Zyro av Hostinger

Start nettbutikken din fra $13.99/md.

Slutt å drømme. Start å gjøre. Spar 53% på nettbutikk-planer og få gratis hosting + et gratis domene.

Unisex luftsko produktoppføringUnisex luftsko produktoppføringUnisex luftsko produktoppføringUnisex luftsko produktoppføringUnisex luftsko produktoppføring

Hurtigstart

Begynn å selge på nettet

Velg en spesialdesignet mal som passer for bedriften din, og bruk deretter dra-og-slipp-redigeringsprogrammet for å bringe din tilpassede nettbutikk til liv.

Skap din nettbutikk
Eksempler på designede nettbutikkmaler

Selg overalt

Selg der målgruppen din er. En Zyro nettbutikk gjør det enkelt å selge produkter på Facebook, Instagram og Amazon.

Selg overalt
Eksempel på Facebook-butikkoppføring

Mobil og sikker

Utvikle deg med tiden, lanser en nettbutikk som begeistrer kundene dine med en trygg shoppingopplevelse på alle enheter.

Kom i gang
Responsivt nettdesign for e-handel

e-Handel gjort enkelt

Legg til en nettbutikk på enhver ny eller eksisterende Zyro-nettside med kun noen få klikk. Vis alle produktene dine på sitt beste og gjør nettbestilling til noe enkelt.

Begynn å selge på nettet
Legge til kjøp nå-knapp til eksisterende nettsted

Enkel styring

Enkel lagerstyring

Legg til, spor og administrer produktbeholdningen din på tvers av flere plattformer fra et enkelt og intuitivt dashbord. Alt er rett ved fingertuppene.

Hundrevis av betalingsalternativer

Gjør livet enkelt for deg selv og kundene dine, og gå aldri glipp av et salg ved å tilby et utvalg av de mest populære betalingsmetodene.

Lanser en nettbutikk
Styringspanel for nettbutikk

Frakt og levering løst

La Zyro beregne de beste fraktprisene for dine kunder, for å så ta kontroll med detaljert ordresporing og automatiske e-post oppdateringer for kunder.

Enkel administrasjon

Ikke bli distrahert og bekymre deg for skatt og administrasjon. Zyro-verktøyene hjelper med å gjøre papirarbeid og logistikk enkelt.

Få en Nettbutikk
Frakt- og leveringsinnstillinger

Enkel vekst

Forbli på toppen

Hold oversikt over alle deler av virksomheten din med innebygde rapporter og salgsporing. Integrer Google Analytics for å få en innholdsrik kundeinnsikt.

Start å bygge
Graf som viser trafikk og brukere

Uanstrengt markedsføring

Zyro hjelper deg med å kjøre skreddersydde annonser på Facebook, Google Shopping og andre plattformer. Finn de rette målgruppene og lad opp salget ditt.

Selg på nett
Designet eksempel på Google Shopping-annonser

Enkle rabatter

Det er enkelt å bruke en rekke faste rabatter og koder i din Zyro-nettbutikk. Gi kundene et ekstra insentiv til å bruke og spare.

Start Nå
Bruke rabattkode på produkter

Tilby gavekort

Gjør nettbutikken din til en gave som gleder ved å selge gavekort. La kundene gi sine kjære den gaven de velger.

Få Din Nettbutikk
Eksempler på forskjellige gavekort

Hvordan starte en nettbutikk

Følg disse enkle trinnene for å opprette en nettbutikk:

Legge til produkter i Zyro e-handel
1. Bli med Zyro

Registrer deg for Zyro-nettsidebygger og begynn å bygge nå - uten forpliktelser. Lek deg rundt med preferansene dine og finn nøyaktig ut hvilke funksjoner du trenger.

Kom i gang
2. Velg en e-handelsmal

Finn en stil som passer ditt merke og din bedrift, og bruk deretter dra-og-slipp-redigeringsprogrammet for å tilpasse den etter din smak.

Kom i gang
3. Legg til produkter i butikken din

Fyll ut butikkens kjøpesider, og angi deretter preferansene dine (priser, kampanjer, betalingsalternativer og frakt).

Kom i gang
4. Publiser butikken din

Klikk "publiser"-knappen, dobbelsjekk at alt ser ut som det skal og du er klar til å starte å selge på nett.

Kom i gang
5. Få markedsføring

Bruk Zyros kraftige markedsføringsverktøy for å vise frem virksomheten din og maksimere salget med en gang.

Kom i gang

Ofte stilte spørsmål om Nettbutikk

Finn svar på ofte stilte spørsmål om nettbutikker.

En nettbutikk gjør bokstavelig talt det som står på pakken: det er en butikk som selger varer og tjenester på nett, sammenlignet med en tradisjonell butikk som selger varer i et mursteinslokale.

Ofte referert til som e-Handel, refererer dette begrepet til salg og kjøp av produkter eller tjenester på nettet. En e-Handel nettside er der all aktivitet skjer – det er en nettbutikk.

Du kan ha en e-Handelnettside som selger til enkeltpersoner, eller bedriften din kan selge til andre bedrifter. Det er nettbutikker for omtrent hva som helst, avhenging av din bedriftsmodell og målmarked.

Med plattformer som Shopify, WooCommerce og Magento kan det ta alt fra noen dager til et par uker å få butikken din i gang, avhengig av erfaringsnivå.

Med Zyros enkle butikkbyggerfunksjoner kan imidlertid også personer uten erfaring fra design eller koding gjøre seg klare til å selge på nett i løpet av få minutter.

