Beste webhotell-priser

Uansett ferdighetsnivå eller budsjett - vi har noe for alle. Kom raskt på nett med Hostinger.

Velg din perfekte plan

Betalingsvilkår
30 dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du ikke er 100% fornøyd kan du spørre om en refusjon på betalingen din innen en periode på 30 dager. Prosessen er sømløs og risiko-fri. For mer informasjon vennligst sjekk vår Angrerett (unntak kan forekomme).

Få Ressursene Du Trenger

Raske Hosting Tjenester

Nettsidebygger

Intuitivt Kontrollpanel

Globale datasentre

Total sikkerhet

Raske Hosting Tjenester

Gi publikum den beste surfeopplevelsen. Vår førsteklasses serverteknologi sørger for at nettsiden din lastes inn raskt under alle omstendigheter. Våre abonnementer bruker HTTP/3, IPv6, ubegrenset båndbredde* og WordPress object cache* slik at nettsiden din kan håndtere alt.

*Bedriftsplaner og oppover

Nettsidebygger

Skal du bygge din første nettside? Ikke noe problem - vår intuitive nettsidebygger gjør nettutvikling tilgjengelig og morsomt for alle. Dra-og-slipp-redigeringsprogrammet og snap grid-layouten sørger for at alt på nettsiden din ser pikselperfekt ut til enhver tid.

Intuitivt Kontrollpanel

Tid er penger - og rutinemessige vedlikeholdsoppgaver bør være enkle og raske å utføre. Vårt egenutviklede hPanel hjelper deg med å effektivisere rutinekontroller og feilsøke problemer på nettsiden. Den er tilgjengelig på 17 språk og er derfor perfekt for globale team.

Globale datasentre

Vi tror på raske nettsteder. Derfor har vi et globalt nettverk av datasentre i Europa, Asia, Nord- og Sør-Amerika. Du trenger bare å velge den serveren som er nærmest målgruppens fysiske plassering - vi tar ikke noe ekstra for det.

Total sikkerhet

Beskytt deg selv og publikummet ditt mot nettangrep. Alle våre webhotelltjenester leveres med et ubegrenset antall gratis SSL-sertifikater. Sammen med vårt CloudLinux- og LVE-containermiljø, komplett DDoS-beskyttelse, automatisk sikkerhetskopiering og oppdatering av nettsiden, egenutviklet WAF og mange andre funksjoner, vil sikkerheten på nettsiden ikke holde deg våken om natten.

Hastighet

Hastighet

Responstid 11-274 ms.

Støtte

Støtte

Live chat 24/7.

Effektivitet

Effektivitet

Det beste forholdet pris/kvalitet.

Enkelhet

Enkelhet

9 av 10 finner vårt hPanel jevnt og intuitivt.

Nettsidebygger

Lag en perfekt nettside på minutter

Nettsidebyggeren lar deg opprette et nettsted på få minutter. Du trenger ikke ha designferdigheter eller tekniske ferdigheter. Bruk vår intuitiv dra og slipp nettsidebygger for å starte ditt online prosjekt.

Velg en mal

Noen mennesker tror at det er vanskelig å lage en god nettside. Derfor har vi laget en flott nettsidebygger som lar deg velge mellom mange maler, skapt av profesjonelle.
Lag nettsiden din
Nettsidebygger