommunikasjons- og samarbeidsverktøy. Imidlertid er de fleste funksjonene og programmene i G Suite de samme.

Du vil få en Gmail koblet sammen med bedriftens e-postadresse og andre kjente verktøy (Kalender, Meet, Chat, Disk, Dokumenter, Regneark, Presentasjoner, Skjemaer, Nettsteder og mer), alt bygget med pålitelig Google-sikkerhet og den beste teknologien.

Velg den foreslåtte pakken på vårt pristavle over. Etter å ha lagt til handlekurven og fullført ditt kjøp, blir du omdirigert til hPanel. Her vil du kunne ta kontroll over Google Workspace-kontoen din.

Enten du nettopp starter din egen bedrift eller allerede er en liten virksomhet, er Google Workspace klar til å dekke dine behov, inkludert sikkerhetsverktøy, overholdelsesfunksjoner og flere alternativer for lagring i sky.

Vi tilbyr Google Workspace pakke med 30 GB lagringsplass per postboks, antivirus funksjoner og avansert skadevare beskyttelse. Du kan lage en tilpasset og sikker e-postadresse basert på ditt domenenavn i formaten bruker@yourdomain.com.