Først trenger du at produktene dine er tilgjengelige enten på et eget varehus, dropshipping eller en annen oppfyllelsesleverandør.

Deretter tenk på hva du synes er nyttig når du handler på nettet. Bilder, priser, beskrivelser, størrelsesinfo - legg til alt i butikken din og du er klar til å komme i gang.

Bruk Zyros instrumentbord for å spore inventar, og tilby en rekke betalingsalternativer og fraktmetoder, fra kredittkort til PayPal, og DHL til UPS, og mer.

Vi vil at du skal unngå nedturen av at en kunde forlater handlekurven i kassen ved å gi deg tilgang til en robust betalingsgateway som aksepterer alle vanlige kredittkort og fraktløsninger.

Zyro kan beregne de beste fraktprisene for kundene dine, og hjelpe deg med å finne prisgunstige prisbehandlerne basert på dine preferanser.

Hele leveringsprosessen kan spores på dashbordet ditt, så alt du trenger å gjøre er å komme i gang med forretninger og skrive ut fraktetiketter.

Nei, overskuddet du tjener fra nettbutikken din er ditt eget. I motsetning til noen andre plattformer, tar Zyro null provisjon og krever ikke transaksjonsgebyr på toppen av de månedtlige gyberene for din nettside plan.

Dette betyr at du kan fokusere på å holde din prisstrategi konkurransedyktig samtidig som du dekker fraktkostnader og andre utgifter.

Det fine med en moderne nettbutikkplattform som Zyro er at du egentlig ikke trenger formell opplæring for å komme i gang med nettsalg. Klart, det kommer til å hjelpe deg i det lange løp hvis du leser deg opp om hvordan du driver en bedrift på nettet og alle detaljer ved å administrere en e-Handelnettside.

Men en nettbutikk-bygger som Zyro gjør det veldig enkelt og intuitivt å starte å bygge en liten bedrift og en sterk tilstedeværelse på nett. Fra å skrive de beste produktbeskrivelser til å velge den riktige e-Handel planen med betalingsportene for dine behov, vil du få all verktøy og veiledning du trenger for å øke salg og tiltrekke deg nye kunder.

Det kommer an på typen e-Handelside du ønsker å opprette. Med WordPress side må du ta hensyn til hvor mye webhotell og WordPress-hosting, ulike sikkerhetstiltak (som holder siden din sikkert mot ondsinnede phishing-forsøk, som SSL-sertifikater), individuelle plug-ins og temaer som vil utgjøre hver måned.

På en annen side, inkluderer nettbutikkbyggere alle de tekniske aspektene av å drive en nettbutikk i deres månedlige avgifter, noe som gjør prosessen med å sette opp små bedrifter raskere og enklere.

Zyro er den desidert beste nettbutikkbyggeren for nybegynnere, med sin egenutviklede nett-teknologi, godt avrundede betalingsgateway, 24/7 vennlig kundeservice og uslåelige priser. Alle Zyros butikkmaler er også fullstendig responsive, noe som gjør det enkelt å selge til mobilbrukere også.

Dette er avhengig av din målgruppe og den samlede nisjen. Vi anbefaler å gjøre markedsundersøkelser før du selger få produkter som du selv liker. På denne måten vil du forstå hva som er i trend for tiden, og hvilke produkter er etterspurt, noe som vil gjøre det enklere for deg å plassere ditt merke unikt blant konkurrentene.

Vurder heller å tiltrekke folk til å handle på nett i butikken din ved å tilby dem noe de ikke kan få andre steder, eller til en pris de rett og slett ikke kan ignorere. Hvis du sitter fast på ideer, har vi gjort det tunge løftet for deg og satt sammen en liste over noen av trending produktene som er for øyeblikket på nett akkurat nå.

Selv om du allerede selger på nettmarkedsplasser som Etsy og Amazon, er det fortsatt mange fordeler ved å drive din egen e-Handelside. Ting som søkemotoroptimalisering (som vises øverst i søkeresultatene til søkemotorer som Google) og sømløs integrasjon av sosiale medier-kontoer blir mye enklere og mer effektfull når du har din egen nettbutikk.

Du vil kunne få produktsidene dine til å skille seg ut fra konkurrentene, noe som er mye vanskeligere å gjøre når du jobber innenfor rammene av nettsteder som Amazon og eBay. Din egen butikk med sin egen URL hjelper deg også med å bygge og skalere merket ditt, og fremstå som seriøs og profesjonell.

Du kan bruke nettsiden din ikke bare til å selge på nett, men også for å tilby eksklusive forretningsdetaljer om din butikk gjennom en dedikert blogg og optimalisere din butikk til mobiltelefoner og andre mobile enheter. Med Zyro nettsidebygger kan du ha en blogg helt gratis med alle nettside- og nettbutikk-plnaer.

Kort svar - ja, sammenlignet med å drive en tradisjonell butikk. Siden din butikk eksisterer på nett, trenger du ikke bekymre deg for kostbare månedlige avgifter fra ting som strøm, vann og den fysiske leien av butikkeiendommen din.

Du er heller ikke begrenset av din geografiske plassering eller angitte åpningstider, siden butikken din eksisterer døgnet rundt og kan nås fra alle verdenshjørner. Sjansene er at du heller ikke trenger så mye personale, noe som betyr at de totale driftskostnadene er lavere.

Dette betyr at du totalt sett vil ha bedre fortjenestemarginer, noe som gjør eCommerce-butikker til et lønnsomt tillegg til enhver forretningsplan.