cPanel-hosting for enkel administrasjon av nettsiden

Pålitelige hostingplaner som er utviklet for å gjøre det enkelt å administrere og øke nettsidens opptreden.

pages.cpanelHosting.header.heading

Velg Den Beste cPanel Webhotell Plan

Hva er cPanel Hosting?

En cPanel-hostingtjeneste er egentlig et Linux-webhotell med cPanel installert. Den er pålitelig, enkel å bruke og inneholder alt du trenger for å administrere nettsiden din. Det brukervennlige grensesnittet og det store utvalget av funksjoner for håndtering av nettstedsfiler, MySQL, datasporing, statistikk og andre avanserte aspekter gjør cPanel til et av de mest populære kontrollpanelene i verden.

Hva er cPanel Hosting?

Rask og Tilpasningsdyktig

Alle cPanel-hostingpakker er integrert med LiteSpeed Web Cache Manager. Den reduserer sidelastingstiden betraktelig og sørger for automatisk administrasjon av hurtigbufferen. Slik kan du optimalisere nettsiden din med hensyn til trafikk og hastighet, og dermed styrke din tilstedeværelse på nettet.

Rask og Tilpasningsdyktig

Sikker og pålitelig

Vår Linux-basert cPanel-hosting kommer med avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert Cloudlinux CageFS for å holde miljøet ditt privat og trygt, Imunify360 for å beskytte nettsiden din mot skadelig programvare og angrep, og Jetbackup for å utføre regelmessige sikkerhetskopier av nettsiden din.

Sikker og pålitelig

Enkel Hosting Administrasjon

For å gjøre det enda enklere å administrere nettsiden leveres cPanel-webhotellplaner med Softaculous Apps Installer, en 1-klikks installasjonsløsning for de fleste populære webapplikasjoner, som phpBB, Joomla, WordPress og mange andre.

Enkel Hosting Administrasjon

Ofte Stilte Spørsmål om cPanel Hosting

Finn svar på ofte stilte spørsmål om cPanel Hosting:

Hva er cPanel?

Hva er forskjellen mellom webhotell og cPanel?

Er cPanel Webhotell-tjenesten verdt det?

Hva er andre gode kontrollpaneler for webhotell?

Hvorfor kjøpe en cPanel-hostingplan hos Hostinger?

Får jeg kundestøtte med cPanel-hosting?

Får jeg en cPanel-lisens når jeg kjøper cPanel-Delt hosting?

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis du ikke er 100% fornøyd kan du spørre om en refusjon på betalingen din innen en periode på 30 dager. Prosessen er sømløs og risiko-fri.