Beste Billige Webhotellet

Ha en rimelig start med hostingplanen du trenger

Gratis SSL-sertifikat 24/7 kundesupport
kr 19,99 /måned
-
dag(er)
:
-
time(r)
:
-
minutt(er)
:
-
sekund(er)
:
30-dagers pengene-tilbake-garanti
Ha en rimelig start med hostingplanen du trenger

Velg din webhotellplan

Betalingsvilkår

Hvorfor velge Hostinger som din billige hostingleverandør?

Teknisk støtte 24/7

Uansett aspektet av webhotell du måtte trenge hjelp med, vil vårt kundesupport-team være ved din side for å hjelpe deg å lære, vokse og utvikle din egen suksess. Gå for våre billige webhotell-tjenester og få profesjonell teknisk support.

Lav Pris for en Utmerket Tjeneste

Pålitelig delt webhotell til en pris som er vanskelig å slå. Host din nettside med Hostinger og ikke bekymre deg for ubehagelige overraskelser, som skjulte avgifter og dårlig service.

Enkelt Oppsett og Kontroller

Vårt hPanel bruker et inuitivt design som hjelper deg å finne din vei rundt raskt og enkelt. Det lar deg utføre mer komplekse oppgaver, som å lage en FTP konto eller sette opp en e-post, på kort tid. Du kan også bruke Autoinstallatøren for oppsett av WordPress på kun noen få minutter.

Teknisk støtte 24/7

Høy Hastighet- og Oppetidsgaranti

Å ha flere datasentre over hele verden lar oss tilby deg rask lastehastighet og en 99.99% oppetidsgaranti. Med vår billigste plan vil du få nok server ressurser til å sørge for en jevn brukeropplevelse og virkelig lav latens.

Enorme Ressurser for Utmerket Start

Få 50 GB med SSD-plass, massevis av båndbredde, støtte av PHP, MySQL, FTP, domenebasert e-postkonto, et gratis SSL-sertifikat og alle avanserte verktøy du trenger for en fullstendig fungerende nettside.

Høy Hastighet- og Oppetidsgaranti

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du ikke er 100% fornøyd kan du spørre om en refusjon på betalingen din innen en periode på 30 dager. Prosessen er sømløs og risiko-fri.

Perfekt for WordPress

Alle våre delte hostingplaner er optimalisert for WordPress. Hver plan kommer med et praktisk WordPress-installasjonsprogram med 1-klikk for et raskt og enkelt oppsett. WordPress-nettsidens veiviser hjelper deg med å lage en WordPress-nettside enkelt, mens LiteSpeed-nettserveren sørger for at den laster raskt.

Perfekt for WordPress

Bygg Tillit og Omdømme

Hver webhotell-plan kommer med et gratis SSL-sertifikat for å tilby sikker tilkobling mellom dine besøkende og siden din. Dette holder ikke bare deg og dine besøkende sikre, det bygger også troverdighet og omdømme for merkevaren din.

Bygg Tillit og Omdømme

Utmerket Start er Halvparten av Jobben

Kom foran med vår billigste plan ved å få tilgang til funksjonsrikt miljø. Vårt Delt webhotell-kontrollpanel er intuitivt og enkel å bruke, noe som gjør det enkelt for deg å lære, eksperimentere og realisere dine ideer.

Utmerket Start er Halvparten av Jobben

Har du Spørsmål?

Vårt team av kundesuksess-spesialister er klare for å svare på alle spørsmål du måtte ha, 24/7. Bare send oss en melding når som helst og vi hjelper deg med hva du måtte trenge.

La oss ta en prat!

Ofte stilte spørsmål om billig webhotell

Finn svar på ofte stilte spørsmål om billig hosting.

Hva er billig webhotell?

Kan jeg oppgradere min billige hosting til en større plan i fremtiden?

Hvordan kan jeg få billig hosting med et gratis domene?

Hva slags støtte vil jeg få med Hostingers billige hosting?

Får jeg domene-basert e-postkonto med Hostingers billige hosting?

Kan jeg drive min bedriftnettside på en billig webhotell tjeneste?

Jeg har allerede et domenenavn. Hvordan kobler jeg til din hosting?

Støtter billig hosting gratis overføring?